horoskop
Horoskop

Pročitajte horoskop za period od 17. do 23. avgusta

 

Ovan

Srećne okolnosti vam pomažu da se fokusirate na ljubavni život. Spremni ste za zaljubljivanje, za novu vezu, ako već niste u vezi. Ako ste u vezi, potrudite se da ugodite partneru. Ove nedelje nije dobro da mislite samo na sebe ako želite da ljubavni život bude dobar, nego budite malo romantičniji. Ako radite sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje lakše će da vam bude, imaćete više uspeha. Ako imate neku novu priliku za saradnju ili honorarni posao, to ne treba da propuštate. Imate dosta energije i sve što ste zamislili možete da ostvarite.

Bik

Imaćete dobre aspekte ove nedelje moguće je poboljšanje zarade i lakše ćete da obavljate obaveze. Drugi će da primete vaš trud, a bićete i pohvaljeni. Dajte sve od sebe da zablistate. Uživaćete više u svemu što radite. Bitno je da ne mešate privatni i poslovni život, nego da sve jasno razgraničite. Ne zapostavljajte voljenu osobu zbog posla i poradite na komunikaciji. Moguće je neki kraći put. Prijaće vam promena.

Blizanci

Moguć je neki verbalni sukob na poslu, pa ne ulazite u rasprave sa drugima. Potrudite se da date sve od sebe da se ne nervirate oko problema na poslu. Ne uključujte se previše emotivno u sve, nego budite racionalniji. Neka ženska osoba može da bude od pomoći. Što se tiče ljubavi, preko posla je moguće novo poznanstvo. Ako ste u vezi, potrudite se da se posvetite partneru i da pitate voljenu osobu za savet u vezi sa poslom. Može da bude od koristi.

Rak

Odlično se osećate ove nedelje. Malo ste preosetljivi na kritiku, ali ste zadovoljni kako sve ide na poslu. Potrudite se da date svoj maksimum na poslu, a imaćete podršku kolega i nadređenog u svemu. Moguće su neke dobre vesti koje odavno čekate u vezi sa poslom. Budite otvoreni za nove mogućnosti. Što se ljubavi tiče, romantični ste i lako se dogovarate sa voljenom osobom oko svega. Voljeni ste i ništa vam nije teško da uradite za partnera. Ako ste slobodni, preko neke bliske osobe je moguće novo poznanstvo.

Lav

Uradite sve za one koji su vam bitni. Ne zapostavljajte obaveze koje su započete. Držite se rasporeda jer ako sada ne odradite sve što ste zacrtali onda će da dođe do kašnjenja. Budite odgovorni. Nemojte da ostajete u vezi u kojoj se ne osećate dobro i gde imate utisak da ste po nekoj dužnosti, a da to nije više ljubav. Dobro razmislite šta je vama stvarno bitno sada. Ako ste slobodni, moguća je neka avantura. Ne ulazite u tajne veze ako niste spremni da podnesete teret koji takav odnos nosi. Budite iskreni prema sebi i razmislite dobro šta želite.

Devica

Bićete razočarani zbog neispunjenog obećanja prijatelja, pa je savet da se ne uzdate previše u druge ljude. Gledajte sebe, odradite na poslu šta možete i to je sasvim dovoljno. Ne uzimajte sve previše lično. Budite odgovorni i pokažite svoje kvalitete. Ne ulazite u rasprave sa partnerom. Pokušajte da dođete do dogovora oko zajedničkog života ako ste duže vreme zajedno. Ako niste, onda se dogovorite oko boljeg funkcionisanja. Slobodni, preko prijatelja ili interneta je moguće neko poznanstvo.

Vaga

Potrudite se da date sve od sebe da započete poslove dovršite, a dogovore da ispoštujete. Budite profesionalni, to će da se isplati. Ne zapostavljajte obaveze koje ste stalno odlagali jer možete sebi da napravite još veći problem. Odlična je nedelja za nove saradnje sa drugima. Ako ste dugo u vezi imaćete dobre aspekte za romantiku i strasti. Slobodni, preko posla je moguće neko novo poznanstvo, ali ne odlažite viđanje sa nekom zanimljivom osobom jer možda neće dugo da traje ta dobra prilika.

Škorpija

Ne premarajte se. Samo ako pravilno organizujete svoj život, biće vam lakše i brže ćete da obavljate obaveze. Moguć je premor. Finansijske prilike su dobre i nemate razloga za brigu. Sve ide kako je planirano. Romantični ste i skloni flertu, pa lako dolazite do osobe koja vam odgovara. Ne zatvarajte se u sebe nego dajte ljubavi šansu. Ako ste zauzeti, sve je idealno. Idite sa voljenom osobom na neki kraći put, to će da vam prija.

Strelac

Budite realni i racionalni da biste lako došli do rezultata koje zacrtate. Potrudite se da ne trošite previše novca, iako se lako prepustite popustima. Štednja je obavezna za ovu nedelju. Moguće su nove poslovne prilike. Iskoristite dobre aspekte ako ne radite ili ako želite promene. Imate osećaj da nešto nije u redu sa ljubavnim životom, ali je vreme da promenite odnos prema partneru i da uvedete novine. Ako ste slobodni, moguća je neka avantura ili ponovno viđanje sa nekom osobom koju znate duže vreme. Možda se iz toga razvije neki dobar ljubavni odnos.

Jarac

Ne popuštajte pod pritiskom drugih ljudi, nego se organizujte bolje. Poslove ćete da zadržite i da razvijete ako budete sledili savete prijatelja. Okruženi ste dobronamernim ljudima. Očekujte novo zaposlenje ako ne radite, a nove poslovne prilike su moguće ako radite. Dajte oduška sebi tokom vikenda. Budite disciplinovani. Što se ljubavi tiče sve je idealno i uživate u romansi. Ako ste slobodni, možete da uđete u neku vezu sa nežnom i zanimljivom osobom. Ne brzajte sa odlukama u vezi sa privatnim životom.

Vodolija

Nije važno kakav utisak ostavljate na druge ljude, nego kako se vi osećate. Ako vas muče neke stvari u vezi vreme je da to raspravite sa partnerom. Izvesna je nova veza sa osobom koju znate preko posla. Ako budete tačni i vredni ove nedelje sve će da bude idealno. Moguća je povišica i bićete sigurno zadovoljni poslom. Buite otvoreni prema kolegama I lako ćete da sarađujete.

Ribe

Nije najbitnije u vezi da li imate novca nego da li se dobro slažete. Partner će da vas podrži bilo da radite ili ne. Ako ste slobodni, idite na kraći put, gde možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Veoma ste romantični i skloni zaljubljivanju. Dajte sve od sebe da budete uporni i da ostvarite svoje ciljeve na poslu. Nemojte previše da planirate dok ne odradite započeto. Mogući su povećani troškovi, pa je potrebna samokontrola u kupovini.

Izvor: Mondo.rs /Astrolog: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *