mjesečni horoskop
Horoskop

Pročitajte horoskop za avgust

 

Ovan

Ljubav

Slobodni, možete da upoznate neku osobu koja vas podseća na bivšu ljubav. To nije razlog da se vratite u prošlost ili da uđete u neku novu vezu. Sad je vreme da razmislite dobro i da odaberete osobu koja prilično stabilna. Od polovine meseca ćete biti mnogo romantični i spremni za novu ljubav. Zauzeti, u prvoj polovini meseca će vam biti prilično teško da se dogovorite sa partnerom kako da organizujete svoje vreme, ali od polovine avgusta ćete lakše da dođete do dogovora jer će Venera da bude u vašem polju ljubavi. Uživaćete.

Posao

Na poslu će sve da vam ide od ruke. Veoma ste vredni i suzdržavate se od odlaganja obaveza. To nije svojstveno vama ali dajte sve od sebe. Obaveze koje je trebalo još odavno da odradite sada možete da prevedete kraju.

Zdravlje

Odlično ćete da se osećate tokom celog meseca.

Bik

Ljubav

Vreme je da se suočite sa mogućnostima koje vam pruža partner. Jako je bitno da budete iskreni racionalni i da kažete ako vas nešto opterećuje ili nečim niste zadovoljni. Tako ćete da uspete da i popravite svoj odnos. Ako ste slobodni, moguće je neko novo poznanstvo preko posla u drugoj polovini avgusta.

Posao

U ovom periodu je jako važno da brinete o svom zdravlju da bi ste mogli da budete veoma efikasni. Ne ostavljajte ništa za neki drugi dan, nego napravite mesto u svakom danu da možete da se odmorite i opustite. Druga polovina meseca će biti odličan period za saradnju naročito sa mlađim osobama.

Zdravlje

Brinite više o svom zdravlju. Ne jedite kaloričnu hranu.

Blizanci

Ljubav

Veoma ste osetljivi i senzualni. Potrebna vam je povećana pažnja voljene osobe. Ukoliko to ne budete dobili bićete prilično napeti. Potrudite se da date sve od sebe da, ako ste slobodni, konačno pričate sa osobom sa kojim imate dobru komunikaciju ili bar da joj pošaljete neku poruku. Ne ustručavajte se, naročito ne u drugoj polovini meseca.

Posao

Nije baš idealan mesec za finansije, a dosta ste novca potrošili u proteklom periodu. Bolje da budete štedljiviji.  A imate nove ideje koje možete da realizujete da biste u budućnosti bili stabilniji. Idite korak po korak i ne brzajte sa odlukama u vezi sa poslom.

Zdravlje

Moguća je prehlada i problemi sa alergijama.

Rak

Ljubav

Imate odličan odnos sa partnerom. Nemate nijedan problem pa kao da vam to smea. Pokušajte da se opustite i da uživate. Dajte sve od sebe da se ne zatvarate, ako ste slobodni, nego da pokušate da priđete osobi koja vam se sviđa odavno. To neće biti pogrešan korak.

Posao

Dosta planeta u vašem polju finansija i komunikacije može da vam bude od pomoći da napredujete. Neka muška osoba može da se ponudi da vam da neku dobru priliku za napredak. Budite otvoreni za nove ideje.

Zdravlje

Opustite se i ugodite sebi malo više. Pod stresom ste.

Lav

Ljubav

Razmišljate da li ste zadovoljni u odnosu sa voljenom osobom i imate svašta da zamerite partneru. Ne morate toliko da se prespitujete, jer ćete svakako u drugoj polovini meseca da vidite kakva su vaša osećanja. Slobodni, preko posla možete da upoznate neku osobu u prvoj polovini avgusta, a u drugoj na nekom kraćem putu. Iznenadno poznanstvo može da preraste u ljubav.

Posao

Spremni ste za nove poslovne prilike. Sunce je u vašem znaku i imate mogućnost da zasijate. Ništa vam ne pada teško i možete da dođete do rešenja problema jako brzo. Imaćete mnogo sreće u svemu što radite.

Zdravlje

Moguća glavobolja i povišen pritisak u toku meseca.

Devica

Ljubav

Veoma ste ozbiljni što se tiče ljubavi i ne dozvoljavate da vam neko pokvari odnos sa voljenom osobom. Venera će da bude u vašem znaku do polovine meseca, taj period iskoristite da dođete do poboljšanja odnosa sa voljenom osobom u sektorima koji su vam važni. Slobodni, možete da se opustite i da pustite da vam neko priđe. Veoma ste privlačni drugima.

Posao

Imaćete priliku da menjate okolnosti u kojima ste se našli. Nije vam lako da dođete do brzog uspeha. Može da se promeni u drugoj polovini meseca uz pomoć neke mlađe ženske osobe. Veoma ste stabilni ali nemojte da imate poverenje u druge ljude. Držite se svog iskustva.

Zdravlje

Mogući su problemi sa varenjem.

Vaga

Ljubav

Ne spuštajte kriterijume zato što ste dugo u vezi. Porazgovarajte sa partnerom kako biste našli rešenje za probleme koje imate. Sad je vreme da u drugoj polovini meseca oni koji su u dugim vezama pretvore odnos u nešto ozbiljnije. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da ćete se zaljubiti u drugoj polovini avgusta.

Posao

Odličan je period da nađete više vremena za odmor. Nije vam lako da date sve od sebe jer u prvoj polovini meseca prijatelji mogu da vas odvuku na jednu stranu, u drugoj polovini meseca će to da bude ljubav ili neki flert. Budite posvećeni koliko god da je to moguće. Odradite prioritete.

Zdravlje

Posvetite se malo više svom telu i nezi. Odlično ćete da se osećate.

Škorpija

Ljubav

Veoma ste emotivni i napeti jer ništa ne ide kako ste zamislili u ljubavi. Zaboravljate da prvo treba da imati prijateljski odnos sa partnerom pa onda partnerski. Pokušajte ga saslušate i da vidite šta možete da uradite zajedno da bi ste imali dobar odnos. Slobodni, preko prijatelja je moguće novo poznanstvo.

Posao

Timski rad treba da vam bude na prvom mestu, ali vam to nikad nije išlo od ruke. Potrudite se bar da delujete kao da želite da sarađujete sa drugima, čak i kad vam to nije baš lako. Štednja je obavezna, izbegavajte neku veću kupovinu.

Zdravlje

Nije vam lako da promenite ishranu, a trebalo bi zbog zdravlja.

Strelac

Ljubav

Što se ljubavi tiče, može da bude prilično teško jer izvesno vreme zapostavljate partnera zbog posla. Posvetite se malo više ljubavi. Druga polovina meseca će biti mnogo bolja i bićete zadovoljni. Bićete romantični i spremni za novu ljubav ukoliko ste slobodni.

Posao

Imate dovoljno radnog elana da započnete bitne poslove. Sigurno će vam pomoći dobra organizacija. Držite se istog puta kao i do sada. Posvetite se saradnicima, to će da vam bude od velike pomoći. Promene koje mogu da se dese su odlične za vas.

Zdravlje

Moguća prehlada. Brinite više o sebi.

Jarac

Ljubav

Ne opterećujete više sebe sitnicama. Gledajte širu sliku. Obnovite neku vezu iz prošlosti sada je vreme za to. Ako ste zauzeti razmislite šta treba da kažete partneru da bi ste popravili vaš odnos. Budite otvoreni za nove prilike za put  sa voljenom osobom. Može da vam popravi odnos.

Zdravlje

Imate višak energije. Sjajno se osećate.

Posao

Komunikacija može da funkcioniše idealno sa saradnicima. Nećete morati previše da se brinete ovog meseca jer će i drugi odlično da sarađuju sa vama. Ukoliko očekujete neku novčanu sumu ili makar dobru saradnju, ona može da se realizuje u drugoj polovini meseca.

 

Vodolija

Ljubav

Sada je idealno vreme za ljubav, spremni ste za romantiku. Lako se otvarate i može da započnete neku novu vezu. Potrudite se da dođete do rešenja nekog problema koji ste imali sa voljenom osobom i imajte strpljenja za nju.

Posao

Što se posla tiče sve može da bude odlično ukoliko se ne opterećujete. Sposobni se da nađete dobru energiju u sebi i da nastavite sa svojim aktivnostima koje ste imali do sad. Neki ljudi mogu da vam budu od pomoći, ali zato druge morate da opominjete da završe sve na vreme.

Zdravlje

Nije vam lako da se organizujete dobro, a moguć je problem sa stresom zbog obaveza. Problem sa pritiskom je izvestan.

Ribe

Ljubav

Bićete veoma romantični u prvoj polovini, ali isto tako strastveni u drugoj polovini. Dajte sve od sebe da uđete u neku vezu sa stabilnom osobom koja će moći kasnije da se razvije. Ako ste u vezi, budite uporni i dajte svoj maksimum da zadovoljite partnera.

Posao

Dokumentacija može da bude problem. Ovog meseca nećete imati previše blokada za napredak. Od toga koliko ste uporni će zavisiti vas uspeh, možete da budete krivi za neuspeh. Izbegavajte povećano trošenje novca.

Zdravlje

Premoreni ste. Potrebno je da uzimate vitamine.

Izvor: Mondo /Astrolog: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *