nedeljni horoskop
Horoskop

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 7. do 13. septembra

 

Ovan

Ugodite malo više partneru. Nemojte da dozvolite da vam bude dosadno, nego mora stalno nešto da se dešava. Potrudite se i videćete koliko će to sve da napravi razliku i poboljšaće se odnos sa partnerom. Ako ste slobodni, najbolje bi bilo da izađete do grada ili na neko mesto koje vam se dopada. Tu su najveće šanse da upoznate neku zanimljivu osobu, ali je bitno da ne budete pasivni. Svakako, skloni ste flertu i imate utisak da možete lako da odaberete osobu koja vam prija. Ne grešite, to je tačno.

Na poslu sve ide kako treba, prezadovoljni ste uspehom, tako da nećete biti nikakvih većih problema. I dalje važi da je obavezno da sve radite na vreme i da budete maksimalno organizovani.

Bik

Konačno ćete moći da rešite neke probleme sa partnerom koje ste uvek ostavljali za kasnije. Nikad nije bilo dobro vreme, ali sada jeste. Ne odlažite bitne razgovore. Budite otvoreni za neka nova poznanstva preko rođaka ili prijatelja. Neka osoba iz prošlosti može da se vrati u vaš život, ali razmislite da li je dobro vraćati se na stare priče. Što se posla tiče, zadovoljni ste, iako može uvek bolje. Jako je važno da se ne zamerate kolegama iako vam možda nije do posla. Držite se svojih stavova, ali ako niste u pravu nemojte biti tvrdoglavi. Dajte sve od sebe da održite dobar odnos sa kolegama.

Blizanci

Energični ste i dobro raspoloženi. Dobro se osećate i tako će biti tokom cele nedelje. Neka muška osoba može da pokuša da vas izbaci iz takta, ali neće moći da uspe. Potrudite se da se usredsredite na ideje i realizaciju istih. Komunikativni ste više nego inače i lako ćete da se dogovorite sa drugima oko svega. Što se ljubavi tiče, moguće su manje rasprave sa partnerom jer imate različite želje i planove. Ne želite više kompromis po svaku cenu. Bitno vam je da budete srećni. Ako ste slobodni, na kraćem putovanju je moguće poznanstvo sa nekom zabavnom osobom.

Rak

Možete da se uskladite sa partnerom jako lako, ali je samo potrebno da slušate njegove potrebe. Ne dozvolite da se oseća loše, popričajte sa njim o čemu god da je potrebno. Ne zapostavljajte jedno drugo zbog obaveza. Slobodni, ne žurite sa ulaskom u vezu. Nije dovoljna samo dobra priča da biste se zaljubili i ušli u neku vezu. Neophodno je da postoji potencijal za nešto više. Drugi ljudi dosta utiču na vaše mišljenje i lako možete da ga promenite. Ipak, ako je sve u redu što se tiče finansija, neće sigurno da dođe do promena. Ako niste zadovoljni, preko ženske osobe je moguća neka dobra prilika za napredovanje.

Lav

Ljubav je konačno zakucala na vaša vrata i sada je vreme za zaljubljivanje i novi početak, ako ste slobodni. Ako niste, potrudite se da se usredsredite na partnera, njegove potrebe i na mogućnost uvođenja novina koje bi poboljšale odnos. Romantični ste. Što se tiče posla, lako možete da napredujete ove nedelje. Imate dosta ideja koje biste mogli da ostvarite. Samo nije dobro da rizikujete, nego se potrudite da idete na sigurno. Novi saradnici mogu da budu od pomoći, tako da se potrudite da saslušate svačiji predlog.

Devica

Ne nervirajte se oko sitnica. Imaćete dosta uspeha na poslu, lako ćete da odrađujete obaveze, samo je bitno da se izbegne svaka veća promena. Budite odgovorni i preuzmite veću odgovornost jer ste sposobni za to. Budite tolerantiji prema partneru, ne dozvolite da neke manje nesuglasice pokvare vaš odnos. Otvorenost se podrazumeva. Slobodni, neka osoba koja vam se dopada odavno je u vašoj blizini, ali se brinete da li uopšte imate šansu kod nje. Pokušajte da stupite u kontakt da biste se uverili da li postoji budućnost sa njom ili ne.

Vaga

Bitno je da imate dobru komunikaciju sa partnerom, da se postavite prijateljski, a onda nećete sigurno da imate nikakve probleme. Vreme je za bitne razgovore, nema izbegavanja. Ako ste slobodni, može da se vrati neka osoba iz prošlosti, ipak pokušajte da vidite da li je tu došlo do neke promene ili je i dalje sve isto. Nije baš preporučjivo da se vraćate na stare priče. Posvetite se poslu i budite strpljiviji nego inače. Dobro ste sve isplanirali i ne dozvolite da vas nešto ometa na putu ka uspehu.

Škorpija

Lako možete da izbegnete dosta problema u vezi, ako ne zapostavljate partnera. Nije neophodno da mu pričate baš svaki detalj sa posla, nego dajte sve od sebe da ga ne zamarate tim sitnicima. Ugodite jedno drugom. Ako ste slobodni, preko posla je moguće neko novo poznanstvo, ali je bitno da zbog straha od neuspeha veze možete lako da oterate tu osobu od sebe. Imate dosta planova, pa bi trebalo da se fokusirate da odradite sve maksimalno korektno. Možete da započnete opet saradnju sa saradnicima koje ste imali ranije, ali i da aktivirate neke poslove koje ste odavno planirali.

Strelac

Imate dosta izazovnu nedelju i nije vam lako. Ipak, ono što treba da vas raduje je to da se nazire kraj svim blokadama koje ste imali duže vreme i da ćete od ovog vikenda moći da odahnete. Napredak je gotovo siguran. Optimističniji ste u vezi sa poslom. Što se tiče ljubavi, neke stare priče mogu da se sada opet aktiviraju, ali popričajte sa tom osobom i vidite da li je došlo do nekih promena. Ne ulazite u nešto što vam ne odgovara i dalje i postavite neke uslove. Zauzeti, bilo bi dobro da povedete neki ozbiljan razgovor sa voljenom osobom da ne bi odnos upao u kolotečinu. Ne čekajte da dođe do toga da ne možete da pričate ni o čemu. Ipak, romantični ste i sve može jako brzo da se poboljša.

Jarac

Moguće su veće promene u ljubavi. Strastveni ste i skloni flertu. Bitno je da je ovo jedna dinamična nedelja. Ako ste slobodni, spremni ste za novu ljubav, strasti su jake, ali zato je bitno da ne uletite u neki odnos samo zato što ste usamljeni. Promislite dobro. Završite započete obaveze, ne ostavljate ništa za neki drugi dan. Ipak, imajte u vidu da od vikenda neke nove idjee mogu da vam padnu na um i da možete da krenete sa realizacijom istih. Jako je važno da ne trošite previše novca na stvari koje vam nisu neophodne, već da dobro isplanirate kupovinu.

Vodolija

Moguće su rasprave sa partnerom i te svađe ne moraju da budu slabe, već jakog intenziteta. Pazite šta radite i pričate da ne biste izgubili voljenu osobu. Najbolje je da pažljivo predložite promene koje će da utiču na poboljšanje. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da uđete u neku novu vezu sa osobom o kojoj imate odlično mišljenje, ali ona neće biti sklona kompromisu. Zato je važno da imate strpljenje. Ne odlažite obaveze na poslu jer to može da vam napravi problem. Neki novac, ili možda povišicu koju čekate odavno, dočekaćete krajem ove nedelje. Makar će doći do razgovora o toj opciji.

Ribe

Imate podršku partnera u svemu što radite i ljubav cveta. Lako se dogovarate oko svega. Bitno je samo da ne radite previše da to ne bi ugrozilo vezu. Ako ste slobodni, ne želite da menjate status, lepo vam je ovako, jer niste spremni za neku novu ljubavnu priču. Promenite svoj stav prema poslu i pristup. Tako ćete lakše da obavljate obaveze, a nećete da se nervirate previše. Ne pozajmljujte drugima novac, ali je i bitno da sve što možete odradite sami da ne bi došlo do nekih problema. Budite vredni.

Izvor: Mondo.rs /Autor: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *