horoskop
Horoskop

Dnevni horoskop za 24. 3. 2019.

Ovan

Kreativni ste. Potrudite se više oko ljubavne veze. Romantični ste. Danas ćete svakako dobiti od drugih sve što zatražite, pa je dan za saradnju savršen.

Bik

Očekuju Vas  neka nova poznanstva koja će biti značajna. Atmosfera na poslu je dobra i sve Vam ide od ruke. Bilo bi samo dobro da ponekad saslušate tuđe mišljenje, jer mogu i drugi biti od pomoći.

Blizanci

Imate dosta ideja danas. Da li ćete uspjeti da nešto od toga realizujete zavisi koliko ste ambiciozni. Platite račune na vrijeme.

Rak

Veoma ste vrijedni i ambiciozni i to će kolege cijeniti. Romantični ste i skloni flertu. Jačajte imunitet. Moguć je problem sa glavoboljom ili alergijom.

Lav

Provedite više vremena kod kuće, sa porodicom ili partnerom. Poradite malo više na komunikaciji sa bliskim osobama. Ne gubite vrijeme na osobu sa kojom ste imali neku “priču” u prošlosti.

Djevica

Mogući su povećani troškovi. Dobar je dan za saradnju sa drugima, pa ćete svaki problem lako riješiti. Slobodno vrijeme provedite sa partnerom ili sa prijateljima.

Vaga

Ne zapostavljajte partnera zbog problema koje imate na poslu. Takođe, ne dozvolite da privatni život utiče na Vaš učinak. Danas ste pod stresom.

Škorpija

Posvetite više vremena partneru, nemojte biti toliko usredosređeni na sebe. Bitno je da Vam bude zanimljivo u vezi. Strastveni ste.

Strijelac

Danas imate želju da se više družite. Ljubomorne scene bi trebalo da izbjegavate ako ste u vezi. Moguće je neko zanimljivo poznanstvo, ako ste slobodni.

Jarac

Odredite prioritete. Ne treba da brinete o stvarima koje  ne zavise od Vas. Sve što možete da završite odradite sami.

Vodolija

Pokušajte da napravite kompromis sa partnerom. Slobodni, romantičniji ste nego obično. Nemate dovoljno motivacije za rad. Potrebni su Vam neki novi planovi na poslu, postavite sebi više ciljeve.

Ribe

Danas ste ambiciozniji nego inače. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla. Izdvojite vrijeme za prijatelje, ali ne zapostavljajte ni porodicu zbog previše obaveza.

Izvor: Mondo.rs

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *