mjesečni horoskop
INFO

Mjesečni horoskop za januar 2021

 

Pogledajte šta su vam zvijezde predvidjele za januar 2021. godine.

Ovan

Posao: U Novu godinu ulazite pod uticajem Velikog vatrenog trigona koji Vama nosi dosta energije za posao, uspjeh kroz svaku borbu, uspjeh kroz incijativu i anagažovanje. Januar mjesec nosi vama i neka nova pokretanja, nove projekte, a mnogim Ovnovima ovaj uticaj može donijeti i promjenu posla. Za one koji su nezaposleni, ovaj mjesec je jako povoljan da pronađu posao, samo je potrebna Vaša inicijativa i angažovanje na tom polju.

Ljubav: Bilo da ste slobodni ili u vezi, odlično je vrijeme za ljubav. Ako na poslu postoji simpatija, uskoro ćete se obradovati. Nešto će početi da se dešava. Primijetićete da ste takođe simpatični toj osobi i da su se emocije pokrenule. Moguće je da iskrsne nekakva situacija pa da uskoro budete zajedno i van poslovnog okruženja. To bi moglo da označi početak veze. Ako ste u vezi takođe je lijep period za ljubav. Voljena osoba je već detaljno isplanirala kako da vas iznenadi i obraduje. To će vam se veoma dopasti.

Zdravlje: Slaba tačka sinusi i grlo.

Bik

Posao: Polje posla je pod uticajem Venere u znaku Strijelca, što će Vam donijeti širenje posla, napredovanje, a naročiti uspjeh ukoliko vaš posao ima povezanost sa strancima, inostranstvom, podučavanjem, marketingom, transportom… Za one koju nisu zaposleni sada je pravo vrijeme za pronalazak posla, imate jaku podršku planeta, tako da je savjet da imate više samopouzdanja, jer su veće sada šanse da nađete posao ako sami budete imali maksimalnu inicijatvu, a ne da se oslanjate na neka obećanja, da čekate nešto.

Ljubav: Posao i ljubav mogu lako biti povezani. Ako ste slobodni imate prilike da upoznate interesantnu osobu, upravo kroz posao, ili preko neke osobe sa posla. Ne samo da ćete uspješno sarađivati već postoji mogućnost ljubavne romanse. Naravno, biće to tajna veza, makar u početku… Odličan je period za ljubav i to vam ide lagano. Bikovi koji su u braku imaju stabilan period. Dogovori oko zajedničkih investicija mogu izazvati nesporazume. Poslušajte šta vam voljena osoba predlaže, jer to može donijeti uspjeh. Prati vas sreća kroz brak i bračnog partnera.

Zdravlje: Odlično!

Blizanci

Posao: Na polju posla može postojati i neka nerovoza, nesigurnost, ali se vidi da ćete uskoro napraviti dobar plan i uspjeti da sve riješite u Vašu korist. Dobar je mjesec za započinjanje poslova, edukaciju, ali i pronalaženje novog posla. Oni koji su u privatnim vodama, imace dobrog uspjeha i saradnje koja donosi finansijske dobitke i napredak. Za Blizance koji polazu ispite jako je povoljan period, trebate ga maksimalno iskoristiti jer ćete imati sreće sa ispitima.

Ljubav: Odličan period za druženje sa prijateljima, postoje šanse da preko prijatelja upoznate privlačnu osobu koja će vas zainteresovati, isto tako ima mogućnosti da vam se prijatelj udvara i nudi ljubav. Uglavnom, vi ste u jednom lijepom i zanimljivom periodu i dešavaće vam se simpatične situacije koje će vas radovati i činiti da vam život bude ispunjen i zanimljiv. Povoljan je period i za Blizance koji su u braku. Partner će vam posebno biti naklonjen, očekujte da vas obraduje pažnjom a takođe i nekakvim poklonom.

Zdravlje: Dosta mentalne napetosti utiču negativno na san, potrebno je da se više odmarate i da se više krećete.

Rak

Posao: Polje posla je pod uticajima Urana i nekih promjena koje će se dešavati naglo i neočekivano. Ovi uticaji imaju veliku tendenciju da sve ubrazaju, imaćete dosta posla i dosta obaveza, pa je potrebno da maksimalno budete koncentrisani. Za one koji nisu zadovoljni poslom, pravo je vrijeme da potraže novi posao jer ovi uticaji to podržavaju i donose uspjeh. Za one koji su nezaposleni, dobri su uticaji da brzo pronađu posao, naročito ako je to povezano sa ekonomijom, bankarstvom, finansijama, ili nekretninama.

Ljubav: Slobodni Rakovi biće zaokupirani mnogim stvarima, moguće da se usput desi i nekakva ljubavna avantura, ništa ozbiljno. Akcenat je na poslu i poslovnim kontaktima… Uglavnom se sve vrti oko toga. Osoba sa posla vam se neprekidno udvara ali vi biste htjeli da je izbjegnete jer ne želite da pokvarite vaše prijateljske odnose, pošto nemate namjeru da uđete u ozbiljnu vezu. Rakovi koji su u braku imaju pred sobom napet period. Moguće su nesuglasice sa partnerom, najbolje je ne ulaziti u rasprave jer postoji mogućnost da dođe do ozbiljnije svađe.

Zdravlje: Slaba tačka stomak i bešika, čuvajte se prehlada!

Lav

Posao: Uticaji koji Vama dolaze donose neki zastoj kroz polje posla, neki planovi će se odugovlačiti, moraćete da budete dosta strplivi, jer ćete imati prepreke da realizujete vaše ideje i poslovne planove. Za one koji su u privatnom biznisu ovaj period nosi takođe zastoj, naročito sa finansijama. Lavovi koju su u sferi ekonomije i bankarstva mogu očekivati pozitivne promjene kroz polje posla ali i neki vid napredovanja. Za one koji traže posao jako je povoljan period krajem samog mjeseca.

Ljubav: Veliki vatreni trigon donosi vam Ljubav, bilo da ste zauzeti ili slobodni. opada vam se osoba koju ste upoznali preko prijatelja. Za sada je to samo površna komunikacija, ta osoba je prilično zatvorena i uopšte ne možete da saznate šta ona zapravo o vama misli. Potrebno je da prođe neko određeno vrijeme da bi se stvari iskristarisale. Vi kao da čekate samo jedan signal da biste stupili u akciju, ali on za sada ne dolazi. Samo strpljivo, iako to nije u vašoj prirodi. Zauzeti Lavovi, takođe i oni koji su u braku, imaće manje nesuglasice sa partnerom. Tvrdoglavi ste. Povoljan je period za sve one koji su u tajnim vezama.

Zdravlje: Slaba tačka su noge, koljena i zglobovi, više šetajte.

Djevica

Posao: Uticaji na poslu donijeće Vam dobru i uspješnu saradnju sa kolegama i nadređenima. Bićete i dosta okrenuti završavanju poslova iz prethodnog perioda, aktiviraće se neki dogovori koji su kasnili, pa ćete imati baš dosta obaveza. Ovi uticaji vama nose stabilnost kroz posao, a takođe se vidi da cete i finansijski biti zadovoljni. Za one koji su nezaposleni, nije najpovoljniji period za pronalazenje novog posla, strpite se još neko vrijeme. Za Djevice koje su u poslovima povezanim sa modom, ljepotom, ili kreativnim poslovima, biće dosta uspjeha tokom ovog mjeseca.

Ljubav: Ovih dana ste dosta nervozni i rasijani, vjerovatno vam mnoge stvari ne idu po planu. To će se odraziti i na vaš odnos sa partnerom koji može da vam zamjeri da ste previše okupirani poslom i da samo na to mislite. Odličan je period da se opustite u uz neki dobar film, zajedno sa voljenom osobom. Oni koji su u braku danas će upasti u nekakvu gužvu. Dosta nervoze i napetosti, mnogo obaveza koje se neće moći ispuniti na vrijeme i kako je planirano. Ne dozvolite da vas to izvede iz takta i pokvari odnos sa partnerom.

Zdravlje: Slaba tačka stomak i organi za varenje.

Vaga

Posao: Vaša vadarka Venera, u vatrenom znaku Streca donosi vam uspjeh na poslu naročito ako je posao povezan sa obrazovanjem, podučavanjem, strancima, marketingom, trgovinom… Imaćete nove ideje koje će svi rado prihvatiti i bićete podržani u tome. Ovaj uticaj Vam moze donijeti napredovanje a takođe i povećanje finansija. Za one Vage koje se bave kreativnim poslovima, ovaj mjesec nosi dosta kontakata i mogućnosti da se izrazite na način koji vama najviše odgovara. Takođe, za nezaposlene Vage je sjajan period za pronalaženje posla koji ce trajati u vremenu i donijeti uspjeh.

Ljubav: Ako ste u dužoj vezi pred vama je jedan stabilan, zanimljiv period. Učvrstićete odnos sa partnerom, mnoge Vage će pomišljati na brak. Povoljan je period za tako nešto, nećete pogriješiti. Slobodne Vage takođe imaju pred sobom zanimljiv period. Ako se budete dovoljno kretali i bili u kontaktima, uskoro vam se smiješi novo poznanstvo. U pitanju je veoma prijatna osoba koja će vam se dopasti na prvi pogled. Osoba je vjerovatno i prilično uspješna, mogući su i nekakvi zajednički dogovori za posao. Ovdje imamo spoj lijepog i korisnog.

Zdravlje: Odlično!

Škorpija

Posao: Vas Vladar Mars još je nezgodno postavljen pa Vam može i na polju posla zadavati probleme. Svjesni ste da se nešto mora promijeniti, jer niste zadovoljni novonastalom poslovnom situacijom. Ovaj uticaj vam lako moze donijeti sukobe na poslu, ali time nećete nista postići, vec mozete još više sve zakomplikovati. Ipak, ovaj uticaj će proći, pa će vam donijeti mogucnost da napredujete i da riješite većinu problema koje imate. Za nezaposlene Škorpije nije najpovoljniji period, sačekajte da dodju bolji dani.

Ljubav: Slobodnim Škorpijama dolazi jedan kraći period zatišja, ništa posebno vam se ovih dana neće dešavati. Moguće je odlaganje jednog susreta koji ste planirali, vjerovatno ili zbog obaveza ili zbog nekakve nepredvidive situacije. Dogovor ostaje, ali za neki drugi put. Zauzete Škorpije biće više van kuće, zauzeti poslovnim obavezama. Dobar je period za posao i novac ali isto tako postoji mogućnost tajne veze sa osobom sa kojom poslovno sarađujete. Ako ništa drugo biće to nekakv flert, ništa dublje.

Zdravlje: Nervoza i napetost!

Strijelac

Posao: Vaš vladar Jupiter je ušao u vazdušni znak Vodolije, pa Vam nosi mogućnost promjene na poslu, novo pokretanje, imaćete jako puno novih ideja koje ćete brzo moći da realizujete jer ovaj uticaj to podržava. Sada ste ušli u takav period da lako mozete ostvariti poslovne ideje i zamisli, koje su vama vec određeno vrijeme bile u zastoju i pod uticajima koji nose prepreke. Naročito je povoljan period za one Strelčeve koji se bave kompjuterima, IT tehnologijama, sada je vrijeme napretka za vas! Za nezaposlene Strelčeve je takođe jako povoljan period za pronalaženje posla, imaćete pomoć prijatelja pa je savjet i da se njima obratite.

Ljubav: Bićete prijatno iznenađeni pozivom prijatelja koga već duže vrijeme niste vidjeli. Obnovićete prijateljstvo koje je neko vrijeme bilo u zastoju. Ako ste slobodni druzenje sa prijateljima bi moglo da dovede do upoznavanja jedne zanimljive osobe koja bi mogla veoma da vam se dopadne. Moguć je ulazak u vezu sa osobom koju upoznajete preko starog prijatelja. Vjerovatno je rođena u nekom od vodenih znakova. Zauzeti Strelčevi imaju pred sobom jedan veoma zanimljiv i aktivan period sa voljenom osobom. Imaćete potrebu da cesto boravite u prirodi, na svježem vazduhu, ili da imate sa partnerom zajednicku sportsku aktivnost.

Zdravlje: Odlično!

Jarac

Posao: Uticaji koji su vec duže vrijeme prisutni i koji su vam nosili zastoj, prepreke, sada polako prolaze, i za Vas upravo počinje sjajan period kada ćete moći da se povežete na pravi način sa istomisljenicima i sa osobama koji imaju isti način razmišljanja i slične stavove kao vi. Sada je povoljan period za postavljanje novih temelja i ciljeva, poslovni period Vam je naklonjen i vi ćete ga, kao i uvijek, sjajno iskoristiti. Za oine koji su u privatnom biznisu sada je pravo vrijeme da unaprijede posao, da ga prošire ali i da naprave neke korekcije za koje su uvidjeli da ne funkcionišu baš najbolje.

Ljubav: Osoba sa puta će vas kontaktirati, moguće je da je zbog nekakvog posla ili neke usluge koju ste obećali. Zanimljivi razvoj situacije slijedi. Osoba je vjerovatno vezana za putovanja zbog prirode svoga posla, primijetićete da smišlja načine kako da i dalje ostane sa vama u kontaktu. Moguće je da, osim što ćete sa njom ostvariti odličnu poslovnu saradnju, bude i nekog udvaranja i poziva za neobavezno druženje. Ima mogućnosti da vam se ta osoba dopadne pa ako ste sami, može doći do ljubavne romanse.

Zdravlje: Slaba tačka stomak i bešika.

Vodolija

Posao: Jupiter u Vašem znaku donijeće Vam nove poslovne prilike kao i širenje posla, pa je za vas upravo počelo sjajno vrijeme koje će vam donijeti napredak ali i finansijske dobitke. Ovaj uticaj Vama donosi i nove poslovne prilike, pa ako niste zadovoljni postojećim, savjet je da nešto promijenite. Za one koji su nezaposleni povoljan je period za posao, naročito za poslove povezane sa ekonomijom, bankarstvom, finansijama. Za studente je jako povoljan period za polaganje ispita, pa je savjet da se potrudite, jer ćete imati i dosta sreće!

Ljubav: Ovih dana ćete biti prilično poslovno aktivni, dosta ćete se kretati , komunicirati…Odličan je period za emotivne kontakte, naročito ako ste slobodni. Moguće je da upoznate nešto stariju osobu, vjerovatno rođenu u znaku Raka ili Bika. Sa takvom osobom biće odlična komunikacija, kapiraćete se u mnogo čemu, slična interesovanja, obostrano dopadanje. Ima izgleda da sa takvom osobom uđete u emotivnu vezu. Mogla bi to da bude veza koja ima perspektivu. Zauzete Vodolije imaće potrebe da se malo odvoje od svojih partnera, više cete vremena provoditi sa rodbinom i u društvu starih prijatelja.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu!

Ribe

Posao: Sada ste ušli u jako povoljan period koji će vam donijeti poslovne uspjehe i napredovanje. Uticaji koji dolaze su podržavajuci u svakom smislu, pa čak i ako zelite da mijenjate posao. Za one koji su u privatnom biznisu nije najbolji period, biće više izdataka nego priliva novca, potrebno je da vodote računa o tome. Za nezaposlene Ribe je povoljan period za posao, naročito ako se bavite umjetničkim zanimanjima, ali isto tako i ako se bavite poslovima koji su povezani sa medicinom, psihologijom, farmacijom…

Ljubav: Kontakti sa prijateljima će vam donijeti raspoloženje. Mogućnost upoznavanja osobe na kraćem putu, naročito ako je sve to povezano sa poslom. U pitanju je osoba veoma prijatne spoljašnosti, odmjerena, moguće rođena u znaku Vage ili Bika. Poslovno uspješna. Dopašće vam se. Zauzete Ribe suočavaju se sa partnerovom posesivnošću. Partner može biti ljubomoran i sklon da vas kontroliše. Teško ćete izaći na kraj sa njim. Nesuglasice, svađe… pripazite.

Zdravlje: Odlično!

Izvor: telegraf.rs / astrousluge.com / Astrolog: Ruža Ružanović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *