Ovi horoskopski znakovi najviše vole biti sami
Horoskop

Ne treba im društvo: Ovi horoskopski znakovi najviše vole biti sami

 

I dok neki obožavaju biti okruženi masom ljudi, rođeni u ovim znakovima zodijaka preferiraju vlastito društvo.

Oni jednostavno najbolje djeluju kada su sami i ne vole preduga druženja s drugima. To ne znači da oni ne vole ljude, već im njihovo vrijeme u samoći predstavlja veći užitak, posebice ako ih neko pozove na kafu i druženje bez neke svrhe.

Ova tri horoskopska znaka obožavaju provoditi vrijeme u samoći.

Strijelac

Strijelci su bez sumnje najizolovaniji i najsamostalniji horoskopski znak. Oni su jedni od onih ljudi koji će se bez razmišljanja odvažiti na solo putovanje na kojem će “odmoriti mozak i dušu”. Njihovo obožavanje samoće predstavlja im najveći problem kada su u pitanju ljubavne veze jer oni jednostavno ne mogu zamisliti konstantno provođenje vremena s nekom drugom osobom.

Bik

Bikovi su društvene osobe, no njihovo im vrijeme provedeno u samoći znači više od bilo čega drugog. Oni se obožavaju dotjerivati, provoditi sate u kadi i gledati filmove, a to im je najdraže činiti kada su potpuno sami. Bikovi inače vrlo često uspješno održavaju veze na daljinu jer taj princip poprilično dobro odgovara njihovoj zoni komfora.

Ovan

Ovnovi svoje “baterije” pune upravo kada su sami. Iako su najčešće vrlo ekstrovertirani, njima je mir prijeko potreban. Kada su sami, Ovnovi vole raditi na sebi, usavršavati se u bilo kojem smislu, čitati, meditirati i raditi slične stvari koje ih duhovno ispunjavaju. Ipak, za razliku od Strijelaca, Ovnovi vole biti u ljubavnoj vezi, no vrlo im je bitno da njihov partner poštuje njihovo vrijeme koje su odlučili provesti u samoći.

Izvor: index.hr / S.G.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *