horoskop
Horoskop

Počinje period sreće: Kraj juna ovim znakovima donosi lijepe promjene u životu

Venera ulazi u znak Lava 27. juna i tu će se zadržati sve do 21. jula 2021. godine. Ovaj astro period donosi lijepe promjene u naše živote, a naročito povoljan će biti ženama u ova tri znaka.

Svima će nam biti nagalašeno ljubavno polje i poslovni život. Kraljevska Venera u zagrljaju sa moćnim Marsom u Lavu učiniće da ljubav bude veličanstvena i velika, a u ovom periodu bićemo velikodušni i sa svojim novcem.

Ovi znakovi će osjetiti najveći uticaj ovog astro fenomena:

Ovan

Vi ćete ovu Veneru osjetiti na Lavovski način. Željećete da ste u centru pažnje, bićete neodoljivi za suprotni pol. Sva vaša energija biće usmjerena na flert i zabavu. Ljudi će juriti za vama kako bi bili u vašem okruženju i kako bi osjetili vašu energiju. Na poslovnom planu može da dođe do tipične ženske ljubomore. Ako vam je šef žena eto sukoba. Ali ne zbog posla i kako ga obavljate već zbog vaše vrcave i zavodljive energije.

Lav

Sa ovim tranzitom vi ste svoj na svome. Sada je sve oko vas vaša pozornica, vaša javna scena. Vi se u toj energiji savršeno snalazite jer je ona u vašem DNK kodu. Kao i kod Ovna sada ste neodoljivi! Posao vam ide od ruke jer je komunikacija sa vaše strane zavodljiva, opušatajuća, a opet privlačna. Sada je dovoljan jedan pogled prema kolegi i on radi sve!

Vi uživate. Vi to jako dobro znate i to koristite. Tako i treba. Iskoristite ovaj tranzit, pokažite se u punom svijetlu, obucite najljepšu haljinu i idite na poslovni sastanak. Sve pada u drugi plan kada se vi pojavite. Taj momenat iskoristite da napredujete, da dobijete sve što želite, veću platu bolju poziciju.

Strijelac

Energija ove Venere vas učitava i pokreće. Pravi od vas zavodnicu koja je spavala sa tranzitom Venere u Raku. Budi u vama ženu. Sada obucite onu kratku suknju koja pokazuje vaše duge i izvajane noge.

Venera u Lavu to traži od vas i vi je poslušajte! Ovo je vrijeme za ljubav prema sebi i podizanju samopuzdanja. Lav je kralj džungle i traži od vas da vi budete kraljica svog života. Naročito poslovnog. Znate šta vam je činiti.

Izvor: stil.kurir.rs

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *