Pomažemo

Osam prijedloga šta da poklonite i iznenađenje

 

Nova godina pred vratima, a vi još ne znate šta pokloniti dragim ljudima? Ne brinite, imamo rješenje.

Mi smo tu da olakšamo, smislili smo osam prijedloga za poklone. Za svakog po nešto, u skladu sa praznicima.

 

Naravno, u saradnji sa našim sponzorima tu je i  osam poklona za vas. Više informacija imate na našoj Facebook stranici i Instagramu. Pa neka igra počne. Srećno 🙂

Kada pomislite na zimu,  jedna od prvih asocijacija nam je čaj. Ispijanje čaja je predivan ritual bilo da to radite u drušvu ili sami uz neki film ili knjigu. Znate li nekog ko u tome uživa? Poklonite im neku predivnu kutiju čaja, zdravo je, a i ukusno. Predivan znak pažnje. Plantago čajevi imaju sjajne poklon pakete.

poklon

Uz dobar čaj, lijepo je i zasladiti. Zima je period kad sebi dopustimo da malo više uživamo u slatkišima, a kada već to radimo – uživajmo u vrhunskim poslasticama poput Family Cake Banja Luka. Sa poslasticama kada su pokloni u pitanju nema greške.

Uz sve to lijepo je i prisjetiti se lijepih uspomena i pogledati fotografije. Kada ste zadnji put poklonili nekom ili sebi izrađene fotografije? Za uspomene koje ne briše telefon? Vjerujemo da svi znate za YoloBook.ba. Oni izrađuju predivne albume, fotografije im šaljete preko aplikacije i za odličnu cijenu dobijate predivan album uspomena. Poklon koji se sigurno čuva zauvijek.

Sa knjigoljupcima nema problema oko poklona. Njih će uvijek obradovati kvalitetna  knjiga, a My Book knjižare imaju odličan izbor i to svojih izdanja. Oni kao pravi znalci, preporučuju ove dvije knjige da poklonite. Jedna je i za djecu, jer svako dijete zaslužuje priču za laku noć.

Vaši najdraži su opsjednuti planiranjem, stalno nešto zapisuju? Pa to je to. Idealan poklon za njih je jedan planer. A, najljepši su CHICovnik planeri.

Još se pitate, šta pokloniti? Otvorite prozor, hladno je? Vani bez kape se ne može, kao što kažu: – Kapa glavu čuva, a mi dodajemo, još ako je kapa turban, ne samo da čuva nego svaku damu pretvara u predivnu snježnu kraljicu. Da li ste vidjeli BoLe handmade radove? Sa njima sigurno nećete pogriješiti.

Od prijedloga za poklone uvijek se tu nađe parfem. I to nije bez razloga, svi vole da imaju kvalitetan i najljepši spektar mirisa od parfema. Takve nam nudi Avon i to za odličan odnos cijene i kvaliteta. Neka vaš poklon miriše.

Praznici su tu da se nazdravi, a priznajte svaka noć je ljepša uz malu dozu vina. Birajte kvalitetno vino, poput vina iz Vinarije Jungić. Takva samo i poklanjajte, kao što kažu: – Život je prekratak za loša vina.

Vjerujemo da ćete nekog sigurno ovim poklonima obradovati, ali uvijek sjetite se i sebe. I vi zaslužujete poklon, poklonite i sebi nešto za kraj godine.

Srećni praznici i ne zaboravite, nakon što pročitate tekst posjetite našu Facebook stranicu i Instagram profil  za iznenađenja.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *