mjesečni horoskop
Horoskop

Horoskop za avgust

 

Ovan

Posao

Očekujte stresnu prvu polovinu meseca. Bitno je da dovedete do kraja neke obaveze koje ste stalno odlagali do sada. Štednja je obavezna. Imaćete dobar odnos sa nadređenima, tako da bar zbog toga ne morate da brinete. Ako budete brzali na poslu, moguć je problem sa finansijama, pa čak može da bude moguć i otkaz, zato budite staloženi. U drugoj polovini meseca izbegavajte sukobe sa kolegama.

Ljubav

Ako ste u vezi, od druge nedelje avgusta bićete romantični. Imaćete više vremena za porodicu i partnera, a biće Vam najbitnije da očuvate stabilnost i mir. Ako ste slobodni, moguća je neka veza na daljinu. Preko interneta je moguće neko novo poznanstvo u drugoj polovini meseca.

Zdravlje

Mogući su problemi sa imunitetom. Unosite više vitamina. U drugoj polovini meseca pripazite na varenje i moguće su urinarne infekcije.

Bik

Posao

Mogući su problemi u pregovorima sa drugim ljudima. Nećete baš da budete zadovoljni kako se sve odvija, ali to ne znači da treba da odustanete. Ako sarađujete sa osobama koje nisu iz vašeg mesta, imaćete sigurno uspeha, više nego inače. Od druge nedelje avgusta ćete sigurno da uspete da se lakše organizujete. Izbegavajte poslovna putovanja. Ako ne radite, iskoristite drugu polovinu meseca za pronalaženje posla.

Ljubav

Ako ste u vezi, mogući su problemi sa partnerom i nećete moći da putujete, pa će to da unese dodatnu nervozu u odnos. Budite otvoreni jedno prema drugom, nemojte ništa da krijete. Imajte strpljenja ako voljena osoba ima probleme na poslu. Slobodni, ne brzajte sa ulaskom u vezu. Bićete strastveniji nego inače i samo će da vam zanimaju površni odnosi.

Zdravlje

Preosetljivi ste i veoma ste napeti. Izbegavajte jaku hranu, ali i pokušajte da se hranite zdravije da se ne biste ugojili tokom ovog meseca.

Blizanci

Tokom prve polovine avgusta ćete sigurno da budete napetiji I mogući su sukobi sa kolegama. Ne ulazite u rasprave, ako već možete da ih izbegnete. Budite taktični. Izbegavajte saradnju sa osobama kojima ne verujete potpuno. Moguć je problem sa autoritetom. Izvesne su velike odluke i morate da napravite veće promene da biste bili zadovoljni.

Ljubav

Ako ste u vezi, moguća su neslaganja sa voljenom osobom oko novca. Ne ulazite u veće rasprave jer je moguć čak i raskid. Uspećete da postignete dogovor i da prevaziđete poteškoće u poslu uz savete partnera. Ako ste slobodni, imaćete malo drugačija interesovanja od ljubavi, pa Vam to tokom ovog meseca neće biti primarno. Prilagodite se malo i tako ćete da uspete da nađete osobu koja Vam odgovara, ako budete hteli da uđete u vezu, treba da budete tolerantniji.

Zdravlje

Vežbajte više, bavite se sportom ili šetajte.

Rak

Posao

Imate dosta poteškoća sa saradnicima, klijentima, nadređenima. Ne znate prosto kome da se obratite za savet, ali utisak je da sve ide teže nego inače. Nemate volju, ni energiju za rad, a problemi Vas pritiskaju sa svim strana. Izbegavajte sukobe sa nekom muškom osobom ili nekim ko vam je autoritet. Platite račune na vreme da ne biste imali poteškoće u drugoj polovini meseca, ako ne budete odgovorni.

Ljubav

U prve dve nedelje avgusta su mogući problemi u komunikaciji sa partnerom. Moguće su baš velike svađe. Ipak, budite malo nežniji i romantični da biste izbegli te probleme. Slobodni, moguće je novo poznanstvo u drugoj polovini avgusta. Možete da započnete vezu sa nekim koga upoznajete preko posla.

Zdravlje

Moguć je problem sa pritiskom tokom meseca. Provedite više vremena na svežem vazduhu.

Lav

Posao

Nemojte da započinjete poslove koji su novi, nego se držite oprobanog puta. Možete da reorganizujete svoje obaveze, da biste lakše došli do rešenja problema. Mogući su nesporazumi sa kolegama, ali ne obraćajte previše pažnje na druge ljude. Radite sve po planu i bićete uspešni do kraja meseca. Od poslednje nedelje avgusta možete da očekujeteveći priliv novca.

Ljubav

Ako ste zauzeti, mogući su nesporazumi sa partnerom u prve dve nedelje avgusta. Imate drugačije planove. Ako ste slobodni, tokom druge polovine avgusta moguća su nova poznanstva. Bićetete strastveniji nego inače. Nemojte da budete tvrdoglavi, nego nađite način kako da se dogovorite sa osobom koja vam se dopada.

Zdravlje

Bićete osetljivi tokom celog meseca. Preventivno idite kod zubara.

Devica

Posao

Moguć je prekid saradnje sa osobom sa kojom sarađujete neko duže vreme. Moguća su i neslaganja sa bliskim kolegama, pa bi trebalo da pažljivo razmislite o svojoj budućnosti. Održite stabilnost na poslu. Ne rizikujte. Bitno je da sve odradite na vreme i da nema kašnjenja. U drugoj polovini meseca očekujte veću podršku od drugih ljudi, ali i nadređenih. Izbegavajte privremene poslove ili neke neozbiljne ponude.

Ljubav

Ako ste zauzeti, moguće su svađe sa partnerom u prvoj polovini meseca. Strastveni ste i treba da se potrudite malo više oko partnera. Neophodno je da pokazujete malo više pažnje da biste uspeli da održite stabilnost. Ako ste slobodni, moguće su avanture. Skloni ste flertu. Ipak nemojte previše da verujete osobi koja vam se dopada dok se ne pokaže svoju naklonost. Gledajte dela, ne reči.

Zdravlje

Mogući su problemi sa kolenima, kostima i zubima. Unosite više vitamina.

Vaga

Posao

Moguć je zastoj u obavljanju obaveza. Potrudite se da se usredsredite na na prioritete i ne odlažite ništa. Moguć problem u organizaciji, kontaktu sa drugima i zastoju novca. Nećete baš da budete zadovoljni saradnjom sa drugima. Naročito kao radite sa muškim osobama budite osetno pažljiviji i izbegavajte rasprave. Imajte u vidu da ako ne ispunite sve rokove možete da imate problem sa nekim poslovnim partnerima.

Ljubav

Biće ovo naporan period što se tiče emotivnih i porodičnih odnosa. Trebalo bi da se suočavate se sa stvarima koje ste dugo odlagali i potrudite se da ih rešite. Pravite kompromis sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, pojačane su strasti, a moguće su i neke emocije između vas i osobe koju ste skoro upoznali. Ne brzajte sa ulaskom u vezu.

Zdravlje

Odmor Vam je neophodan. Odmorite se od stresnih događaja, ugodite malo više sebi. Moguć problem sa cirkulacijom.

Škorpija

Posao

Možda ćete da imate poteškoće u organizaciji posla, u dogovorima, planiranju. Ako se bavite trgovinom ili radite sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje biće vam osetno lakše. Moguće su prepreke ali imajte strpljenja. Imate višak energije i sve se lako može realizovati, samo treba da imate dobru organizaciju. Mogući su manji zastoji u drugoj polovini meseca.

Ljubav

Ako se zauzeti, moguć je raskid veze. Nemate strpljenja za voljenu osobu, tako da može da dođe do nesuglasica. Ako ste slobodni, niste sigurni šta tačno želite. Veoma ste napeti, ne nervirajte se previše oko posla. Dajte sve od sebe da ostvarite neko novo poznanstvo.

Zdravlje

Osetljiv je kardiovaskularni sistem, pod stresom ste zbog obaveza. Moguća je upala mišića, nemojte da se preforsirate.

Strelac

Posao

Od druge nedelje avgusta moguć je povećan priliv novca, ali bi trebalo da ne pravite nagle promene. Ne podižite neki kredit i ne pozajmljujte novac od drugih ljudi, jer ćete da budete previše opterećeni. Vreme je da završite obaveze koje ste započeli. Mogući su nesporazumi sa nekom muškom osobom na poslu. Mogućnost za dobijanje novog posla se očekuje krajem meseca.

Ljubav

Moguće su nesuglasice sa partnerom, oko novca i posla. Udaljavanje jedno od drugog je izvesno. Ne opterećujte se previše oko svega nego dajte svoj maksimum i onda će sve da bude u redu. Ako ste slobodni, teško dobijate bilo kakve naznake od voljene osobe koja vam se dopada. Vreme je da joj konačno priđete.

Zdravlje

Iako ste pod stresom, izborićete se sa tim što je moguće bolje, ali ne treba da radite previše.

Jarac

Posao

Neće baš da bude lako da održite sve pod kontrolom na poslu. Dajte svoj maksimum, ali bi bilo dobro da se ne nervirate previše. Potrudite se da se usredsredite na pozitivne stvari na poslu. Tokom prve dve nedelje meseca bi trebalo neke novine da uvedete na posao. U toku druge dve nedelje ih izbegavajte.

Ljubav

Mogući su kompromisi sa partnerom. Veoma ste romantični i bićete zadovoljniji do od druge nedelje avgusta. Ako ste slobodni, sada je vreme da uđete u neku vezu sa zanimljivom i prijatnom osobom. Ne povlačite se, ljubav vam je potrebna i bićete romantičniji nego inače.

Zdravlje

Slab vam je imunitet. Ne nervirajte se oko svakje sitnice, nego jačajte svoje zdravlje i unosite vitamine.

Vodolija

Posao

Moguće je neslaganje sa kolegama. Problemi u komunikaciji su takođe izvesni. Pazite šta potpisujete i ne brzajte sa odlukama vezanim za posao. Brinete se da li će sve da bude kako treba na poslu, ali je važno da zadržite neke stavove za sebe.

Ljubav

Moguće su nesuglasice sa partnerom, ali će sve brzo da se rešava. Nema razloga za brigu. Romantični ste i strastveni u isto vreme. Ako ste slobodni, preko posla je moguće neko novo poznanstvo.

Zdravlje

Osetljivi ste i pod stresom ste. Moguć je problem sa cirkulacijom i zamor.

Ribe

Posao

Moguć je problem sa nekim osobama jer nemate iste poglede na budućnost na poslu. Niej lako da izađete na kraj sa svima, a bićete napeti u isto vreme. Potrudite se da date svoj maksimum na poslu da se niko ne bi žalio na Vas, a nesporazumi su izvesni.

Ljubav

U prvoj polovini meseca su mogući nesporazumi sa partnerom. Od polovine avgusta će sve da se sredi. Potrudite se da izdvojite više vremena jedno za drugo, a ne da se osećate zapostavljeno. Ako ste slobodni, u prvoj polovini meseca izbegavajte ulazak u neku novu vezu. Od polovine avgusta je moguće neko poznanstvo iz kog može da se rodi nešto više. Ne zapostavljajte privatni život zbog obaveza.

Zdravlje

Odlično se osećate. Izbegavajte stres koliko je to moguće, da biste održali dobro zdravlje do kraja avgusta.

Izvor: Mondo.rs / Autor: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *