horoskop i sat
Horoskop

Ova 4 znaka zodijaka važe za najnestrpljivije

 

Neki od nas jednostavno ne mogu da ostanu mirni, odnosno, nemaju baš puno strpljenja. Ili ga nemaju uopšte!

Ova četiri horoskopska znaka su najnestrpljivija, stalno su napeta i nemaju živaca za čekanje…

Jarac

Kod Jarca sve mora uvijek da ide po planu. I to najbolje maksimalno brzo. Ovaj horoskopski znak ima nevjerovatno visoke zahtjeve – ne samo prema drugima, nego prvenstveno i prema sebi. Ako nešto ne ide savršeno i tačno onako kako je Jarac zamislio – onda postaje nestrpljiv. A to može negativno da djeluje na njegovu okolinu. Trebalo bi da uspori – ne mora uvijek sve da bude savršeno!

Strijelac

I Strijelci spadaju među najnestrpljivije znakove. Nevjerovatno su ambiciozni i žele da ostvare svoje ciljeve što je moguće brže. Kad im padne na pamet neka nova ideja, odmah moraju da je sprovedu u djelo. Zapravo, to je dobra karakteristika – ako se ne pretjeruje i ako nestrpljivost ne stoji na putu ka ostvarenju. Onda Strijelci postaju malo nespretni. Malo više strpljenja i planiranja u miru daleko će vas odvesti!

Vaga

Vage imaju prilično puno energije i stalno su u potrazi za novim pustolovinama. Ovom znaku jako je teško da mirno sjedi i ništa ne radi. To kod Vage izaziva mnogo napetosti, što se onda brzo prebaci i na njenu okolinu. Malo više opuštenosti sigurno će vam učiniti dobro!

Ovan

Kod Ovna je slična situacija kao i kod Strijelca. Ako nešto utuvi u glavu, onda želi to brzo i da sprovede u djelo. Ovan je jedan od najnestrpljivijih znakova – koji istovremeno može da bude i veoma neprijatan. Naime, ako želi da sprovede neki plan u djelo, ne gleda na druge, nije obazriv i ne mari za gubitke. Na poslu i u privatnom životu uglavnom misli samo na sebe. Malo više opuštenosti ne bi škodilo Ovnovima.

Izvor: prva.rs

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *