novembar
Horoskop

Ovo je pet najsrećnijih dana u novembru

Novembar kao posljednji jesenji mjesec donosi mirnu energiju, šansu za pozitivnu transformaciju i sreću, a evo koji dani se mogu smatrati moćnim i najsrećnijim!

 

To su dani kada se mogu ispuniti želje, a vi kao kreator svog života baš tada možete privući sreću pod lijepim uticajem planeta.

5. novembar – Mlad Mjesec u Škorpiji i prelazak Venere u znak Jarca: Energija mladog Mjeseca u Škorpiji pomoći će vam da se oslobodite emocionalnog tereta, a prelazak Venere u znak Jarca takođe će dati podsticaj za buđenje pozitivnih emocija. ovo je trenutak kada se u vama budi moćna energija koja nam pomaže da u sebi probudimo optimizam i samopouzdanje. Takođe, može biti sjajan pokretač za ostavrenje želja – da li ste spremni?

11. novembar – dan kada vlada magičan niz 11:11: Ovaj niz brojeva smatra se najsrećnijim i povoljnim za manifestaciju onoga što želite. Simbolizuje mirnu i potpuno usklađenu energiju. Veoma povoljan za tehnike opuštanja i duhovnu praksu. Važno je da se danas podsjetite misije svog života, kao i da postavite namjere koje vrijedi ostvariti.

17. novembar – Mars se suočava sa Uranom: Kreativna energija koju generiše Uran ujediniće se sa snagom Marsa. Ovo će biti dan kada možete donositi važne odluke, trošiti novac i vrijeme na svoje hobije. Ove dvije planete će poboljšati sposobnosti emocionalne inteligencije. Biće moguće preuzeti najteže zadatke, jer imate hrabrost i vjerujete u svoje sposobnosti.

18. novembar – Kiša meteora Leonida: Zamislite želju jer nas očekuje zvjezdana magija. Kiša zvijezda padalica budi fizičku i intelektualnu snagu, pa ćemo moći da savladamo sve prepreke. Posmatrajte nebo i kada ugledate zvijezdu padalicu vizualizujte svoju želju. Zatvorite oči i zamislite je kao da se dešava trenutno – sada i ovdje.

24. novembar – Merkur prelazi u znak Strijelca: Merkur će izvršiti svoj dugo očekivani prelazak u znak Strijelca. U ovom znaku, ova planeta se osjeća veoma dobro i slobodno. To znači da će nas 24. novembra i narednih dana čekati nevjerovatan finansijski uspjeh. Oni koji su kreativni, aktivni i smjeli danas mogu privući novac i energiju obilja. Ovo je povoljan dan za aktivnost, komunikaciju, sklapanje poslova, traženje posla.

Izvor: B92

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *