horoskop
Horoskop

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 27. jula do 2. avgusta

 

Ovan

Ove nedelje ćete se osećati mnogo bolje. Potrudite se da ne odlažete obaveze. Imaćete podršku drugih ljudi. Bićete fokusirani ove nedelje, ali nemojte da se preforsirate. Imate dosta ideja, ali razmislite šta sigurno možete da ostvarite.

Moguć flert, početak nekog novog prijateljstva ili neko novo poznanstvo.

Bik

Manje ćete se nervirati ove nedelje. Uviđate da je neophodno da napravite balans između poslovnog i privatnog života, da biste bili relaksirani. Nećete toliko da se opterećujete što se tiče novca. Provedite više vremena sa porodicom. Izbegavajte začinjenu hranu, a unosite tečnost i vitamine. Moguća je prehlada. Sve je idealno u vezi, ako ste zauzeti. Slobodni, ne srljajte u vezu, nego razmislite da li Vam neka osoba potpuno odgovara.

Blizanci

Konačno se osećate mnogo bolje. Nećete više imati zastoje. Komunikacija sa drugima može da bude olakšana. Dajte sve od sebe na poslu. Imate više ideja i planova nego inače, ali pokušajte da budete racionalni i da odredite prioritete. Tako ćete da stignete da odradite sve što ste zacrtali.

Rak

Ove nedelje ćete biti preosetljivi. Potrudite se da racionalnije trošite novac. Ako ste u vezi, komunikacija sa partnerom može da se poboljša. Ako ste slobodni, neka osoba iz prošlosti može da se pojavi opet u vašem životu.

Lav

Donećete neke bitne odluke o tome kako da prevaziđete poteškoće koje su vezane za privatni život. Ako Vas neki članovi porodice sputavaju u Vašim planovima, objasnite im da vam to smeta. Biće vam lakše na poslu ove nedelje, stvari će brže da se odvijaju. Odlična je nedelja za saradnju sa drugima. Moguće je upoznavanje zanimljivih osoba. Privlačite pažnju drugih ljudi, ali to može da izazove ljubomoru kod partnera.

Devica

Ne moraju svi da znaju šta vam se dešava u životu. Pod stresom ste najviše zbog posla i novca, ali je bitno da se dobro organizujete da ne biste bili u velikom problemu. Probajte sve da rešite sami. Morate više da se posvetite sebi, manje da obraćate pažnju na druge. Odmor Vam je neophodan. Moguća je neka tajna veza ili avantura, ali razmislite da li to stvarno želite ili nešto više. Ako ste u vezi, ne raspravljajte se sa partnerom zbog novca.

Vaga

Neće vam baš ići lakše odnosi sa drugima. Pod stresom ste zbog novca. Neophodno je da imate dobru saradnju sa drugima da biste počeli da se stabilizujete. Veoma ste vredni. Imate podršku od strane porodice u vezi sa poslom. Iako može da dođe do problema u vezi, ne odustajte od svojih planova. Slobodni, ne žurite sa novom vezom, nego bi trebalo da razmislite da li je to samo flert ili može da postane nešto više.

Škorpija

Veoma ste strastveni, ali vam nije do ozbiljne veze. Udovoljite partneru ako ste zauzeti. Imate utisak da imate dosta prilika za napredak. Neki poslovi koje ste odavno isplanirali mogu da počnu da se ostvaruju sada, naročito ako sarađujete sa ljudima koji nisu iz istog mesta kao vi. Bitno je samo da ne odustajete. Moguća pomoć nadređenog ili neke muške osobe.

Strelac

Ove nedelje bićete umorniji nego inače. Imate dosta posla, ne možete sve da postignete. Bićete zadovoljni jer se konačno stvaruju ciljevi na kojima ste radili duže vreme. Veoma ste kreativni. Neka osoba iz prošlosti može da se vrati u vaš život, ali veza će teško da bude realizovana ako se oboje ne potrudite. Ne kvarite odnos sa partnerom, ako ste u vezi, zbog obaveza koje vas pritiskaju.

Jarac

Udovoljavaće sebi ove nedelje. Ne opterećujte se previše poslom. Jako je bitno da ne pozajmljujete drugima novac. Pripazite malo na trošenje, pošto kako zaradite, tako sve potrošite. Što se ljubavi tiče, romantični ste. Ako ste slobodni, prijaće vam pažnja koju ćete da dobijete od jedne zanimljive osobe.

Vodolija

Ove nedelje ćete da donesete neku bitnu odluku u vezi sa partnerom. Razmišljate šta možete da promenite u odnosu. Ako ste slobodni, osobi koja vam se odavno dopada možete da kažete koliko vam se dopada. Mnogo se bolje osećate, ali želite da se odmorite, a ne samo da radite. Od drugih ljudi Vam zavisi kako će sve da se odigra na poslu. Vreme je za nove saradnje. Iskoristite vikend da se sklonite u svoj dom i da tako ‘napunite baterije’.

Ribe

Bolja je komunikacija sa partnerom. Možda previše radite i zapostavljate voljenu osobu. Popričajte otvoreno o svemu što vam smeta. Slobodni, moguća je avantura. Nemojte praviti neke nagle promene vezane za posao. Očekujte podršku i pomoć kolega u svemu. Moguć je napredak koji čekate duže vreme.

Izvor: Mondo.rs /Autor: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *