horoskop
Horoskop

Pročitajte nedjeljni horoskop za period od od 22. do 28. februara

 

Ovan

Posvetite više pažnje partneru, budite romantičniji. Moguće su nesuglasice sa partnerom u prvoj polovini nedjelje. Možete da upoznate neku zanimljivu osobu preko prijatelja, ako ste slobodni. Potrudite se da budete otvoreni za nove prilike za posao. Ne povlačite se ako vam sve ne ide odmah od ruke. Budite uporni.

Bik

Trebalo bi da požurite sa poslovnim dešavanjima. Možete da započnete neki novi projekat koji ste odlagali duže vrijeme. Drugi ljudi će da vam budu od pomoći. U ljubavi ćete konačno da se opustite. Prijaće vam pažnja partnera. Ako ste slobodni, preko interneta možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Bavite se sportom. Jačajte imunitet.

Blizanci

Potrudite se da se fokusirate na strast u vezi. Moguće su manje rasprave sa partnerom, ali pokušajte da ih izbjegnete koliko je to moguće. Posao dosta može da utiče na privatni život. Slobodni, ne želite ništa da mijenjate. Budite vrijedni i posvetite se poslu. Bitno je da se dobro slažete sa kolegama. Razmislite o usavršavanju.

Rak

Sve cvjeta i bićete prezadovoljni što se tiče partnerskih odnosa. Venera je u vašem polju strasti. Moguće je poznanstvo sa osobom koja nije iz vašeg mjesta. Budite komunikativni. Što se posla tiče, nećete imati nikakve probleme ako se držite plana rada. Ne osjećate se baš najbolje, ali nađite motivaciju.

Lav

Nije baš idealno stanje što se tiče ljubavi, pomalo ste nervozni i ne baš dobro raspoloženi. Ako sarađujete sa muškim osobama pokušajte da neki dio posla odradite zajedno, nađite način da budete konstruktivni. Ne morate sve sami da radite. Bitno je da štedite, jer su mogući povećani troškovi. Budite detaljni.

Djevica

Ako ste zauzeti, bilo bi dobro da ne zapostavljate partnera, jer bi to moglo da dovede do problema u vezi. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo preko neke saradnje, preko posla. Najbolje bi bilo da budete iskreni prema kolegama. Sve što želite da promijenite recite drugima, pa nađite zajedničko rješenje. Ključ je u kompromisu.

Vaga

Ako imate priliku za neko usavršavanje iskoristite je. Ne osjećate se baš najbolje jer ste premoreni pa ne bi trebalo i ove nedjelje da se premarate. Neka muška osoba može da bude od pomoći. Otvorite se prema partneru i pokažite svoja osjećanja. Vrijeme je za ljubav. Ako ste slobodni, moguće je zanimljivo poznanstvo.

Škorpija

Slobodni, neko novo poznanstvo se može pretvoriti u nešto više. Dobre aspekte treba da iskoristite jer ćete da budete skloni flertu cijele nedjelje. Imaćete dosta prilika za ljubav, ne odbijajte ih.

Strijelac

Moguća je nervoza, pa će da vam bude potrebna priča sa voljenom osobom da biste se osjećali bolje. Moguć je i kraći put. Slobodni, lako stupate u kontakt sa novim osobama koje mogu da vam se dopadnu. Ne nervirajte se oko previše obaveza, priliv novca biće odličan. Neke ideje koje imate odavno konačno se realizuju.

Jarac

Moguće su veće promjene na poslu koje želite duže vrijeme. Imate potrebu da se fokusirate na neke obaveze koje ste odavno započeli. Bitno je da završite nedjelju uspješno. Što se tiče ljubavi, podršku partnera imate u svemu što radite. Ugađajte jedno drugom. Ako ste slobodni, neka osoba koja djeluje stabilno može da vam se dopadne i da tu bude nešto više od priče.

Vodolija

Možete da upoznate neku zabavnu osobu koja će da vam se dopadne, ako ste raspoloženi za vezu. Venera u vašem znaku vam i dalje daje dobre mogućnosti za ljubav. Što se posla tiče niste baš spremni za rad, radije biste odmarali. Ne nervirajte se previše oko posla, nego se organizujte bolje da odradite bar što se mora. Ipak, bićete zadovoljni na kraju nedjelje novčanom situacijom.

Ribe

Razmislite o dobrim prijedlozima za posao. Ne propuštajte dobre poslovne prilike što se tiče osoba koje nisu iz vašeg mjesta ili zemlje. Treba da iskoristite odlične poslovne prilike. Konačno će da se poboljša odnos sa voljenom osobom. Lakše ćete da dođete do rješenja. Potrudite se da ako ste slobodni započnete neku novu priču sa zanimljivom osobom.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *