mjesečni horoskop
Horoskop

Mjesečni horoskop vašeg novčanika: Koliko će koji znak para dobiti, a koliko izgubiti u novembru?

 

Saznajte kakva će vam biti finansijska situacija.

Ovan

Vaša želja za uspjehom je ovog mjeseca jača nego ikada, i važno je da joj budete potpuno posvećeni.

Ovog mjeseca pažljivo postavite nove ciljeve. Budžet morate držati pod kontrolom, i pazite na šta pristajete ili trošite novac između 5. i 24. novembra. Ako dobijete ponudu za pomoć ili saradnju 7. novembra, prihvatite je jer je to jedini trenutak kada su zvijezde na vašoj strani.

Bik

Troškovi od prošlog mjeseca i dalje se “vuku”, i moguće je da vas čine nervoznim. Budite odgovorni i direktni, to je najbolji način da novčane probleme ostavite iza sebe. Kraj mjeseca je momenat kada ćete biti veoma impulsivni i puni takmičarskog duha, ne dozvolite da vas to povuče u nepotrebne troškove.

Blizanci

Odličan mjesec za posao, samim time i za finansije! Vaša posvećenost detaljima daće odlične rezultate, koje će nadređeni primjetiti. Očekujte odličnu situaciju kada je u pitanju novac, ali obratite pažnju oko 14. novembra, tada su mogući nesporazumi ili nepredviđeni troškovi. Od 27. do 30. novembra, najbolji je trenutak za nova ulaganja.

Rak

Novembar nije dobar mjesec za velike promjene kada su u pitanju novac ili posao. Sredinom mjeseca, očekujte neprijatnost i tenziju na radnom mjestu, ali ne dozvolite da vas pokolebaju, znate koliko radite i vrijedite. Finansijska situacija biće stabilna, ako pripazite krajem mjeseca kada će postojati jedan račun koji vas zbunjuje.

Lav

Sve će ići glatko do 17. novembra, kada možete očekivati konfuziju na poslu. Ne dozvolite da vas poremeti, jer vam već nedjelju dana kasnije stiže odlična vijest kada je novac u pitanju. Ako planirate nove projekte, ili se dvoumite da li da tražite pomoć od nekoga, slobodno to uradite krajem mjeseca, ne brzajte sve do polovine novembra.

Djevica

U novembru budite samouvjereni, zvijezde su na vašoj strani. U prvoj polovini mjeseca očekuju vas odlične vijesti kada su finansije u pitanju. Postoje velike šanse da budete još bolji na finansijskom planu, ali postoji i caka – ako postoji nešto što dugo privodite kraju, završite ga u novembru i bićete na dobitku. Ali, ako razmišljate o novom projektu ili ulaganju, nemojte ga ni slučajno pokretati u novembru, neće se dobro završiti.

Vaga

Vagama će novembar biti veoma emotivan i nije trenutak za donošenje velikih odluka kada je u pitanju novac ili posao. Bićete zabrinuti, i sve ćete tri puta mjeriti i jednom sjeći. Budite veoma pažljivi, jer inače postoji mogućnost bespotrebnih troškova. Tek nakon 21. novembra su zvijezde na vašoj strani kada je novac u pitanju.

Škorpija

Cijeli mjesec će vam djelovati “zbrkano”, znajte da će vam mnogo pomoći ako se malo osamite ili idete u prirodu. Važno je da budete fokusirani i da ne dozvolite da vam nebitne stvari odvuku pažnju.

Prva četiri dana novembra biće ključni da otklonite probleme s novcem. Ovo nije mjesec za velike troškove, bolje se strpite da vas ne bi ophrvale brige o novcu. Novembar iskoristite da se riješite stvari koje vam ne trebaju, ili čak da određene ljude izbacite iz svog života. U decembar onda ulazite rasterećeni i u znatno boljoj finansijskoj situaciji.

Strijelac

Novembar je mjesec pripreme i kreativnosti, koji će dovesti do velikog uspjeha krajem godine. Strijelčevi, budite strpljivi, jer ako sada budete postupili ishitreno, kvarite šanse za taj uspjeh.

Finansije će biti stabilne, a ukoliko planirate veliko ulaganje, iskoristite skoro cijeli novembar da dobro istražite šta ćete kupiti. Zvijezde “kažu” da je tek poslije 24. novembra trenutak za veliki trošak. Ako razmišljate o promjeni posla i većoj plati, 9. novembar je dan za takve odluke.

Jarac

Novembar je trenutak kada bi trebalo da prelomite da li ćete zaista učestvovati u projektu koji vam može donijeti novac, ili nećete. Odustajanje od projekata i ulaganja obavite prije 23. novembra.

Očekujte povećane troškove, znate da postoje stvari u kući koje nikako da zamijenite jer su dotrajale. Ovog mjeseca, postaće neupotrebljive i dobro istražite opcije i cijene kako biste ih zamijenili novim.

Vodolija

Ne brinite, Vodolije, novembar će samo prividno biti mjesec u kojem nikako da se saberete. To ima veze sa vašim osjećanjima, ne sa realnim stanjem stvari.

Novembar nije dobar mjesec za novac, barem u prve dvije trećine. Važne odluke vezane za finansije odložite sve do 23. novembra, prije toga, velike su šanse da ćete pogrešno procijeniti situaciju. Vaša kreativnost biće na vrhuncu što otvara mogućnost za novu saradnju, a samim time i više novca.

Ribe

Zvijezde kažu da će vam finansije biti stabilne, ali ne naročito uzbudljive ovog mjeseca. To je dobro jer nema ni nepredviđenih troškova, pa možete uštediti novac za nešto što dugo želite. Ako razmišljate o promjeni posla, morate dobro razmotriti razloge za takav potez. Pogrešni motivi mogu donijeti pogrešnu odluku, a ispravni motivi uspjeh. Velike odluke ili ulaganja odložite za poslije 25. novembra.

Izvor: Mondo

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *