Sedmični horoskop
Horoskop

Pročitajte sedmični horoskop za period od 14. do 20. juna

Ovan

Imate višak energije. Lako dolazite do rezultata koje ste zacrtali. Veoma ste kreativni. Nesporazumi sa voljenom osobom su mogući. Ako ste slobodni, pokušajte da budete kreativni i da ugodite partneru. Budite dinamični da vam ne bi bilo dosadno.

Bik

Jako lako postižete dogovor sa drugim ljudima i svi vam izlaze u susret. Jako je bitno da pazite na komunikaciju da ne bi došlo do problema. Budite otvoreni za predloge. Dajte sve od sebe da budete romantični iako vam to nije uvek jača strana. Ugodite partneru. Slobodni, preko neke bliske osobe moguće je poznanstvo.

Blizanci

Nije vam lako da ostvarite ciljeve koje ste zacrtali. Imate utisak da vas neka muška osoba sabotira. Verujte sebi i svojoj intuiciji. U ljubavi je sve idealno. Veoma ste romantični i skloni flertu. Ako ste zauzeti neće biti nikakvih problema.

Rak

Pomalo ste zabrinuti zbog novca. Drugi ljudi ne mogu da vam pomognu da napredujete, pa bi bilo dobro da to i ne očekujete. Dajte svoj maksimum da biste bili zadovoljni sobom. U vaš život može da se vrati neka osoba iz prošlosti. Potrudite se da se ne vraćate na stare priče, ako ste u vezi, jer to može samo da dovede do još većih problema.

Lav

Energični ste i imate dosta strpljenja za druge ljude. Previše posla može da vas optereti i da nemate dovoljno energije za privatni život. Ipak, gledajte da izdvojite neko vreme za vežbanje. Potrudite se da ne zapostavljate voljenu osobu ako ste pod stresom i imate dosta obaveza. Ako ste slobodni, moguća je tajna veza, ali nije preporučljivo da započinjete nešto ako niste baš sigurni da to želite.

Devica

Veoma ste napeti. To što imate dosta obaveza utiče na vas jako loše. Teško vam je da odredite prioritete. Pitajte neku mušku osobu za savet. Ne zapostavljajte prijatelje zbog previše posla. Vreme je da napravite neki iskorak i promenu. Što se ljubavi tiče, lako možete da se dogovorite sa partnerom oko svega. Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće novo poznanstvo.

Vaga

Potrudite se date sve od sebe na poslu iako ste pod stresom. Ženska osoba može da vam da dobar savet i da bude od pomoći. Budite kreativni i uvedite neke novine u rad. Bitan je kompromis. Što se ljubavi tiče, preko interneta je moguće novo poznanstvo. Ako ste zauzeti, ne zapostavljate prijatelje zbog voljene osobe.

Škorpija

Prilično ste pod stresom zbog posla jer ništa ne ide onako kao što ste planirali. Previše toga vam je na pameti. Potrudite se da se usredsredite na nove saradnike. Poslušajte nečiji savet. U ljubavi je sve kako treba, ali previše posla može da utiče na odnos sa partnerom. Slobodni, ne bi trebalo da srljate u novu vezu po svaku cenu.

Strelac

Odlično odrađujete sve obaveze, veoma ste vredni i agilni. Moguć je kraći poslovni put. Što se ljubavi tiče, dobro bi bilo da se posvetite partneru, jer može da pomisli da ga ignorišete. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa osobom koja je jako komunikativna, kao i vi. Iskoristite prilike za nove ljubavne veze.

Jarac

Imate višak energije, što je dobro jer imate dosta obaveza, pa će vam to pomoći da obavite sve što treba. Imate i pomoć saradnika. Napredak je moguć, ali imaćete i povećane troškove. Ako ste u vezi, sve će biti odlično. Romantični ste, pa ako ste slobodni, moguće je novo zanimljivo poznanstvo.

Vodolija

Ne očekujte previše od drugih ljudi, gledajte sebe. Bilo bi pametno da se dobro organizujete da ne biste nešto propustili. Ne treba da se preforsirate. Ako ste u vezi, moguće su rasprave. Slobodni, nećete da menjate ništa u ljubavi, sve je kako treba.

Ribe

Veoma ste vredni i možete da budete pohvaljeni na poslu. Ne ide vam ništa tako lako, ali imate dobru motivaciju i podršku prijatelja i porodice. Ne ulazite u rasprave sa kolegama. Što se ljubavi tiče, moguć je manji nesporazum sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, bitno je da ne brzate sa ulaskom u neku vezu, jer to može da bude greška.

Izvor: Mondo.rs /Astrolog Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *