horoskop
Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP: Ovnu stiže novac, Ribe žele promene, a šta vas očekuje?

Ovan

Što se tiče energije, bitno je da ne donosite na brzinu odluke nego dobro razmislite šta treba prvo da završite. Ne započinjite ništa važno. Možete konačno da se vratite nekim planovima koje ste imali odavno. Priliv novca će biti povećan, a ako Vas neko pozove za neki honorarni posao, ne odbijajte priliku za novi angažman. Svaka saradnja sa mlađim osobama može da bude produktivna. Može da se javi neka osoba sa kojom ste već imali komunikaciju. Zauzeti, poradite na komunikaciji sa partnerom.

Bik

Možete imati kraći poslovni put. Neka ženska osoba može odlično da sarađuje sa Vama. Sada je vreme da razmislite šta tačno želite da radite i koje poslove možete da započnete. Pazite kome šta pričate ove nedelje, budite diskretniji. Prestaće svaki stres na poslu. Ne morate previše da radite, nego samo odradite prioritetne obaveze. Sad je jako povoljan period za uživanje i možete da poradite na odnosu sa partnerom. Strastveni ste i duhoviti, pa su moguća nova poznanstva.

Blizanci

Raspoloženi ste odlično. Imate višak energije. Konačno se sva pažnja sa ljubavnih odnosa prenosi na posao. Bićete posvećeni radu, ali možete imati neke manje nesporazume sa kolegama. Dajte sve od sebe da obaveze ne odlažete. Što se ljubavi tiče, bitno je da ne zapostavljate voljenu osobu zbog obaveza, ali bićete oboje nervozni. Ako ste slobodni, sada je vreme da razmislite o nekoj osobi koja živi blizu Vas. Flert neće biti dovoljan.

Rak

Veoma ste privlačni drugima. Sada je vreme za zaljubljivanje i novu vezu. Ako ste zauzeti, pojačane su strasti i može da dođe do ljubomornih scena, pa bi bilo poželjno da te neprijatne situacije izbegnete. Jako ste napeti, ali to će tako biti do kraja nedelje. Očekivani priliv novca možete da dobijete. Bitno je da ne pozajmljujete novac drugima. Imate dosta novih kontakata i ipak ćete uz pomoć kolega uspeti da sve uradite kako ste isplanirali.

Lav

Stabilizuje se novčana situacija, bićete zadovoljni. Bitno je da izbegavate povećane troškove za stvari koje Vam nisu neophodne. Nema razloga za brigu i nervozu. Odlična saradnja može da bude sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta. Popraviće se odnos sa voljenom osobom. Imaćete manje problema. Ako ste slobodni, moguća je avantura, niste raspoloženi za ozbiljnije priče.

Devica

Jako ste vredni i dobro organizovani. Želite da učite nove stvari i da se usavršavate. Ako ste napeti, bavite se sportom, pa ispraznite višak energije. Pripazite se u saobraćaju. Imaćete dosta posla. Ako imate priliku za promenu posla ili neki novi posao, razmislite o tome. Nemojte da imate previše poverenja u neku blisku stariju žensku osobu. Sve uzimajte sa rezervom. Spremni ste za novu vezu. Imate želju da se potrudite i uložite vreme i energiju u ljubavne odnose. Romantični ste.

Vaga

Mogući su novčani izdaci. Platite račune na vreme i ne pozajmljujte nikome novac. Završavajte sve obaveze koje ste odložili. Imate potrebu da više radite kako biste bili manje nervozni. Neka muška osoba može da Vas izbaci iz takta na radnom mestu. Partner Vam može biti podrška u poslu. Slobodni, skloni ste avanturama.

Škorpija

Konačno niste više napeti, nego fokusirani. Tačno znate šta treba da uradite i kako da poboljšate svoj rad. Dobro je da ste počeli da svoju kreativnost primenjujete u poslu. Lako dolazite do novih rešenja i moguć je napredak na poslu. Romantičniji ste nego inače i skloni zaljubljivanju. Dvoumite se između više osoba. Ako ste zauzeti, nemojte da zamerate neke sitnice partneru, nego pokušajte da napravite kompromis.

Strelac

Zadovoljni ste prilivom novca, iako ste veoma umorni. Nisu baš idealni aspekti i niste dobro raspoloženi, ali ste dobro organizovani. Ne oslanjajte se na druge ljude ove nedelje. Nećete imati ni podršku porodice, ni prijatelja, ukoliko želite da napravite neke nagle promene. Držite se sigurnog puta i već ostvarenih saradnji sa drugima. Ako ste slobodni, imate potrebu da se upoznajete sa novim osobama, ali ne morate da budete u vezi. Želite da se neko trudi oko Vas. Ako ste zauzeti, nema promena ove nedelje. Sve je idealno.

Jarac

Mogući su problemi u komunikaciji sa kolegama. Najbolje bi bilo da prećutite ako Vam nešto smeta. Ove nedelje prestaju problemi sa novcem i moći ćete da štedite. Nađite novi način da ostvarite stabilnost i da napredujete. Neka starija muška osoba može da bude od pomoći. Slobodni, ne želite da uđete u vezu, lakše Vam je da budete slobodni. Ako ste zauzeti, onda bi trebalo da poradite na strasti i da razmislite šta možete da radite sa voljenom osobom da ne bi bilo dosadno.

Vodolija

Imate potrebu da menjate dosta stvari na poslu. Razmišljate duže vreme o tome, ali nikako da to stvarno i uradite. Pitajte prijatelja za savet ili pomoć. Ne započinjite poslovne saradnje sa osobama koje ne poznajete duže vreme.  Moguće su veće promene na poslu, dajte sve od sebe da se uklopite sa drugima, ako radite u timu. Slobodni, trebalo bi da razmislite da li ste spremni za vezu. Skloni ste flertu, komunikaciji sa osobama koje Vam se dopadaju, ali neće se desiti ništa konkretno ove nedelje. Ako ste zauzeti, moguć je kraći put sa voljenom osobom ili provedite više vremena u prirodi. Bitno je da ne upadnete u kolotečinu.

Ribe

Imate višak energije. Konačno ne želite da sve ostane kako je bilo do sada, već želite promene. Lako se prilagođavate drugima, pa čak i osobama koje su Vas do sada nervirale. Važno je da održavate je prijateljski odnos sa kolegama. Komunikacija sa voljenom osobom je dobra, ali ne želite da bilo šta menjate. Zadovoljni ste odnosom. Ako ste slobodni, neka osoba koja Vam je do sada bila prijatelj može da poželi nešto više.

Izvor: Mondo.rs /Astrolog: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *