horoskop
Horoskop

Pročitajte horoskop za period od 15. do 22. juna

 

Ovan

Ove nedelje će vam ići sporije završavanje obaveza na poslu. Nemojte da se nervirate previše oko svega, samo ne odustajte. Napravite plan rada. Ne uvodite neke novine. Napeti ste. Moguć je premor. Ne dozvolite da vam bude dosadno u vezi nego smislite sa partnerom šta biste mogli da promenite. Slobodni, niste raspoloženi za nove ljubavne priče.

Bik

Moguć kraći put. Možete ići na negde gde ste odavno planirali da idete, a odlagali ste duže vreme. Pokušajte da manje radite, a više da odmarate. Obnova saradnje sa kolegama sa kojima ste ranije radili je odlična opcija. Pripazite na dokumenta jer je moguć gubitak istih. Mogući su nesporazumi sa bliskim osobama. Veoma ste strastveni, ali nije dobro vreme za ulazak u novu vezu. Zauzeti, ne morate da zbog problema na poslu budete napeti i da imate nesuglasice sa partnerom.

Blizanci

Vredni ste. Lako obavljate sve što imate od obaveza. Možda će se pojaviti neki troškovi koje niste rešili pre, pa ćete sada morati da to platite. Završite sve do kraja nedelje. Usporeniji ste nego obično. U ljubavi sve ide kako vama odgovara. Slobodni, nije vam do veze. Zauzeti, idite na kraći put sa partnerom.

Rak

Više ćete da se posvetite privatnom životu nego poslu. Nemojte previše da verujete drugim ljudima u vezi sa poslom. Budite oprezni. Neke informacije koje budete dobili od saradnika mogu da budu nepouzdane. Što se tiče ljubavi, neka osoba iz prošlosti može da se vrati u vaš život. Ako ste zauzeti, nemojte da pravite promene u partnerskom odnosu.

Lav

Ove nedelje ćete biti raspoloženiji nego inače. Fokusirajte se na posao. Imaćete dosta nepredviđenih troškova. Prijatelji ne mogu da vam pomognu ove nedelje. Što se tiče ljubavi, skloni ste zaljubljivanju. Zauzeti, iznenadite partnera, svakako ćete lako da smislite kako.

Devica

Bavite se nekom aktivnošću, bitno je da ne budete pasivni. Bićete napeti tokom cele nedelje. Mogući su nesporazumi sa drugima, jer je vaš vladar Merkur retrogradan i donosi problematičnu komunikaciju. Partner može da bude napet ako ga opterećujete problemima iz prošlosti. Ako ste slobodni, nećete ući u neku novu vezu, bitnije vam je da sve sa poslom bude u redu.

Vaga

Sada je dobar period za sređivanje svega što nije u redu u kući, ali nije za kupovinu novih stvari. Budite vredni. Potrudite se da se usmerite na porodicu, ne zapostavljajte drage ljude zbog obaveza. Ako ste u vezi, ne ulazite u rasprave zbog obaveza koje imate. Slobodni, na putovanju možete da upoznate neku osobu koja može da vam se dopadne.

Škorpija

Romantični ste i strastveni. Ako ste u vezi sve je idealno. Nađite način kako da vam bude zanimljivo na poslu. Smislite kako da na drugi način odradite brže svoje obaveze. Nije vreme za potpisivanje nekih novih ugovora. Možda će dogovori sa saradnicima ići sporije nego inače, ali nemojte nikog da opterećujete jer neće ništa ići brže.

Strelac

Ove nedelje se osećate odlično. Nostalgični ste. Odmor vam je potreban više nego ikad. Mogući su manji kvarovi u kući. Očekujte poziv od neke zanimljive osobe, ali razmislite da li stvarno želite da produbljujete odnos. Zauzeti, provedite više vremena sa partnerom kod kuće i poradite na komunikaciji.

Jarac

Postavite ciljeve na poslu i držite se isplaniranog. Potrudite se da se usmerite na pozitivne stvari. Podelite sve obaveze na više delova, a pitajte druge za pomoć ako vam je potrebna. Manje pričajte drugima o svemu što ste isplanirali. Budite diskretniji. Mogući su problemi u saobraćaju. Što se tiče ljubavi, ove nedelje je stanje nepromenljivo. Ako ste slobodni, posvetićete se poslu, a ako ste zauzeti onda ćete se truditi da vam veza bude dinamična.

Vodolija

Imate dosta briga, ali ne dozvoljavate da vas to optereti. Uglavnom se to sve svodi na novčanu situaciju, ali će problemi brzo proći. Štednja je preporuka i ove nedelje. Ako vam nešto smeta saopštite to saradnicima. Imate podršku porodice i prijatelja za sve što radite. Skloni ste zaljubljivanju, ali budite oprezni. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera. Mogući su problemi sa leđima.

Ribe

Obaveze na poslu ne treba da odlažete. Pomalo ste usporeni i nemate motivaciju za rad. Budite otvoreni prema saradnicima i recite im svoje predloge za promene. Mogući su nesporazumi sa njima. Tajna veza postoji kao mogućnost, ako ste slobodni. Zauzeti, romantični ste, želite da se izdvojite više vremena za partnera, ali sem toga ne želite ništa da menjate. Idite na kraći put, a možete i u posetu rođacima ili prijateljima tokom vikenda. To bi vas oraspoložilo.

Izvor: Mondo.rs /Autor: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *