horoskop
Horoskop

Horoskop za april

 

Ovan

Ljubav

April će biti veoma intenzivan. Razmišljaćete više o ljubavnim odnosima. Ako ste slobodni, možda ćete se upoznati sa nekom zanimljivom osobom, ali to može da bude samo dopisivanje. Komunikacija sa partnerom može da bude iskrena, otvorena, direktna. Iskoristite ovaj mesec da poboljšate odnos sa voljenom osobom i da ga učvrstite. Romantični ste.

Posao

Do polovine meseca nećete morati da objašanjavate drugima sve, već ćete se lako razumeti. Izbegavajte rasprave sa kolegama. Imaćete višak energije, ali ćete biti direktni od 11. 4. U toku poslednje nedelje aprila bićete usporeniji, pa bi tada bilo dobro da ne započinjete ništa novo. Držite se plana rada. Prijatelji mogu da budu od pomoći.

Zdravlje

Moguć problem sa cirkulacijom.

Bik

Ljubav

Ne možete da podnesete monotoniju, tako da će Vam biti bitno da se stalno nešto dešava u ljubavi. Ukoliko ste u vezi, ugađajte jedno drugom. Bitno je da poradite na komunikaciji sa partnerom. Ne zapostavljajte voljenu osobu zbog posla. Ukoliko ste slobodni, preko posla je moguće poznanstvo, ali to može da bude samo površni odnos ili flert.

Posao

Imaćete više samopouzdanja što se tiče posla. Lako ćete se dogovoriti sa kolegama oko svega i svi će Vam izaći u susret. Ukoliko uvidite da nešto nije kako treba, da se neko ne ponaša u skladu sa dogovorom, lako ćete moći da prekinete saradnju. Ipak, imajte strpljenja tokom prve tri nedelje aprila.

Zdravlje

Nemojte previše da sedite, krećite se. Moguć problem sa leđima ili zubima.

Blizanci

Ljubav

Sve doživljavate vrlo lično i ništa kod Vas nije površno ovog meseca. Nije baš tipično da se posvećujete previše partneru, da ozbiljno shvatate čak i flert, ali ovog meseca će biti tako. Iskoristite vreme za romantiku, pokažite partneru svoju nežnu stranu. Ako ste slobodni, bitno je da ne uđete u neku vezu koja ne može da bude stabilna, da se ne biste razočarali. Sada morate da budete praktični i da stavite sve razloge za i protiv na papir. Tako ćete lakše da donesete odluku.

Posao

Biće Vam lako da ovog meseca organizujete bilo šta. Veoma se dobro osećate, poletni ste i sve Vam ide od ruke. To ćete naročito da primetite od 12. aprila, kada Merkur ulazi u znak Ovna, pa ćete moći da budete direktniji, energičniji i komunikativniji. Možete lakše da upijate informacije i da se dogovarate sa drugima. Odličan je mesec za usavršavanje, rad na sebi i nove saradnje. Bitno je samo da razmislite dobro pre nego što napravite veće promene.

Zdravlje

Odmarajte se više. Moguć pad imuniteta.

Rak

Ljubav

Što se ljubavi tiče, ako ste imali probleme u komunikaciji sa voljenom osobom to će sada da se sredi. Lakše ćete da se dogovorite. Bitno je samo da budete iskreni, jer ako ne budete otvoreni, opet će doći do istih problema. Ukoliko ste slobodni, a neka osoba Vam se dopada, imajte strpljenja. Sada nije vreme za pravljenje pritiska, nego je bitno da Vam bude zabavno i da imate dobru komunikaciju.

Posao

Ako postoji dobro vreme da započnete neki novi posao, to je upravo sada. Imaćete inspiraciju, volju za rad, lako ćete uspeti da se dogovorite sa svima. Sve Vam ide na ruku i zato ne bi trebalo da lako odustanete. Ako ste zaposleni i ne želite ništa da menjate, moguć je napredak.

Zdravlje

Moguća napetost i problemi sa cirkulacijom.

Lav

Ljubav

Ako ste zauzeti, bitno je da izdvojite vreme i da saslušate voljenu osobu. Ukoliko se sada ne potrudite da poboljšate komunikaciju, imaćete veće probleme. Moguće su rasprave. Strastveniji ste nego inače pa poradite na strasti. Ako ste slobodni, ne brzajte sa ulaskom u novu vezu, nego se potrudite da upoznate bolje osobu koja Vam se dopada.

Posao

Fokusirajte se na karijeru. Izbegavajte rasprave sa saradnicima i nagle odluke. Možete brzo da se pokajete, a nećete moći da vratite vreme i da popravite odnose sa drugima. Budite smireni. Prijatelji mogu da budu od pomoći, a naročito mlađe ženske osobe, što se tiče saradnika.

Zdravlje

Moguć je problem sa pritiskom.

Devica

Ljubav

Imate višak energije. Veoma ste strastveni. Ovog aprila će se odnos sa partnerom popraviti, ali ćete više i da uživate u ljubavi. Ako ste slobodni, neka zanimljiva, energična i direktna osoba može da Vam se dopadne u drugoj polovini meseca. Biće izazovno da ostvarite stabilnu vezu, ali zato je bitno da ne brzate sa odlukama.

Posao

Ubrzajte se i donesite odluke koje odavno treba da donesete, da biste mogli da napravite presek stanjana poslu. Sve što ne pomaže napredovanju treba ukinuti, a ono što treba da Vam pomogne da budete bolji u svom poslu, uvedite. Ne libite se da napravite promene, jer ćete tako jedino moći da napredujete ovogo meseca. Jako je bitno da nikom ne pozajmljujete novac i da ne investirate ni u šta, jer je gubitak izvestan od druge nedelje aprila.

Zdravlje

Problem sa varenjem u prvoj polovini meseca.

Vaga

Ljubav

Prilično ste usmereni na ljubav. Bitno Vam je da je voljena osoba srećna i da se lepo slažete. Lako se dogovarate oko svega. Budite otvoreni i pokažite koliko Vam je stalo. Strasti su jako bitne, ne zapostavljajte taj segment odnosa. Ako ste slobodni, možete se desiti da se zaljubite ovog meseca. Prijaće Vam komunikacija sa nekom zabavnom osobom.

Posao

U toku prve nedelje aprila završavajte započete obaveze, ne počinjite ništa nova. Od druge nedelje aprila do kraja meseca možete da započnete neke nove poslovne saradnje koje će sigurno biti uspešne. Ukoliko neko odugovlači dogovor do poslednje nedelje maja, onda to nije tako dobra opcija za Vas. Bitno je da se ne preforsirate i da ne ulazite u rasprave sa drugima na poslu.

Zdravlje

Moguća je prehlada.

Škorpija

Ljubav

Potrebne su Vam neke nove stvari, nova dešavanja. Dosadno Vam je ako ste u dugoj vezi ili braku. Popričajte sa voljenom osobom kako da unapredite svoj odnos. Ako ste slobodni, sada lako možete da upoznate neku novu osobu sa kojom će Vam sve biti po meri. Stvari će ići sporije nego inače, pa se mogu rezultati truda u ljubavi videti tek u poslednjoj nedelji aprila.

Posao

Tokom ovog meseca možete dosta da napredujete na poslu. Nove stvari koje želite da započnete sada i možete. Ukoliko imate nadređenog sigurno ćete biti pohvaljeni za sva zalaganja. Ako ste samostalni, onda možete više da napredujete kroz neke nove ideje kome implementirate u rad. Bitno je da ne odustajete iako će možda sve ići malo sporije na početku meseca.

Zdravlje

Problem sa pritiskom i glavobolja su izvesni.

Strelac

Ljubav

April je mesec ljubavi! Ako ste u vezi, sve će da bude sjajno i lako ćete da komunicirate sa voljenom osobom. Odnos će da procveta i uživaćete. Ako ste slobodni, iz neke neobavezne komunikacije ili dopisivanja može da nastane nešto više. Ovo je mesec koji treba da iskoristite za nova poznanstva ako ste spremni za ljubav.

Posao

Što se posla tiče, nećete više da se nervirate oko novca. Odnos sa kolegama će biti osetno bolji, kao i komunikacija. Svi će da Vam izađu u susret, pa možete da očekujete napredak. Ako imate više poslova, sve može da bude baš kao što ste očekivali, ali je bitno da budete diskretniji. Pazite kome se poveravate na poslu. Ako imate jedan posao, onda postoji mogućnost da Vam neko ponudi još neku priliku za saradnju.

Zdravlje

Odlično ćete se osećati. Bavite se sportom.

Jarac

Ljubav

Što se ljubavi tiče, nemate vremena da se posvetite voljenoj osobi. Potrudite se da date sve od sebe da ne trpi ljubav zbog obaveza, iako ste karijerista. Ako ste slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo, ali nećete odmah moći da primetite da postoji hemija između Vas i druge osobe, nego tek u drugoj polovini meseca. Obratite pažnju na osobu sa kojom možete da pričate o svemu.

Posao

Ne pretererujte sa poslom, nego se potrudite da ne zapostavljate bliske ljude. Imajte meru, nemojte da se preforsirate. Lako ćete da se dogovorite sa saradnicima, ali moguće su i nove prilike za rad. Ovo naročito važi ako radite bilo šta što zahteva rad preko kompjutera, u timu ili sarađujete sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta ili zemlje. Bitno je da ne trošite previše novca, štednja je obavezna.

Zdravlje

Nećete imati probleme tokom aprila ako se ne premarate na poslu.

Vodolija

Ljubav

Neće Vam biti lako da održite zadovoljstvo ovog meseca. Bićete veoma zahtevni što se tiče ljubavi, ali i romantični. Bitno je da ne bude dosadno. To je na prvom mestu. Ako ste slobodni, dvoumićete se između dve osobe, pa odaberite onu koja Vam je zabavnija i sa kojom se stvari brže odvijaju.

Posao

Konačno će se dogovori ubrzati i nećete više morati da mislite ko će da pristane na Vaše uslove, a ko ne. Imajte strpljenja za potpisivanje novih dogovora, pa sve odložite za drugu polovinu aprila. Ne brzajte sa odlukama. Nekad su saradnici sa kojima ste već radili mnogo bolji izbor nego novi.

Zdravlje

Sjajno se osećate i imate višak energije.

Ribe

Ljubav

U prvoj nedelji aprila su mogući nesporazumi sa voljenom osobom, a sve će ići lakše od druge nedelje. Budite direktni i recite partneru šta želite. To je ključ uspeha. Ako ste slobodni, od druge nedelje aprila su moguća nova poznanstva. Bitno je da ne uletite u avanturu, da ne biste bili povređeni.

Posao

Jako je važno da štedite ovog meseca, jer su mogući povećani nepredviđeni troškovi. Niste spremni na sve to, pa morate da se potrudite da imate neke zalihe. Ne radite ništa novo, sem ako sve već niste isplanirali. Bitno je da ne pravite nagle promene na poslu. Neka muška osoba može da bude neiskrena prema Vama. Ne pričajte drugima o svom poslovanju.

Zdravlje

Imaćete pojačan apetit, pa pripazite malo na ishranu.

Izvor: Mondo.rs /Autor: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *