igre bez granica
INFO

„Jaffa Igre bez granica” stižu u Banjaluku po drugi put

 

 

Sportsko-zabavna manifestacija „Jaffa Igre bez granica” održaće se u nedjelju 22.12.2019. godine u Univerzitetsko-sportskoj dvorani “Kampus” od 12 do 16 časova.

Na takmičenju će učestvovati oko 600 mališana osnovnoškolskog uzrasta od 6 do 12 godina (razredna nastava), kao i oko 100 predškolaca iz Banjaluke.

Pokrovitelj manifestacije je Ministrastvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske kao i Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite RS, te Ministarstvo prosvjete i kulture RS.

Osim osnovaca, djece iz vrtića, kao i djece iz sportskih klubova i škola sporta, nastupiće i mališani sa poteškoćama u razvoju iz udruženja Servisni centar “Dajte nam šansu – Zvjezdice” kojima će biti doniran dio sredstava da unaprijede svoj rad.

 

 „Naše Igre bez granica počele su upravo u Banjaluci, u decembru prošle godine, te se ponovo vraćamo da usrećimo mališane u našem gradu. U ovoj godini obišli smo 8 gradova u cijeloj Bosni i Hercegovini a interesovanje djece za takmičenje  prevazišlo je naša očekivanja. Preko 7000 posjetilaca učesvovalo je u „Igrama bez granica “ u ovoj godini – izjavila je koordinator projekta, Željka Gajić.

Autor sportskog dijela takmičenja je Peđa Savić, profesor fizičkog vaspitanja i sporta.

„U želji da obogatimo sportsko-rekreativni, ali i zabavni sadržaj u velikom broju gradova BiH, te da u eri digitalnih medija pokušamo da omasovimo sport, kroz zabavne igre zaista smo svakom djetetu omogućili da se bavi sportskom aktivnošću kroz ove Igre.“- naglasio je Peđa Savić.

Osim takmičenja u zabavnim igrama koje su animatori smislili specijalno za ovu priliku, sve prisutne očekuje bogat revijalni program. Posjetioce će dočekati kreativne radionice, te slatki i osvježavajući kutak koji će pripremiti kompanije Vivia i Manja. Sve takmičare očekuju slatki poklon paketi kompanije Jaffa dok će se za pobjedničke timove pobrinuti kompanija Gatarić sa svojim paketima školskog pribora. Kompanija m:tel u okviru svog društveno odgovornog poslovanja, prijatelj je i ove zabavno-portske manifestacije za mališane, te na ovaj način promoviše prave vrijednosti i podstiče sportski duh. Promociji sportskog duha pridružuju se i kompanije Bema, Hemofarm, Quickie kao i mnogi drugi partneri.

 

Ulaz je besplatan za sve posjetioce a obezbijeđene su specijalne nagrade za pobjednike, kao i poklon paketi, majice i diplome za sve takmičare.

Dodatne informacije o manifestaciji i detalje o prijavama možete potražiti na Web sajtu igrebezgranica.ba, te na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *