nedeljni horoskop
INFO

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 7. do 13. juna.

 

Ovan

Tokom ove nedelje bićete romantični i osetljiviji. Pokušajte da ugodite voljenoj osobi, ako ste zauzeti. Slobodni, lako dolazite do novog poznanstva, ali ne žurite sa ulaskom u vezu. Ukoliko ste privatnik ili radite od kuće biće vam mnogo lakše ove nedelje. Ako nije tako ne radite ništa novo, završite neke stvari koje ste započeli ranije. Budite odgovorni.

Bik

Tokom ove nedelje ćete možda da budete manje napeti i probajte da provedete više vremena kod kuće sa porodicom. Nije vam lako da dođete do brzih rešenja u vezi sa poslom. Sporiji ste nego inače. Što se ljubavi tiče veoma ste romantični i uživate sa voljenom osobom. Ako ste slobodni moguće je poznanstvo na kraćem putu.

Blizanci

Ako ste u vezi, možete da se dogovorite sa partnerom oko finansija i planova za budućnost. Slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo. Sve vam ide od ruke i veoma ste zadovoljni napretkom. Neka mlada ženska osoba može da vam bude od pomoći. Nećete više toliko da se nervirate oko posla, će da se isplati.

Rak

Potrudite se da date sve od sebe da ugodite voljenoj osobi. Veoma ste romantični. Bilo bi dobro da budete skloni štednji tokom nedelje. Mlađa muška osoba može da vam napravi problem. Ne pozajmljujte drugima novac.

Lav

Odlično se osećate i imate višak energije. Strastveni ste. Zauzeti, probajte da provedete više vremena sa voljenom osobom iako imate dosta obaveza. Na poslu je sve idealno. Period je dobar da iskoristite idealne aspekte da odradite obaveze koje ste stalno ostavljali za drugi put.

Devica

Veoma ste vredni i odgovorni. Niko ne može ništa da vam zameri i bilo bi dobro da se potrudite da date svoj maksimum na radnom mestu. Možete jako lako da napredujete i ove nedelje nema nikakvih prepreka. Ako ste zauzeti bilo bi dobro da popričate se partnerom o planovima i da ga ne sputavate, a ako ste slobodni pokušajte da se potrudite da preko posla ili na nekom kraćem putu upoznate neku osobu.

Vaga

Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata. Neka osoba koja vam je jako bliska i sa kojom se družite može da onda dobar savet. Trudite se da budite efikasni i jako brzi i drugi će vas više ceniti. Što se ljubavi tiče ove nedelje vam nije do toga i može da dođe do zapostavljanja partnera, a ako ste slobodni, dajte sve od sebe na poslu bar, jer nećete imati volje za nova upoznavanja.

Škorpija

Lako dolazite do rešenja za neke manje probleme na radnom mestu. Zadovoljni ste prilivom novca i poslovanjem. Samo treba da se bolje organizujete jer ovako nikako ne možete sve da stignete. Veoma ste romantični. Skloni ste flertu i moguća su nova poznanstva, pa bi bilo dobro da se brže odlučite sa kim želite da budete.

trelac

Odlično se osećate. Brzo dolazite do dogovora sa drugima naročito ako su saradnici osobe sa kojima ste već radili. Haotični ste u drugoj polovini nedelje. Isplanirajte neki kraći put jer to može da vam prija. Zauzeti bi trebalo da popričaju malo više sa partnerom o planovima, a slobodni mogu da se dvoume između dve osobe koje su veoma komunikativne i slične njima.

Jarac

Lako možete da ostvarite sve ciljeve koje ste zacrtali, a mogući su i neki manji novčani problemi. Potrudite se da budete brzi i efikasni i da radite sve veoma odgovorno. Bićete pohvaljeni. Što se ljubavi tiče, ako ste slobodni moguće je novo poznanstvo preko posla. Ako ste zauzeti, može da dođe do manjih problema zbog nervoze i previše obaveza.

Vodolija

Lako možete da ostvarite sve obaveze koje ste zacrtali. Imate dosta energije, ali morate da se bavite sportom da ne biste bili negativni. Ništa ne ostavljajte za neki drugi period jer to može da vam bude problem. Potrudite se da date svoj maksimum na radnom mestu i bićete zadovoljni već od četvrtka. Moguće su rasprave sa partnerom. Slobodni, možete da se zaljubite ove nedelje.

Ribe

Romantični ste i moguć je ulazak u neku novu vezu. Zauzeti bi trebalo da posvete više pažnje partneru. Ne nervirajte se oko posla. Budite otvoreni za saradnju. Lako dolazite do napredovanja uz pomoć drugih ljudi.

Izvor: Mondo.rs /Autor: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *