hobi
Horoskop

Koji hobi je za vas?

Ovan

Ove godine ćete biti ambiciozniji nego inače i vrijeme je da probate nešto novo. Pošto će početkom godine Mars, Vaša vladajuća planeta, biti u Vašem znaku, imaćete višak energije i volje za sve. Možete, recimo, početi da pišete o nečemu što volite. Napravite blog ili sajt, jer je to bar danas moguće i besplatno uraditi. Ako ne volite da pišete, mogli biste da snimate podkast ili vlog o nečemu što volite da radite. Takođe, svaki novi sport je idealna prilika da se oraspoložite, pa je uplata članarine u teretani dobra opcija.

Bik

Jako ste vrijedni i odgovorni, ali zato Vam i hobi dolazi kao jedno dodatno zadovoljstvo. Ova godina je godina promjena, pa treba da odaberete da radite nešto u slobodno vrijeme što Vas opušta. Mogli biste da probate planinarenje ili možda kurs kuvanja. To su baš dobre opcije za zabavu i tako ćete provjeriti svoju izdržljivost. Izađite napolje, provedite više vremena u prirodi. Šoping nije hobi, tako da se to ne računa.

Blizanci

Imaćete neobična interesovanja ove godine, ali ćete više i upoznavati sebe kroz hobije. Potrudite se da više čitate, a to mogu biti neobične knjige, čak iz nekih sfera koje Vam nisu bliske. Biće Vam potrebna neka aktivnost koju ćete moći sami da radite i da uživate u svom slobodnom vremenu. Meditacija ili joga su dobre za Vas, nešto što će Vas opustiti, nešto što će Vam pomoći da budete mirniji i intuitivniji.

Rak

Vi volite da se povlačite u sebe i to neće biti drugačije ni ove godine. Zadržavaćete više stvari za sebe jer ne želite da dijelite osjećanja sa svetom. Odaberite hobi koji Vas neće opterećivati. To može biti i šetnja, čitanje, pa se, recimo, učlanite u lokalnu biblioteku, to nije tako skup hobi.

Lav

Ovo je jako bitna godina za Vas. Moraćete da izađete iz zone komfora jer je vrijeme za promjene. Nemojte da se borite protiv novih stvari koje možete da radite i da uz njih budete bolja verzija sebe. Volite da budete uvijek u centru pažnje, pa bi trebalo da počnete da se bavite hobijem uz koji ćete biti to što jeste. Možete ići na neki kurs javnog nastupa, glume ili plesa. Prijaće Vam.

Djevica

Vi ste uvek praktični, zato ćete uz tu dobru osobinu naći uspjeh. Trebalo bi da izaberete hobi koji će Vam pomoći da poboljšate svoj život, a ne samo nešto zabavno i nasumično. Kurs kuvanja ili šivenja je idealan za Vas. Kreativno pisanje je takođe jako dobar vid opuštanja.

Vaga

Odaberite hobi koji će Vam pomoći da postanete bolja osoba. Pošto volite da budete napolju, onda bi trčanje ili neki trening na otvorenom bio sjajna opcija. Prijao bi Vam svjež vazduh. Možete da smislite i sa partnerom šta biste mogli da radite, ali gledanje serija i filmova sa dragim ljudima Vas takođe može opustiti, kao i časovi crtanja ili slikanja.

Škorpija

Ovo će biti dobra godina za Škorpije, finansijski i lično. Vaši snovi će se ostvariti i moći ćete da radite šta god želite. Pronađite ono što Vas ispunjava, nešto što je Vaša strast. Moći ćete da radite neke nove stvari. Možete ići na crtanje, dizajn, na neki sport, kurs borilačke vještine ili možda tai či, jogu… Prijaće Vam bilo kakva alternativa. Šetajte više, stvorite sebi naviku. Šta god da vas opušta je hobi za Vas.

Strijelac

Ovo je Vaša godina. Ako neko može da pretvori nemoguće u moguće onda ste to Vi. Odaberite neki izazovan hobi. Ako su putovanja hobi, neka bude tako. Putujte što više možete, makar i do nekog drugog grada. Možete da odaberete i neki ekstremni sport koji pomjera Vaše granice i budi avanturistički duh – sportsko penjanje, planinarenje ili ronjenje.

Jarac

Imate dosta hobija kojima se možete baviti ove godine. Sve će biti izuzetno uspješno. Odaberite hobi koji može zabaviti Vaš um i nešto što može biti u isto vrijeme zabavno i ozbiljno. Učenje jezika ili učenje sviranja nekog instrumenta je preporuka. Ako želite sport, onda je slobodno penjanje baš za Vas.

Vodolija

Ove godine ćete se dosta družiti. Možete upoznati nove i zanimljive ljude tokom godine. Mnogi imaju religiozna, spiritualna i kulturna uvjerenja koja mogu biti drugačija od Vaših. Odaberite hobi koji će probuditi Vašu kreativnu stranu. To može biti fotografija ili nešto što možete da radite preko interneta, a to je čitanje, gledanje filmova ili pohađanje onlajn kurseva..

Ribe

Ova godina je sjajna godina da se započne nešto novo. Sada je vrijeme da možda započnete iz hobija neki posao koji ste odavno htjeli. Probajte pa ćete vidjeti kako će ići. Nemojte da trošite višak energije nego se fokusirajte da na kreativan način motivišete sebe i da počnete da radite možda nešto dodatno što volite. Možete započeti nešto novo, a možete raditi i nešto što nije toliko intenzivno, da biste se povezali sa sobom i vratili sebi. Vodite dnevnik, bavite se fotografijom, prijaće Vam to.

Izvor: Mondo.rs

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *