frizure
MODA I LJEPOTA

Budite u trendu: Kakve frizure će se nositi ove jeseni

 

Jesen nam je sve bliže, a to znači da nam sa novom sezonom stižu i novi trendovi. Zapravo, neki od njih i nisu toliko novi, barem kada je riječ o frizurama.

Ove jeseni nosiće se duboki razdjeljak sa strane – dobra strana ove frizure je što može da izgleda vrlo neobavezno, ali ako uz razdjeljak sa strane malo zaližete kosu ili jednu stranu zakačite elegantnom šnalom, dobićete i elegantnu frizuru.

Ono što će mnoge obradovati je vijest da se rajfovi vraćaju u modu.

Vjerovatno ih niste nosile još od osnovne škole, ali sasvim jednostavan rajf ili neki sa cvetovima, može da izgleda i vrlo elegantno – posebno ako kosu blago izlomite i napravite talase.

Izgleda da nam se u raznim sferama mode vraćaju devedesete, a to važi i za kosu. Ove jeseni opet će u trendu biti punđe napravljene tako da dva puštena pramena uokvire lice sa lijeve i desne strane.

Ako volite da nosite vezanu kosu, obradovaće vas to što će se ove jeseni nositi kosu pokupljena u nizak, uredan rep. Takođe, i dalje će u trendu biti razne vrste pletenica, tako da “provježbajte prste” kako biste mogle same da ih ispletete.

U trendu će i ove jeseni biti “mekani” talasi u kosi – zapravo, ova frizura je gotovo uvijek u trendu jer je prilično klasična.

Kada je riječ o bojama, hit sezone će biti pramenovi za nijansu-dvije svjetliji od vaše boje kose, izvučeni tako da počinju centimetar-dva od korijena dlake. Ovi pramenovi izgledaju prirodno i čine da kosa izgleda svježe i sjajno.

Izvor: Mondo

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *