Sedmični horoskop
Horoskop

Pročitajte šta vam kažu zvijezde od 3. do 9. maja

 

Ovan

Pokušajte da tokom ove nedjelje budete otvoreni za nove ideje i iskustva. Bitno je da budete organizovani i vrijedni, a ne površni. Ne prepuštajte ništa slučaju. Dajte sve od sebe da se fokusirate na partnera, napravite neki plan za vikend. Ako ste slobodni, na kraćem putu je moguće poznanstvo.

Bik

Očekujte povećan priliv novca tokom nedjelje. Konačno će sav trud da se isplati. Budite uporni i ne odustajte. Preko posla je moguće novo poznanstvo sa komunikativnom osobom. Ako ste u vezi ugodite partneru. Smislite neko iznenađenje da ga oraspoložite.

Blizanci

Komunikativniji ste nego inače. Merkur je u vašem znaku i donosi vam nove ideje i želje. Pazite kome šta pričate i potrudite se da se usredsredite na posao. Romantični ste i skloni flertu. Uživajte sa voljenom osobom i provedite neko vrijeme u prirodi.

Rak

Tokom ove nedjelje ćete da imate dosta ideja koje možda nećete baš lako da realizujete. I dalje ste napeti, ali znate kako da se nosite sa tim. Potrudite se da se date sve od sebe da se partner ne osjeti zapostavljeno. Ne želite da mijenjate status ako ste slobodni.

Lav

Prijatelji mogu da vam budu od pomoći. Ne nervirajte se zbog previše posla. Imaćete odličnu saradnju sa drugima. Potrudite se da se postavite prijateljski prema partneru i da kažete šta vam ne odgovara. Slobodni, neka osoba sa kojom se družite može da pokaže svoja osjećanja i da poželi nešto više.

Djevica

Imate dosta posla. Podijelite obaveze na više dijelova ali ne propuštajte dobru priliku za napredak ili neki dodatni posao. Možete dobro da sarađujete sa nekom muškom osobom. Što se ljubavi tiče, bitno je da ne zapostavite ljubavni život zbog posla. Bitno je da se izdvojite više vremena za partnera, a moguć je i kraći put.

Vaga

Imate previše ideja i sve biste da odradite odjednom. Budite racionalni, ne pretjerujte sa obavezama. Odmarajte tokom vikenda i provedite više vremena sa porodicom. Zauzeti, sve je kako treba, nema stresa, zadovoljni ste. Slobodni, nije vam lako da odaberete s kim želite da budete jer u isto vrijeme želite da budete i slobodni i u vezi. Razmislite šta je bolje za vas.

Škorpija

Veoma ste strastveni i skloni flertu. Ako ste zauzeti, poklonite više pažnje voljenoj osobi. Uradite nešto što odavno želite na poslu. Budite uporni, a svi će da vam izađu u susret da pomognu. Ne trošite previše novca nego štedite malo više. Nije dobar period za investicije.

Strijelac

Drugi ljudi će da vam budu od pomoći. Sve vam ide od ruke i konačno ste srećni na poslu. Uspjeh je očekivan do kraja nedjelje. Odlični su odnosi sa voljenom osobom. Slobodni, vrijeme je da se zaljubite!

Jarac

Vrijedni ste i organizovani. Imate podršku kolega i lako se dogovarate oko svega. Pazite kome šta pričate da vas neko ne protumači pogrešno. Budite malo više romantični, izbjegavajte rasprave sa voljenom osobom. Slobodni, preko posla je moguće poznanstvo koje može da preraste u nešto više.

Vodolija

Imate dosta želja i ideja, ali ipak treba da vidite šta je stvarno ostvarivo. Budite realni. Ne opterećujte se poslom. Ako ste u vezi nećete imati probleme, sjajno ćete da se slažete sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, možete da upoznate neku osobu koja nije iz vašeg mjesta ili zemlje.

Ribe

Na poslu je sve idealno. Nemate nikakve probleme, ali ništa i ne želite da mijenjate. Držite se ustaljenog puta. Preko bliske osobe je moguće novo poznanstvo. Ako ste u vezi, veoma ste osjetljivi i potrebna vam je podrška partnera.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *