djed
INFO,  Ljubav,  PORODICA I POSAO

Fotografija koja je raznježila Srbiju: O ovom djedu danas svi pričaju

 

Nije tajna da djeca tokom odrastanja najviše vole da vrijeme provode sa bakom i djedom, jer, ono što kod mame i tate nije dozvoljeno, kod njih jeste. Oni su ti kod kojih jedemo najukusnija jela, koji uvijek imaju neki slatkiš i na kraju, oni koji nas vode i dovode iz škole. Upravo jedna takva situacija, odnoslo, slika djeda koji u školu vodi dvije unuke, oduševila je sve na društvenim mrežama.

Momak iz Aranđelovca, Aca Avramović, fotograf koji se godinama uspješno bori protiv cerebralne paralize, slučajno je uslikao fotografiju, koja po njegovim riječima, ima posebnu emocionalnu težinu. Naime, kako je naveo, fotografija koja je nastala u Aranđelovcu, a na kojoj se vidi kako djed na leđima nosi rančeve svojih unuka koje očigledno vodi ka školi, nastala je sasvim slučajno.

 

– Ova fotografija je nastala danas, sasvim slučajno dok sam tražio inspiraciju za fotografiju u našem gradu, ona ima posebnu emocionalnu težinu. Mnogo sam bio srećan što sam uspio da uhvatim ovaj momenat – napisao je on ispod fotografije koja je na društvenim mrežama raznježila veliki broj ljudi.

 

Izvor: Blic

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *