horoskop
Horoskop

Mjesečni horoskop: Strast, ljubav, nove prilike… Šta nam donosi jun?

 

Evo šta vam zvijezde “predviđaju” za jun!

Ovan

Posao

Tokom ovog mjeseca će Vam biti važno da sredite sve što je vezano za dokumentaciju, a što stalno odlažete. Mogući su novi poslovni kontakti, ali i ponovna saradnja sa osobama od povjerenja. Sve će Vam ići od ruke. Imaćete višak energije tek u posljednjoj nedjelji juna.

Ljubav

Do polovine juna ćete lako uspjeti da se dogovorite sa voljenom osobom oko svega. Lako ćete se razumjeti. Ipak, situacija se mijenja od tada i mogući su nesporazumi do kraja mjeseca. Ako ste slobodni, imajte više samokontrole i ne ulazite u veze koje nisu odgovarajuće.

Zdravlje

Pošto imate mnogo obaveza, gledajte da se ne premarate jer to može da se odrazi i na Vaše zdravlje. Odmarajte više.

Bik

Posao

Osjećate se jako dobro na radnom mjestu i konačno imate utisak da sve ide kako ste zamislili. Nemojte bespotrebno da radite neke stvari za druge ljude, jer tako ćete da izgubite dragocjeno vrijeme. Prvo završite svoje obaveze. Pomalo ćete biti haotični u prvoj polovini mjeseca, ali poslije ćete se srediti. Moguć je dobitak novca koji čekate duže vrijeme ili postoji mogućnost povišice.

Ljubav

Moguće su rasprave ako ste u vezi, oko novca uglavnom. Ipak, to se može dešavati u drugoj polovini mjeseca. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo može da uslijedi od polovine juna. Dvoumićete se da li da uđete u vezu ili ne.

Zdravlje

Moguć je povećan stres, pokušajte da nađete nešto što će Vam pomoći da se opustite i odmarajte više.

Blizanci

Posao

Ne očekuju Vas nikakvi problemi, samo uspjesi. Lako će Vam biti da obavljate obaveze i dobro ćete se slagati sa kolegama. Moguć je poslovni put u prvoj polovini mjeseca. Finansije mogu da se poprave, a drugi će da cijene Vaš trud.

Ljubav

Okrenuti ste sebi. Ukoliko želite da odnos sa partnerom ostane miran i stabilan, bilo bi dobro da ga ne zapostavljate. Ako ste slobodni, u drugoj polovini mjeseca može doći do ulaska u neku novu vezu sa osobom koja je veoma komunikativna i zabavna.

Zdravlje

Provedite više vremena u prirodi, to će Vam itekako prijati ovog mjeseca.

Rak

Posao

Ovo je odličan mjesec za posao. Lako ćete uspjeti da napredujete i da dođete do novca. Sve što ste do sada radili će Vam konačno biti od koristi i isplatiće se. Potrudite se da se usredsredite na ono što je neodložno.

Ljubav

Ako ste u vezi, možete imati dobar period i lako ćete doći do dogovora sa partnerom. Lako ćete uspjeti da oraspoložite partnera. Ako ste slobodni, moguće su nove veze. Ne donosite odluke na brzinu, nego razmislite dobro ko Vam se stvarno dopada.

Zdravlje

Bićete mnogo bolje od posljednje nedjelje juna, kada ćete imati više energije za sve. Do tada, pokušajte da se bavite nečim što će Vam pomoći da “napunite baterije”.

Lav

Posao

Lako ćete uspjeti da dođete do novca, ali to ne znači da treba previše da trošite. Možete dobiti povišicu ili unapređenje u prvoj polovini mjeseca, ali u drugoj bi bilo dobro da budete vrijedni i da ne očekujete neke rezultate na osnovu stare slave.

Ljubav

Ako ste sami, možete lako da osvojite osobu koja Vam se dopada. U drugoj polovini mjeseca nije preporučljivo da ulazite u vezu. Pokušajte da zadivite voljenu osobu, ne zapostavljajte je jer ste posvećeni poslu. Strastveniji ste nego inače.

Zdravlje

Bavite se sportom, to će Vam pomoći da se bolje osjećate i fizički i psihički.

Djevica

Posao

U toku prve polovine juna možete da imate dosta posla, ali nemojte da pretjerujete. Brinite o tome da se dobro organizujete, ali da ne zapostavljate svoje zdravlje. Prijatelji mogu da Vam daju dobar savjet i da Vam pomognu oko posla. U drugoj polovini mjeseca ćete uspjeti da dobijete dobre rezultate.

Ljubav

Postavite se prijateljski prema partneru ako imate neki problem. Pokušajte da imate razumijevanja i da sve zajedno riješite. Ako ste slobodni, od posljednje nedjelje juna je moguće novo poznanstvo. Nemojte da se vraćate na priče iz prošlosti.

Zdravlje

Imaćete pad energije u prvoj polovini mjeseca, pa ćete od polovine juna biti mnogo bolje. Gledajte zato da u prvoj polovini mjeseca više odmarate i bavite se nečim što će Vam pomoći da se “napunite” dobrom energijom.

Vaga

Posao

Moguća je saradnja sa osobama koje nisu iz Vašeg mjesta ili zemlje. Uspostavićete nove kontakte sa drugima. Prijaće Vam novi saradnici. Budite ljubazni iako Vam možda neki dan neće biti idealan. Uspjećete da ostvarite zacrtane ciljeve ako se ne uplićete previše emotivno u posao. Budite racionalniji.

Ljubav

Bićete u dobrim odnosima sa partnerom, ali ga ne zapostavljajte zbog posla. Moguće su manje rasprave od posljednje nedjelje juna, ali pokušajte da smislite neke događaje, da Vam ne bude dosadno, poradite na strasti. Tako ćete da održite taj odnos dobrim.

Zdravlje

Ovog mjeseca je moguć pad imuniteta. Hranite se zdravije, budite fizički aktivni i boravite što više u prirodi, da biste ojačali imunitet.

Škorpija

Posao

Napeti ste. Razmislite da li stvarno treba nešto da mijenjate ili je sve u redu. Tokom posljednje nedjelje juna neka muška osoba može da Vam ponudi novu poslovnu saradnju, ali nemojte na brzinu da odlučujete u vezi sa tim. Mogući su povećani troškovi do kraja juna. Štedite malo više.

Ljubav

Imate potrebu da promijenite nešto u odnosu sa partnerom, a niste sigurni kako to da uradite. Strastveniji ste nego inače. Ako ste slobodni, moguće je neko novo poznanstvo, ali i avantura.

Zdravlje

Moguće je da ćete ovog mjeseca biti prilično nervozni, zato se bavite sportom ili nečim što Vas opušta, da biste se osjećali bolje.

Strijelac

Posao

Niste zadovoljni situacijom na poslu. Imate utisak da što više radite, to manje imate. Nikako da se stabilizujete. Neka starija muška osoba može da Vas izbaci iz takta. Vrijeme je za promjene, ali sačekajte bar kraj mjeseca da vidite da li će situacija da se poboljša ili ne. Nemojte da dajete otkaz ovog mjeseca.

Ljubav

Budite tolerantni prema partneru. Potrebno je da imate dobru komunikaciju sa partnerom da biste riješili probleme. Moguća su nova poznanstva sa novim osobama, ali ne treba na brzinu da ulazite u vezu.

Zdravlje

Odlično je zdravlje tokom cijelog mjeseca. Boravite u prirodi, hranite se zdravo i budite fizički aktivni.

Jarac

Posao

Radićete više nego inače i imate dosta volje za rad. Ništa Vam nije teško, pa će drugi da budu zadivljeni kako ste dobro organizovani. Lako dolazite do saradnje sa svima, ali od polovine mjeseca su mogući nesporazumi.

Ljubav

Smireni ste i nemate nikakvih problema ako ste zauzeti. Ako ste slobodni, potrudite se da se usredsredite na neku osobu koju znate preko posla. Budite komunikativni i romantični i imaćete dosta uspjeha.

Zdravlje

Pošto ovog mjeseca imate dosta obaveza, pokušajte da nađete vrijeme i za bavljenje sportom, to će vam biti dobar “izduvni ventil”.

Vodolija

Posao

Nađite kreativni način da uradite neke poslove drugačije. Potrudite se da se družite više sa svima. Pomozite kolegama kojima je pomoć potrebna, budite kolegijalni. Novi poslovi nisu preporučljivi ovog mjeseca.

Ljubav

Potrebna Vam je zabava, ali ne i ozbiljna veza. Naglasite to osobi kojoj se dopadate duže vrijeme. Ako ste zauzeti, veća mogućnost nerazumevanja dolazi od polovine mjeseca. Budite tolerantniji prema partneru.

Zdravlje

Moguća je nervoza tokom druge polovine mjeseca. Hobi, šetnje u prirodi ili neka druga fizička aktivnost mogu da pomognu da se bolje osjećate.

Ribe

Posao

Moguće su veće greške na poslu, pa bi bilo dobro da ne radite kada niste dobro raspoloženi. Bar bi bilo dobro da se organizujete i da odredite prioritete. Sve provjeravajte više puta. Mogući su problemi na poslu u drugoj polovini mjeseca, naročito u komunikaciji sa drugima.

Ljubav

Ako ste u vezi, pokušajte da se usredsredite na svoje potrebe, ali da ne zapostavljate previše partnera. Neophodan je balans. Niste raspoloženi za neke teške priče, tako da je ovo mjesec u kom treba da održite mir. Ako ste slobodni, preko neke bliske ženske osobe je moguće novo poznanstvo.

Zdravlje

Mogući su problemi sa leđima, za to se potrudite da manje sjedite, a da budete fizički aktivniji.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *