nedeljni horoskop
Horoskop

Pročitajte nedjeljni horoskop za period od 1. do 7. marta

 

Ovan

Budite temeljni ove nedjelje. Možda ćete da imate dosta posla, pa morate dobro da se organizujete. Moguće su dobre poslovne prilike. Prepreke nećete da imate, lako ćete da se istaknete u svojoj oblasti. Imaćete više samopouzdanja do kraja nedjelje pa ćete lako da odradite sve obaveze koje imate. Zauzeti, posvetite više pažnje partneru. Ako ste slobodni, razmislite šta vam stvarno treba i ne ulazite u neku vezu ako niste spremni.

Bik

Veoma ste odgovorni u vezi i posvećeni partneru. Niste sigurni u svoja osjećanja. Ako ste slobodni, potrudite se da razmislite kakva vam osoba odgovara. Ne brzajte sa odlukama na poslu. Veoma ste napeti. Fokusirajte se više da biste bili uspješniji. Što se bolje budete slagali sa kolegama, to ćete prije da odradite sve na vrijeme.

Blizanci

Pazite šta pričate partneru, mogli biste nesmotreno da napravite svađu. Pomoć u vezi sa poslom potražite od voljene osobe. Slobodni, neka osoba iz prošlosti može da se javi, ali razmislite da li vam je to potrebno. Budite strpljivi. Pokažite da ste uporni i da ne odustajete lako. Bićete zadovoljni zaradom.

Rak

Pokažite partneru svoja osjećanja. Ne nervirajte se previše oko nekih sitnica oko kojih mogu da uslijede manje rasprave tokom vikenda. Slobodni, ne brzajte sa ulaskom u veze. Na kraćem putu moguće je poznanstvo. Mogući su novi projekti na poslu. Morate da gledate širu sliku i da planirate malo više, iako sada možda ne možete sve da odradite.

Lav

Prijatelji mogu da budu od pomoći na poslu. Dajte sve od sebe da se fokusirate na rad. Imate dosta ideja, ali odaberite jednu. Zauzeti, ne zapostavljajte voljenu osobu. Porazgovarajte o svemu što vas muči. Slobodni, imate veću potrebu za površnim odnosima, nego za vezom. Ne morate ni da budete sa bilo kim, bolje je da stvorite kvalitetne odnose.

Djevica

Drugi ljudi mogu da vam pomognu na poslu. Pravite kompromise i biće sve u redu. Zauzeti, sve ide kako treba, nemate nikakav razlog za loše raspoloženje. Vrijeme je za uživanje. Slobodni, imate potrebu za ljubavlju i za novim poznanstvima. Ne obazirite se previše na obaveze, nego izdvojite vrijeme za privatni život.

Vaga

Odlično vam ide na poslu. Svi vam dosta pomažu. Ne nervirajte se previše oko posla, nego dajte sve od sebe da vas drugi ne sabotiraju. Zauzeti, provedite više vremena sa voljenom osobom da se ne bi osjećala zapostavljeno. Njegujte vaš odnos. Slobodni, bilo bi dobro da se potrudite da uložite više vremena u rad, nego u privatni život.

Škorpija

Prijatelji su tu za vas, lako možete sa njima da sarađujete. Ako radite preko interneta, u većoj grupi ili timu ljudi, možete da budete sigurni u svoj uspjeh. Zauzeti, veoma ste romantični. Lako dobijate sve što hoćete u vezi. Slobodni, moguć je nov početak neke zanimljive veze.

Strijelac

Lako dolazite do dogovora sa kolegama. Pomalo ste nesigurni u mogućnosti saradnje sa drugima, ali zato ne treba da brzate sa nekim odlukama. Dajte sve od sebe da se usredsredite na više opcija za poslovanje. Zauzeti, provedite više vremena sa partnerom. Usredsredite se na neke navike koje imate zajedno, ugodite jedno drugom. Slobodni, budite otvoreni prema nekim prilikama za poznanstvo. Moguće je zaljubljivanje.

Jarac

Sve vam i ove nedjelje ide od ruke. Moguć je kraći poslovni put, pa iskoristite priliku za to. Neka osoba koju znate duže vrijeme može da vam bude od pomoći. Zauzeti, poradite na komunikaciji sa voljenom osobom, recite šta vam smeta. Slobodni, odaberite za vezu osobu sa kojom imate sličan način razmišljanja.

Vodolija

Preko neke ženske osobe je moguć napredak. Budite kreativni na poslu. Drugi će da cijene vaš trud. Zauzeti, potrudite se da se da udovoljite voljenoj osobi. Uradite sve što je potrebno za dobrobit partnera. Slobodni, usredsredite se na neku novu osobu koju možete da upoznate preko posla.

Ribe

Sve što treba na poslu da odradite pokušajte sami da završite. Ne pretjerujte sa obavezama, nego se fokusirajte na prioritete. Zauzeti, stavite ljubav na prvo mjesto, a ne posao. Potrudite se da date sve od sebe u vezi i da pokažete partneru osjećanja. Uživajte više. Slobodni, neka osoba koja vam je jako bliska može da se potrudi oko vas i da uvidite koliko joj se dopadate.

Izvor: Mondo.ba /Autor: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *