Sedmični horoskop
Horoskop

Pročitajte nedeljni horoskop od 5. do 11. jula

 

Ovan

Odlično se osećate. Imate višak energije. Bavite se sportom ako imate vremena. Potrudite se da date sve od sebe da se usredsredite na posao. Ove nedelje možete da imate malo više obaveza nego inače. Što se ljubavi tiče, i dalje ste u fazi romantike. Ništa vam ne pada teško da uradite za voljenu osobu, ako ste zauzeti.

Bik

Posvetite se više porodici. Dajte sve od sebe da se fokusirate na neke bitne stavke koje stalno odlažete. Moguć je kraći put. Nije vam lako da dođete do dobrog rezultata jer miste da vas svi ometaju. Stavite svoje obaveze na prvo mesto. U ljubavi ste posvećeni i ako postoji neka osoba koja vam se dopada, priđite joj, konačno.

Blizanci

Organizujte se bolje. Manje ćete da imate problema ako se držite plana rada. Odlično se slažete sa saradnicima. Možda imate previše obaveza, ali ih stavite na listu. Organizacija je pola posla ove nedelje.Neka ženska osoba može da pomogne ili partner. Ako ste slobodni, preko posla je moguće poznanstvo. Brinite više o svom zdravlju.

Rak

Moguća su bitna dešavanja na poslu. Dajte sve od sebe da budete u toku. Ambiciozni ste i nije vam lako da dođete do toga da budete bolji od drugih. Stavite svoje potrebe na prvo mesto u vezi. Partner treba da se potrudi oko vas. Slobodni, neka osoba koja vam se dopada je možda nezainteresovana ili nedostupna, pa se dobro raspitajte da li postoji mogućnost za nešto više od flerta.

Lav

Što se ljubavi tiče sve je idealno, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Venera je u vašem znaku pa ste skloni zaljubljivanju i dalje. Ako ste zauzeti, posvetite se malo više voljenoj osobi. Veoma ste relaksirani i ništa vam ne pada teško da radite. Usmereni ste na sebe i na svoje potrebe. Odličan je dan da započnete planiranje odmora.

Devica

Ako se bavite nekim poslom gde treba da se bavite trgovinom ili umetnošću, biće jako lako da dođete do rezultata koje želite. Nemojte da krijete ništa od partnera nego budite otvoreni što se tiče svega. Ako ste slobodni, može da vam se dopadne neko ko je dosta drugačiji od vas. Ne odustajte od kvalitetne osobe koja vam se sviđa duže vreme zbog toga.

Vaga

Dobićete pohvale od strane nadređenih. Sve vam ide od ruke. U ljubavi je sve idealno, lepo se slažete sa partnerom. Slobodni, preko prijatelja je moguće neko novo poznanstvo, ali ne brzajte sa odlukom u vezi sa ljubavlju. Bavite se fizičkom aktivnošću ili bar šetajte.

Škorpija

Moguća su neka nova dešavanja koja su vezana za posao. Ne propuštajte priliku da napredujete. Lako dolazite do dogovora sa drugima. Što se ljubavi tiče nije vam lako da ugodite voljenoj osobi. Imate utisak da se nije lako da dođete do dogovora. Ako ste slobodni, preko posla možete da stupite u kontakt sa osobom koja je slična vama. Može da bude nešto više od razgovora.

Strelac

Ove nedelje možete da budete prezadovoljni kako se ostvaruju vaše ideje. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata, ali pošto se mnogo trudite do kraja nedelje će sav trud da se isplati. Možete da ostvarite bolju zaradu. Sa kolegama su odnosi savršeni i svim vam izlaze u susret. Što se tiče ljubavi, moguća je neka zanimljiva ponuda za sastanak od osobe koja vam se dopada duže vreme. Ako ste u vezi, udovoljite partneru, iako su možda neki zahtevni nerealni.

Jarac

Mogućnost za neki novi posao može da se otvori. Ne nervirajte se previše ako ne ide sve brzo kako ste zamislili. Nije vam lako da se fokusirate na ljubav, na privatni život, pored dosta obaveza. Odličan je period za početak neke nove veze. Ako ste u vezi, bićete romantični i skloni kompromisu.

Vodolija

Posvećeni ste poslu i nemate vremena za ljubav. SVe je stabilno na radnom mestu i nema razloga za brigu. Isplanirajte svoje obaveze i to će da bude dovoljno. Možete da rešite manje nesporazume sa voljenom osobom ako se postavite prijateljski. Ako ste slobodni, neće da vam bude baš lako da dođete do neke nove veze, sem ako postoji mogućnost poznanstva sa nekom osobom sa posla.

Ribe

Imate prevelika očekivanja od saradnika. Ipak ćete sve da odradite sami što možete. Ono što je bitno je da imate dosta elana i dobre energije pa to neće da bude nikakav problem. Treba da se potrudite da postavite svoje ciljeve i da ne odstupate od istih. Imaćete pomoć od partnera. Ako ste slobodni, mogućnost za novu vezu je velika. Spremni ste da se zaljubite.

Izvor: Mondo/Astrolog: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *