Midi haljine – pun podogak za ovo ljeto
MODA I LJEPOTA

Midi haljine – pun podogak za ovo ljeto

 

Jedna od najpopularnijih i ujedno najprodavanijih haljina ove sezone, famozna haljina srednje dužine, znana kao midi, sve je što vam treba da biste istakle svoj istančan ukus.

Otkud tolika afekcija prema haljini ovog tipa? Izazovna je, lepšava i savršeno stoji gotovo svima. Anketa koja je sprovedena nedavno, pokazala je da većina dama širom svijeta u svom garderoberu već ima minimum jednu ovakvu haljinu, sa tendencijom kupovine iste u drugim bojama. Ležerna a ujedno vrlo ženstvena, ova zanimljiva haljina omogućiće vam da izgledate prelijepo u svakoj prilici.

Pristupačna cijena i činjenica da je midi Reformation's Rou haljina napravljena od eko-održivih materijala, daju joj prednost nad drugim izazovnim artiklima koji će se nositi ovog ljeta. Ekološke tkanine zaslužne su ne samo za očuvanje prirode, već i za isticanje vaše figure. Lyocell i spandeks koji se nalaze u sastavu ovih haljina, omogućavaju im da prate vaše obline i samim tim vam idealno pristaju.

U jednoj ovakvoj haljini osećaćete se komotno tokom vrelih ljetnjih dana, a kao stvorena je za večernje šetnje. Uz odabir odgovarajućih sandala i pratećeg aksesoara, vaša kompletna pojava biće primjećena na svakom koraku.

Što se tiče donjeg dijela haljine, on kao da laska vašim bokovima, padajući sa njih smjelo. Lelujave na vjetru i zaista senzacionalne, midi haljine su vaš siguran izbor bilo za elegantne prijeme ili nešto opuštenije varijante druženja. Budući da visoke djevojke teško mogu da pronađu idealnu haljinu u kojoj će se osjećati slobodno, ova midi varijanta je kao stvorena za njih.

Ruku na srce, neće vam biti lako da se opredjelite za boju u kojoj biste željeli da imate svoju midi haljinu. Jer svaka kao da doziva baš vaše ime, kada je obučete.

Izvor: Ženski magazin

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *