horoskop
Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP: Nove ljubavi ili novčani dobici, šta vas očekuje?

 

Ovan

Konačno imate višak energije. U prvoj polovini nedelje prijatelji mogu da budu od pomoći. Završavajte šta imate, napravite dogovore. Potrudite se da date sve od sebe. Neke stvari koje ste pre radili sa kolegama možete opet da vratite u opticaj i da razmislite o nekim ponovnim saradnjama. Što se ljubavi tiče, sve je idealno, sem što od previše posla ne stižete da se viđate sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo.

Bik

Ne možete da se fokusirate. Najbitnije je da se završite sve obaveze na vreme. Ne nervirajte se previše zbog toga što su mogući problemi sa novcem, nego dajte sve od sebe da što pre počnete sa radom na novim obavezama. Prijatelji mogu biti od pomoći u drugoj polovini nedelje. Mogući su problemi sa zdravljem, povećan stres zbog premora. Bilo bi dobro da idete na neki put. Neka osoba iz prošlosti može da se vrati u Vaš život. Ako ste zauzeti, ne vraćajte se na stare priče o problemima od pre, da ne biste pokvarili odnos sa partnerom.

Blizanci

Brzopleti ste i zato pazite šta kome pričate. Ove needelje što manje pričajte, a više radite. Nemate motivaciju za posao. Vreme je za završavanje obaveza, a ne za započinjanje. Pazite da ne povredite partnera. Družite se više. Neka osoba iz prošlosti se može ponovo pojaviti u Vašem životu.

Rak

Pokušajte da što pre završite sve što Vas nervira i da ne unosite previše emocije u rad. Opterećujete se više nego inače. Potrudite se da se usmerite na prijatelje i njihovu pomoć ili na saradnike. Kompromis je važan, ali ćete to teško moći da postignete ove nedelje. Neće Vam svi biti od pomoći, ali možete dosta stvari da uradite sami. Strastveniji ste nego inače. Ako ste slobodni, možete da uđete u neku zanimljivu vezu. Ako ste zauzeti, moguće su veće rasprave.

Lav

Veoma ste romantični na početku. Preko prijatelja možete upoznati neku novu osobu ako ste slobodni, a ako niste, potrebno je da ne zapostavljate prijatelje, da se i družite, a ne samo da se izolujete sa partnerom. Potrebno Vam je više slobodnog vremena. Preopterećeni ste poslom, a brinu Vas problemi koje nikako ne možete sami da rešite. Neka muška osoba može da bude od pomoći. Idite kod lekara na rutinsku kontrolu.

Devica

Potrudite se da ne preterujete sa obavezama, jer je Vaš vladar i dalje retrogradan i ne osećate se baš najbolje. Previše stvari zavisi od drugih ljudi. Ne planirajte previše, nego radite samo ono što morate. Ne očekujte previše novca ove nedelje. Problemi u komunikaciji sa partnerom su mogući. Ako ste slobodni, nećete želeti da menjate status.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *