Ko ste bili u prošlom životu?
INFO

Ko ste bili u prošlom životu?

 

Datum rođenja mnogo je više od datuma kada slavimo naš rođendan. To je dan koji u velikoj mjeri određuje našu budućnost. Predstavljamo vam zanimljivo tumačenje. Provjerite sami šta ste možda bili u prošlom životu prema datumu rođenja.

AKO STE ROĐENI:

Od 14. do 28. jula, od 23. do 27. septembra, od 3. do 17. oktobra

Vi ste u prošlom životu bili duhovni učitelj velikog srca. Oduševljavali ste ljude svojim šarmom i inteligencijom. Imali ste veliki uticaj na sve.

Uvijek ste bili na strani slabijih. Bili ste pravi vođa i učitelj ljudima, gotovo mesija. Slijedili su vas svuda. Danas ne volite osamljenost i pomažete ljudima u potrebi. Niste baš društvena osoba, u trenucima ste čak ekscentrični.

U ovom životu znate vrlo dobro šta želite i kako to da postignete. U ljubavi djelujete iz vašeg uma i logike, a ne iz vašeg srca.

Od 22. do 31. januara, od 8. do 22. septembra

Vi ste u prošlom životu bili putujući umjetnik. Bili ste osoba s vrlo divljom maštom, imali ste talenat da zabavljate ljude. Bili ste uvijek centar pažnje. Imali ste mnogo ljubavnika.

U ovom životu ste osjetljivi, ali ne pokazujete lako svoje osjećanja. I dalje vas privlače avanture, ali sada ste vezani za jedno mjesto i jednu osobu. U ovom životu imate oštar i prodoran um i nema problema koji ne možete da riješite.

Od 29. jula do 11. avgusta, od 30. oktobra do 7. novembra

Vi ste u prošlom životu bili istaknuti borac za pravdu. Vaša moć bile su taktičnost i hladnoća. Dobro ste planirali i mudro birali svoje ciljeve. Osim toga, bili ste dobar govornik i pisac.

U ovom životu ste vrlo iskrena i direktna osoba i prezirete bilo kakav oblik nasilja. Volite humanitarne aktivnosti i pomažete bolesnicima i slabima.

Međutim, često vam nedostaje povjerenje i ponekad podcenjujete svoje sposobnosti. Vrlo ste osjetljiva osoba u ljubavi, cijelim svojim bićem se posvećujete ljubavi.

Od 8. do 21. januara, od 1. do 11. februara

Vi ste u prošlom životu bili milostivi bandit. Rođeni ste u siromašnoj porodici i zbog toga ste rano shvatili da je svijet podijeljen na bogate i siromašne. Vaš moto iz prošlosti – “Uzmi od bogatih i daj siromašnima”.

I danas ste idealista, ali oprezniji nego prije. Prvo ćete dva puta razmisliti, a tek onda reagovati. Otvarate svoje srce samo onim prijateljima koji su dokazali da to zaslužuju. U ljubavi ste previše zahtjevni i sanjate o tome da je doživite tijelom i dušom.

Od 1. do 10. marta, od 27. novembra do 18. decembra

Vi ste u prošlom životu bili car. Bili ste ponosni, ambiciozni i veoma inteligentni. Uspjeli ste čak i da se popnete na kraljevski presto, postali ste vladar velikog carstva. Vladali ste strogo i disciplinovano.

U ovom životu ne volite da vam zapovijedaju i da vas drugi vode. Volite svoju slobodu i svim silama pokušavate da je zadržite. Veliki ste individualista i odbacujete sve kolektivno. U ljubavi ste takođe sebični i sve vaše ljubavne veze su kratkotrajne.

Od 12. do 29. februara, od 20. do 31. avgusta

Vi ste u prošlom životu bili omiljeni kralj i vladar. Nikada niste voljeli nasilje. Sve što ste činili bilo je taktično i nježno i uspjeli ste da osvojite mnoga srca.

Međutim, vrlo često ste imali problema zbog ljubomore vaših protivnika.

Danas ste vrlo osjetljiva osoba i ljutite se kada se neko miješa u vaše lične stvari. Bojite se usamljenosti i izolovanosti. Prema voljenoj osobi ste nepovjerljivi i vrlo teški. Ne pokazujete svoja osjećanja.

Od 20. do 8. maja, od 12. do 19. avgusta

Vi ste u prošlom životu bili nemilosrdni osvajač. Megalomanija i želja da nametnete svoju volju bile su najkarakterističnije osobine u vašem prošlom životu. Imali ste brojne protivnike. Bili ste nemilosrdni prema neprijateljima i onima koji bi stali na put prema vašem cilju.

U ovom životu mrzite autoritet i autoritativne ljude. Nastojite da postignete mir i sklad. Vaša žeđ za slobodom je vrlo jaka i stalno tražite nove avanture. U ljubavi ste jako ljubomorni, ali uvijek ste spremni da date dušu osobi koja vas oduševljava ljubavlju i osjećajima.

Od 9. do 27. maja, od 29. juna do 13. jula

Vi ste u prošlom životu bili obrazovana mudra osoba. Vrlo dobro ste znali da je slava mač sa dvije osštrice. Bili ste strogi prema sebi – greške nisu bile dozvljene. Shvatili ste da smrt nije samo fizički, već duhovni događaj.

U sadašnjem životu imate veliko povjerenje u ljude. Autoritativna ste osoba s dobrom reputacijom. Ne podnosite površne “razgovore”. Prijateljstvo je svijeta stvar za vas i vi ste odani prijatelj. U ljubavnom životu tražite istinu, nježnost i romantiku.

Od 11. do 31. marta, od 18. do 29. oktobra, od 19. do 31. decembra

Vi ste u prošlom životu bili veliki govornik. Bili ste vrlo pametan strateg s velikim govorničkim sposobnostima. Vaša slabost – vaša romantična strana i nježno srce. Ljubav ste iskusili tijelom i dušom, a dali ste više nego što ste primili. Nije iznenađujuće da ste postali osvetoljubivi nakon što su vam slomili srce.

U sadašnjem životu još uvijek imate govorničke sposobnosti i tražite još jači odnos s drugima. Ne podnosite zle ljude. Za prijateljstvo ćete dati sve i vaši prijatelji uvijek mogu da računaju na vas. U ljubavi ste vrlo sumnjičavi i ljubomorni.

Od 28. maja do 18. juna, od 28. septembra do 2. oktobra

Vi ste u prošlom životu bili pustolov nježnog srca. Smisao života za vas bio je u tome da otkrijete nepoznata mjesta. Bili ste veoma znatiželjna osoba s divljom maštom i nastojali ste da ugasite žeđ za avanturom. Željeli ste da naučite mnoge strane jezike i posjetite brojna neotkrivena mjesta.

Sada ste vrlo nezavisna osoba, s raznim interesima. Ipak nastojite da otkrijete nove horizonte i ne želite da se usidrite na jednom mjestu. U ljubavi tražite svoju srodnu dušu.

Od 1. do 19. aprila, od 8. do 17. novembra

Vi ste u prošlom životu bili poznati buntovnik. Stalno ste nastojali da otkrijete mistično. Imali ste veliku proročku moć i sigurno ste se bavili bijelom magijom. Bili ste vrlo društveni.

Vaša ljubav prema drugima bila je više duhovna nego fizička.

U sadašnjem životu ste autoritet s kritičkim umom. Veoma cijenite osjetljive i mudre ljude. Sjajan ste psiholog, brzo shvatate šta ljudi skrivaju od vas. U ljubavi dajete sve i želite isto od svog partnera.

Od 1. do 7. januara, od 19. do 28. juna, od 1. do 7. septembra, od 18. do 26. novembra

Vi ste u prošlom životu bili briljantan intelektualac. Vaši glavni kvaliteti bili su iskrenost i inteligencija. Nije vam nedostajalo zavidnih neprijatelja zbog vašeg briljantnog uma. Vaše proročke vizije bile su duboko povezane s vašom intuicijom. Stalno ste žudjeli za novim znanjima i otkrićima.

U ovom životu imate veliki osjećaj dužnosti prema ljudima. Imate brojne pozitivne osobine. Sada je vaš intelekt mnogo veći, a vi se trudite da duboko istražite dušu. Vaš moto je: “Želim da otkrijem korijene svih tajni.”

Izvor: atma.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *