horoskop
Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP: Ko uživa u ljubavi, a ko bi trebalo da bude pažljiviji?

 

Ovan

Ako ste slobodni, imate potrebu da budete sa nekom staloženom osobom i ne pristajete na kompromise. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla, nego pokušajte da bolje provedete slobodno vreme.

Moguć je priliv novca. Pomoć kolega sigurno možete da dobijete. Ne preterujte sa planovima, nego budite realni šta stvarno možete da stignete da odradite.

Bik

Ova nedelja je jako dobra. Sve ide kako treba i završavate sve obaveze na vreme. Konačno ćete odraditi neke obaveze koje dugo želite da završite. Imaćete podršku od nadređenog za sve što želite da uradite. Potrudite se da ne donosite nagle odluke u vezi sa poslom. Što se ljubavi tiče imaćete povećanu potrebu za slobodom, ali to možda nije dobra ideja. Slobodni, nema promena ove nedelje, posvetite se sebi.

Blizanci

Komunikacija sa drugima će biti bolja do kraja nedelje. Lako dolazite do dogovora sa kolegama. Ne nervirajte se zbog posla, nego dajte svoj maksimum. Izbegavajte saradnju sa muškim osobama jer može doći do nesporazuma. Razmislite o usavršavanju i o obavezama koje ste odlagali odavno u vezi sa poslom. Što se ljubavi tiče ne vraćajte se na stare priče. Ako ste zauzeti, ne opterećujte partnera svojim problemima.

Rak

Nije vreme za promene u ljubavnim odnosima. Ako ste slobodni, nema promena. Strastveni ste. Ako ste zauzeti, moguće su rasprave. Od drugih zavisi koliko ćete da napredujete na poslu. Ne trošite previše novca na stvari koje Vam sada nisu neophodne. Očekivani priliv novca će biti do kraja nedelje. Budite pozitivniji i bavite se nekom aktivnošću.

Lav

Finansijska situacija je zadovoljavajuća. Bićete stabilniji i imate šansu za napredak. Saradnici će biti ozbiljniji i imate odlične aspekte za novac i posao. Razmislite da li bi baš trebalo sa svima da pravite kompromise. Ne dozvolite da partner trpi zbog Vaših obaveza. Ako ste slobodni, preko posla je moguće poznanstvo.

Devica

Ove nedelje možete započnite sve nove projekte koje niste mogli do sad, što se tiče posla. Budite vredni i agilni i dajte sve od sebe. Sada se ceni inovativnost. Potrudite se da se posvetite svemu što ste do sada odlagali. Partner ima razumevanja za sve, pa i Vaša preterana opsednutost poslom mu ne smeta. Ako ste slobodni, strastveni ste ove nedelje. Neka osoba iz prošlosti može da Vam se javi.

Vaga

Posvetite se porodici. Ako ste zauzeti nema promena, sve je u najboljem redu. Veoma ste kreativni. Potrudite se da ne zapostavljate obaveze na poslu jer niste fokusirani. Odredite prioritete. Mogući su iznenadni troškovi. Ne kupujte tehniku, tako ćete da izbegnete probleme sa uređajima. Strastveniji ste nego inače. Ako ste u vezi, ne zapostavljajte partnera, nego mu pokažite koliko Vam je stalo.

Škorpija

Ove nedelje možete da budete otvoreniji za neke nove prilike na poslu. Nema više poteškoća u vezi sa novcem. Konačno ćete naći način kako da budete stabilni i kako da se ne nervirate oko posla. Potrudite se da date svoj maksimum na radnom mestu. Provedite više vremena sa partnerom. Preosetljivi ste na kritiku.

Strelac

Konačno ćete ove nedelje biti pozitivniji. Nema više problema koje ste imali do sad. Nove ideje Vam padaju na pamet i imate više volje da ih ostvarite. Možete malo brže da razmišljate i da se fokusirate na ono što je bitno. Na poslu će situacija biti mnogo bolja, a što se tiče finansija, nećete više osećati otežanje kao ranije. Sve Vam ide od ruke. Skloni ste flertu, a ako ste u vezi, poradite na komunikaciji sa partnerom.

Jarac

Imate dosta obaveza, ne znate kako da se bolje organizujete. Radite sve na vreme. Neka osoba sa kojom ste pre sarađivali može opet da Vam se javi. Prihvatite tu ponudu za saradnju. Mogućnost zaljubljivanja je velika, ali možda nećete imati vremena da se viđate sa tom novom osobom. Ako ste u dugoj vezi moguće su manje rasprave. Odmarajte posle posla i ne premarajte se.

Vodolija

Moguć je stres na poslu. Pokušajte da sarađujete sa ženama, lakše će Vam biti nego sa muškarcima. Ako želite da započnete neke nove projekte na poslu to morate sami da organizujete. Podršku kolega nemojte da očekujete. Moguć povećan priliv novca. Budite direktni u odnosu sa nadređenim. Odnosi sa partnerom mogu malo da se pogoršaju, jer ne želite da pokažete svoja osećanja. Ako ste slobodni, nećete želeti promene statusa.

Ribe

Nema više problema u komunikaciji sa partnerom ni sa kolegama. Zanimaju Vas nove ljubavne priče, ako ste slobodni. Moguće je poznanstvo preko interneta. Ako ste planirali da kupite neke nove stvari za kuću, trebalo bi da to odložite za neku drugu nedelju. Sada nije vreme za nove početke na poslu, već za konačno završavanje svega započetog. Sve obaveze na poslu lakše odrađujete i možete da očekujete napredak.

Izvor: Mondo.rs /Autor: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *