horoskop
Horoskop

Pročitajte šta vas čeka od 8. do 14. marta

 

Ovan

Ove nedelje ćete imati više energije. Lako ćete da dođete do rešenja problema. Imaćete više energije za druženje sa prijateljima. Romantični ste više nego inače. Slobodni, moguća je neka tajna veza.

Bik

Odličan je period da neke poslovne pregovore koje ste odlagali realizujete. Imajte strpljenja za kolege. Pazite na detalje. Slobodni, moguće je novo poznanstvo, ali ne treba da brzate sa nekim odlukama. Zauzeti, ne osećate se bas najbolje, pa bi trebalo da razmislite kako da vam ne bude dosadno u vezi.

Blizanci

Potreban vam je fokus. Veoma ste rasejani i mnogo planirate. To je bespotrebno ako ništa ne radite da ostvarite planove. Moguća je rasprava sa partnerom u vezi sa novcem. Slobodni, skloni ste flertu, ali ćete teže da uđete u neku novu vezu.

Rak

Ne brinite previše o ljubavi, neka stvari idu svojim tokom. Nije vam lako da date sve od sebe u odnosu. Budite skromni i realni i ne zahtevajte previše od strane partnera. Što se posla tiče, moguće su promena na poslu ili ćete da promenite posao. Sve opcije su dobre.

Lav

Budite pripremljeni za rad. Nije vam lako i teže vam ide sav taj proces započinjanja nekih novih saradnji. Morate da budete uporni. Što se ljubavi tiče, ovo je odličan period za započinjanje neke nove veze. Nekima se mogu vratiti stare ljubavi. Zauzeti, ovo je nedelja stabilnosti.

Devica

Potražite pomoć drugih ljudi. Nije vam lako da sve obavite na vreme. Potrudite se da se usredsredite na posao, na nove aktivnosti. U ljubavi je sve idealno ako ste u vezi. Slobodni, ne idem vam teško da sklapa te nova prijateljstva. Iz toga može nešto više da nastane.

Vaga

Ne žurite sa odrađivanjem obaveza. Lako sve stižete na vreme jer se niste preforsirali. Budite malo distanciranja od drugih. U ljubavi želite da razjasnite svaki problem. Ne osećate se bas odlično. Slobodni, moguća je avantura.

Škorpija

Lako možete da izanalizirate partnera. Recite mi šta vam ne odgovara. Ako ste slobodni, bićete veoma strastveni. Budite realni u odnosima. Na poslu je sve idealno, držite se svojih principa. Pazite šta potpisujete u ovom periodu.

Strelac

Želite da pokažete partneru svoja osećanja. Romantični ste. Moguće su ljubomorne scene. Slobodni, budite otvoreni za neke nove ljubavne priče. Na poslu morate da budete manje impulsivni, vise smireni i otvoreni za neke nove saradnje. Poslovni put je preporuka, ali i saradnja sa osobama koje imaju veze sa inostranstvom može da bude odlična.

Jarac

Odlično se osećate u vezi sa poslom. Puni ste elana. Lako dolazite do rezultata, ali je bitno da se pozabavite problemima koje imate duže vreme. Slobodni, raščistite neke stare ljubavne probleme. Ne osećate se baš najbolje i ne želite da se vraćate osobama sa kojima niste u dobrim odnosima ni pre bili. Ako ste u vezi, veoma ste emotivni. Pokažite partneru svoja osećanja.

Vodolija

Nije vreme za nove odluke. Trebalo bi da razmislite šta biste mogli da poboljšate, bez promena. Ne nervirajte se previše zbog posla. Uložite više novca u edukaciju. Moguć je novi ciklus na poslu ili novi početak novog posla. Slobodni, budite strpljivi i čekajte pravu priliku da uđete u vezu. Zauzeti, ne osećate se bas najbolje, pa razgovarajte o svemu sa partnerom.

Ribe

Razmislite da li je partner možda u pravu što se tiče stavova koje ima. Slobodni, moguće je novo poznanstvo, ali ne treba da brzate sa ulaskom u vezu. Odlično se osećate. Ne nervirajte se oko previše posla. Fokusirajte se bolje na poslu. Ne preuzimanje na sebe više posla, nego podelite na više delova i delegirajte obaveze ako je to moguće.

Izvor: Mondo /Autor: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *