jotić
Pomažemo,  PORODICA I POSAO

Banjalučki fotograf, Jotić poklanja socijalno ugroženim porodicama fotografisanje

 

Banjalučki fotograf, Dragan Jotić odlučio je da pokloni socijalno ugroženim porodicama  paket porodičnog fotografisanja.

Svjestan da takve fotografije donose svakodnevno sreću njegovim klijentima, ali da ima i onih porodica koje bi rado željele, ali nemaju novca da naprave fotografije u savršenom studiju, tematski uvijek prilagođenom( za novorođenče, rođendanima, vjerskim praznicima, godišnjim dobima).

Zbog toga Jotić na svojoj Facebook stranici poziva sve koji žele takve fotografije, a nisu u mogućnosti iste platiti  da sada mogu se javiti i želju će im ostvariti.

 

Status prenosimo u cjelosti:

‚‚Povedeni nekim današnjim komentarima, došli smo na ideju da poklonimo porodično fotografisanje svim socijalno ugroženim porodicama koje bi željele da imaju lijepe zajedničke uspomene, a ne mogu priuštiti to sebi da uplate.

Svi koji se osjećaju socijalno ugroženi, a žele da se fotografišu u našem studiju, slobodno neka se jave u inbox ili na Viber 065/300-208.
Ne trebaju nikakva uvjerenja od socijalnih službi, ništa ne provjeravamo, svima vjerujemo na riječ. Niko neće znati da to fotografisanje nije plaćeno…jer znamo da je danas velika sramota predstaviti se kao neko ko nema novca, svima su nam nametnuti trendovi skupih materijalnih stvari, i ko ne može sebi to da priušti, biće odbačen od društva…
Nemojte se ustručavati, iskoristite priliku da se javite, da dogovorimo termin za fotkanje i da vam napravimo lijepe uspomene.
Novac je prolazna stvar, a uspomene traju vječno…”

 

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *