horoskop
Horoskop

Pročitajte horoskop za period od 24. do 30. avgusta

 

Ovan

Imate više energije. Fokusirani ste na posao. Niste negativni, nego gledate kako da se potrudite da na poslu bude sve odlično. Bićete produktivni, to je sigurno. Lako dolazite do dobrih poslovnih prilika, a u prilog vam ide saradnja sa drugima. Strastveni ste i skloni flertu. Ako ste u vezi, bićete romantičniji nego inače.

Bik

Moguće su promene na poslu, ali i u privatnom životu. Staloženi ste i lako se dogovarate sa kolegama. Ono što je važno je da ne treba da zapostavite obaveze, ma koliko da vam nije do rada. Poradite na komunikaciji sa partnerom. Posvetite se partneru, jer svakog trenutka mogu da iskrsnu problemi koje ne možete brzo da rešite. Posvećenost je neophodna. Pokušajte da isplanirate put sa voljenom osobom.

Blizanci

Odlično ste raspoloženi ove nedelje. Vaš vladar Merkur je u znaku Device, gde se sjajno oseća, pa će vam svaki dogovor sa drugima ići mnogo lakše nego pre. Bitno je da da pokušate da nađete kompromis. Što se tiče ljubavi, može da bude malo napornije u vezi, ali rešite probleme od ranije i pokušajte da popravite odnos. Ako ste slobodni, ne želite da menjate status.

Rak

Veoma ste napeti zbog posla. Ipak, ovo je nedelja za dogovore i sve može da bude u redu. Priliv novca je izvestan, nema razloga za veću brigu. Imate dosta novih kontakata. Ako treba da završavate neke obaveze oko dokumentacije, lako ćete to da odradite i potrudite se da proverite sve više puta. Možda ćete imati više volje za vezu, za izlaske. Imaćete više opcija za neki novi početak u ljubavi. Ako ste u vezi, nema razloga za brigu.

Lav

Novčana situacija je stabilna, što je posle nekog vremena odlična vest za vas. Dosta planeta je u polju novca, tako da treba da očekujete konačno nagrade za sav trud. Nema razloga za brigu. Radite samo sve na vreme. Odlična je nedelja za saradnju sa drugima. Stres je moguć u vezi. Ne budite tvrdoglavi nego se dogovorite oko svega sa partnerom. Moguća je tajna veza, ako ste slobodni.

Devica

Imajte malo više razumevanja za druge. Ići će sve kako ste zamislili. Imaćete dosta posla i možete da budete malo napeti zbog toga, ali će priliv novca da vas obraduje. Očekujte pomoć prijatelja u vezi sa poslom. U ljubavi je sve idealno i uživate sa partnerom, veoma ste romantični, što vam nije svojstveno. Ako niste zauzeti, preko prijatelja je moguće poznanstvo koje će da bude značajno.

Vaga

Plaćanje zaostalih računa će biti obavezno ove nedelje. Ne odlažite ništa. Lakše ćete da obavljate obaveze od polovine nedelje. Nemojte imati previše poverenja u druge. Imajte u vidu da ovo nije nedelja za nove projekte. Neka starija muška osoba koja je autoritet može da vam pomogne na poslu. Imate odličnu komunikaciju sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, preko posla možete da upoznate neku zanimljivu i zabavnu osobu.

Škorpija

Raspoloženiji ste nego inače, ali morate da radite nešto i da pokušate da ostvarite svoje ideje koje dugo čekaju na realizaciju. Od četvrtka ćete sigurno moći da budete bolje raspoloženi. Dosta poslovnih prilika imate, ali treba da iskoristite onu koju imate odavno i koja dolazi preko osobe koju znate duže vreme. Moguća je saradnja sa strancima ili ljudima koji nisu iz vašeg mesta. Dobro razmislite o svemu, ne brzajte sa nekim odlukama. Što se ljubavi tiče, nećete se vraćati na stare priče. Želite malo više zabave, manje monotonije. Ako ste u vezi, ove nedelje ne treba da pravite promene, jer to mogu biti loše odluke po vas zbog kojih možete da se kajete.

Strelac

Veoma ste nervozni. Sve vas nervira, a obaveze se samo nagomilavaju. Svi očekuju od vas da uradite na poslu sve savršeno, a niste posvećeni. Uzmite stvar u svoje ruke i dajte sve od sebe da ne biste propustili prilike za napredak. Ipak, sada imate mogućnost da mnoge stvari rešite i niste više pasivni, već možete da uzmete stvar u svoje ruke i da rešite probleme. Na poslu kreće dobar period i sve napreduje sjajno. Moguć je problem sa tehnikom, pa izbegavajte kupovinu iste. Ako ste slobodni, na putovanju je moguće poznanstvo.

Jarac

Sve vam ide sporije nego inače, ali vama to baš odgovara. Gledajte da ugodite sebi, da idete na neki put ili da porazmislite o usavršavanju. Priliv novca je dobar. Možda ćete samo malo brže da ga trošite. Bićete veoma zadovoljni novim poslovnim prilikama. Što se ljubavi tiče, ako ste slobodni, na nekom putu možete da stupite u kontakt sa osobom koja će vam se dopasti. Ako ste zauzeti, romantični ste i sve je u idealnom redu.

Vodolija

Ne obraćajte pažnju šta vam drugi govore, uradite ono što mislite da je ispravno. Imaćete mnogo uspeha na poslu, pa dajte sve od sebe da uradite sve kako treba. Nemate probleme na poslu i možete da očekujete veći priliv novca. U ljubavi je sve dobro i nema razloga za zabrinutost, veoma ste strastveni i to popravlja odnos. Pokušajte da rečima partneru pokažete svoja osećanja, ne samo delima. Ako ste slobodni, sada je odlično vreme da se zaljubite.

Ribe

Veoma ste romantični. Venera vam daje puno mogućnosti za nova poznanstva, ljubav, a ako ste već u vezi, sve je u najboljem redu. Uživate u vezi sa partnerom. Možete da upoznate neku osobu koja može da vam se dopadne na prvi pogled. Što se tiče posla, trebalo bi da se potrudite više. Moguće je usavršavanje povodom posla i tako ćete da ostvarite napredak. Možete da budete malo haotični ove nedelje, ali to može da se izbegne ako se dobro organizujete. Drugi ljudi su sada stvarno tu za vas i možete da tražite od bilo koga neku uslugu.

Izvor: Mondo.rs /Autor: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *