mjesečni horoskop
Horoskop

Nedeljni horoskop od 11. do 17. novembra

 

Pročitajte nedjeljni horoskop za period od 11. do 17. novembra.

Ovan

Idite sa partnerom na neki put. Imate višak energije i samopouzdanja i to pozitivno utiče na Vašu vezu. Ova nedjelja je kao stvorena za flert i romantiku, naročito ako ste na nekom putu. Mogući su povećani troškovi. Platite sve račune na vreme. Bićete pozitivniji i bolje raspoloženi.

Bik

Vaš vladar Venera, je i dalje u znaku Strelca. To znači da i ove nedelje imate šansu da popravite odnos sa partnerom, da probudite strasti. Posle neće biti lako da dođete do dogovora. Možete da započnete neku vezu, ali ne opterećujte se budućnošću, nego uživajte sada. Moguć priliv novca ove nedjelje. Konačno ćete biti zadovoljni trudom koji ulažete u rad. Neka saradnica može da bude od pomoći na poslu.

Blizanci

Ove nedjelje će biti naglašeno polje veza i saradnje, pa bi bilo dobro da se posvetite unapređivanju odnosa sa drugima. Dobijate dobre vijesti u vezi sa osobom koja Vam se dopada. Drugi ljudi mogu da Vam budu od pomoći u upoznavanju neke zanimljive osobe. Osećate se odlično, uprkos problemima u komunikaciji sa drugima. Neka putovanja mogu biti odložena za neku drugu nedelju, pa nemojte da se nervirate ako sve ne ide po planu. Na poslu očekujte napredak.

Rak

Ove nedelje ćete se lako dogovoriti sa svima. Oslonite se na druge ljude. Ako Vas neko iritira zadržite svoje mišljenje, da ne biste imali više problema. Potrudite se da obavite ozbiljan razgovor sa partnerom. Ako ste slobodni, moguće je neko poznanstvo preko posla. Budite odgovorniji na poslu. Nemate dovoljno energije za sve obaveze koje Vas čekaju ove nedjelje.

Lav

Idite na kraći put, ako ste u mogućnosti. Povedite i partnera. Moguć flert sa nekom zabavnom osobom, ali postoji mogućnost da nije baš stabilna osoba za vezu. Nesporazumi sa članovima porodice su izvjesni. Bavite se sportom.

Devica

Ne osećate se baš najbolje, a imate dosta posla. Pokušajte da se organizujete što prije da ne biste bili pod stresom. Od sredine nedjelje biće bolja saradnja sa drugima. Tokom vikenda izbegavajte povećano trošenje novca. Provedite više vremena kod kuće, tako ćete se bolje osećati.

Vaga

Saradnice Vam mogu pomoći da uradite sve kako treba, da nemate zastoj na poslu. Pomalo ste usporeni. Imate dosta obaveza koje nikako da privedete kraju i to Vas frustrira. Nervozni ste i otvoreno pokazujete svoje emocije. Nemojte se previše uživljavati na poslu, jer možete više da budete pod stresom nego inače. Ipak, što se novca tiče imaćete osjetan priliv, samo je važno da sada ne kupujete neke nove stvari i da imate neke veće izdatke. Što se ljubavi tiče, tu je sve u redu, komunikativni ste, pa ćete biti zadovoljni i u vezi, a ako ste slobodni mogućnost zaljubljivanja je povećana.

Škorpija

Privatnost mora da Vam bude na prvom mjestu ove nedjelje. Neke osobe koje su bliske mogu pokušati da pokvare Vaš odnos sa partnerom. Ne slušajte previše savete drugih ljudi. Pomalo ste iscrpljeni od posla, pa bi trebalo da nađete više vremena za sebe. Ipak, imaćete očekivan priliv novca, pa nema razloga za brigu. Moguća je nesanica i izvjesni su problemi sa pritiskom.

Strelac

Imate sjajnu komunikaciju sa drugima. Možete ove nedjelje ostvariti dobru saradnju sa drugim ljudima. Mogući su novi kontakti koji mogu da Vam budu od koristi. Preko prijatelja možete dobiti neku novu priliku da radite neki novi posao koji će Vam se dopasti. Bićete svakako uspešni na kraju nedjelje u svemu. Što se ljubavi tiče, sve ‘cvjeta’, jer je Venera u Vašem znaku, pa nema razloga za brigu ove nedelje.

Jarac

Budite iskreni prema partneru u vezi sa stvarima koje Vam smetaju. Ako niste u vezi, onda bi bilo dobro da izađete sa osobom koja Vam se sviđa duže vrijeme. Ova nedjelja je odlična za druženje i nove kontakte, pa bi trebalo to da iskoristite. Neke ideje koje imate već duže vreme možete da ostvarite. Budite praktični.

Vodolija

Bićete prezadovoljni novčanom situacijom. Sve ide kako treba i napredak je siguran. Neka muška osoba može da bude od pomoći na poslu. Imaćete podršku kolega u vezi sa promjenama koje želite da uvedete. Što se ljubavi tiče, neka osoba koju dugo znate možda želi nešto više. Ako ste u vezi, ne nervirajte se ako je partner previše tvrdoglav i što teško dolazi do kompromisa. Možete ići na neki kraći put ili u posetu prijateljima. Svaka promjena može da poboljša odnos.

Ribe

Bitno je da sve odradite brzo da biste imali više vremena za zabavu, putovanja i privatni život. Ako ste u vezi, mogući su nesporazumi sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, neka osoba iz prošlosti može da se vrati u Vaš život. Veoma ste strastveni. Ne pozajmljujte drugima novac, da se ne biste oko toga nervirali dodatno. Moguć je problem sa pritiskom.

Izvor: Mondo.ba / Autor: Jovana Vilimonov

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *