horoskop
Horoskop

Sedmični horoskop od 12. do 18. oktobra

Pročitajte nedjeljni horoskop za period od 12. do 18. oktobra:

Ovan

Ove nedjelje pokušajte da ne započinjete neke nove stvari nego odradite ono što je započeto. Dajte svoj maksimum da se usredsredite na sebe, na svoje obaveze. Potrudite se da pazite što više na detalje jer su nesporazumi izvjesni. Bićete napeti. Mogući su povećani troškovi. Neka osoba koja vam je bliska može da zatraži pozajmicu, pa pokušajte da to izbjegnete. Što se ljubavi tiče, sve je u redu ako ste u vezi. Slobodni, imajte u vidu da treba da napravite dogovor sa partnerom oko svega.

Bik

Pokušajte da se fokusirate na odnose sa drugima. Potrudite se da se usredsredite na saradnju. Ako vam nešto ne ide lako, može da bude lakše ako se potrudite da se dogovorite sa kolegama. Moguć je priliv novca, ali budite oprezni u trošenju. Ako ste slobodni, osoba iz prošlosti može da vas pozove. Zauzeti, moguće su rasprave sa partnerom, to treba da izbjegnete.

Blizanci

Ako se ne osjećate baš najbolje, nemojte da preuzimate na sebe previše obaveza. Podijelite sa drugima svoj teret. Neće baš sve da vam ide od ruke i možete da budete prilično napeti. Budite otvoreni za svaku saradnju, ali samo sa osobama sa kojima ste pre radili. Neka osoba neće baš da vam pomogne svojim savjetima, ali i nemojte sve da shvatate baš ozbiljno. U ljubavi nema promjena, niste za ozbiljnu vezu. Ako ste u vezi, onda se potrudite da oraspoložite partnera i da posjetite neko novo mjesto ili da radite nešto što ste odavno planirali.

Rak

Skloni ste flertu. Možete da se zaljubite u neku zanimljivu, otvorenu i pričljivu osobu. Veoma ste strastveni. Neka osoba iz prošlosti može da se vrati u vaš život. Razmislite da li je to baš dobro za vas. Dobro se osjećate i kreativniji ste nego inače. Na poslu možete da napredujete zahvaljujući svojoj snalažljivosti. Ne libite se da pitate šta možete da uradite drugačije ili bolje da biste imali više uspjeha.

Lav

Ne osjećate se baš najbolje. Nemate volju za radom, za izlascima. Najradije biste se usredsredili na neke privatne stvari, ali imate dosta obaveza. Ono što je dobro je to što možete da dobijete neke informacije vezane za posao ili novac, koje možete da iskoristite da napredujete. Jako se dobro osjećate. Potrudite se da se usredsredite na neka nova dešavanja, na nove priče. Što se ljubavi tiče, može da vam se dopadne osoba koja nije iz vašeg mjesta. Ako ste zauzeti, pokušajte da se usredsredite na pozitivne stvari u vezi i idite na neki kraći put sa partnerom.

Djevica

Komunikativni ste. Ipak, niste pozitivni kao i uvijek. Potrudite se da date svoj maksimum i da se usredsredite na ono što možete da promijenite. Idite na kraći put ako ste u mogućnosti. Ne nervirajte se oko sitnica. Što se tiče partnera, poradite na komunikaciji. Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće neko poznanstvo.

Vaga

Dobro se osjećate. Potrudite se da se usredsredite na rad. Budite vrjedniji nego inače i bićete nagrađeni za sav trud. Mogući su povećani troškovi. Ako ste u vezi, moguća je neka sumnja u osjećanja voljene osobe, ne analizirajte sve previše. Ako ste slobodni, nećet želeti da promenite status.

Škorpija

Pozitivni ste. Lako dolazite do rezultata na poslu. Neka muška osoba može da vas sabotira. Ne dozvolite to. Potrudite se da se usredsredite na rad, ali sarađujte sa ljudima koji nisu iz vašeg mjesta ili zemlje. Dajte sve od sebe da se usredsredite na privatni život. Sredite sve što možete sa voljenom osobom, a ne pričajte drugima o svojim problemima. Ako ste slobodni, neka osoba kojoj se dugo sviđate može da dođe u kontakt sa vama i da vam kaže sve što osjeća.

Strijelac

Jako ste vrijedni i to svi vide. Ništa vam ne pada teško. Imate višak energije ali se dosta nervirate što drugi ljudi nisu od pomoći. Uradite šta možete sami. Ako ste u vezi, sve će da bude u redu ove nedjelje. Slobodni, preko posla možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Ne analizirajte previše, pošto je to siguran način da ostanete sami. Dajte nekom šansu.

Jarac

Družite se više sa prijateljima. Vidite se sa osobama sa kojima se niste odavno vidjeli. Potrudite se da se fokusirate na posao, jer ste pomalo površni. Ubrzajte se sa obavezama. Zauzeti, možete da promijenite nešto u vezi, dajte sve od sebe da uvedete neke novine u ljubavni život. Slobodni, na nekom kraćem putovanju možete da upoznate neku zanimljivu osobu koja će da bude slična vama.

Vodolija

Usredsredite se na obaveze koje su neodložne. Budite uporni da uradite sve što niste do sada. Ne dozvolite da vas okolnosti ometaju. Neka muška osoba može da vam da pogrešne informacije i da vas sabotira na poslu. Ne brzajte sa odlukama. Ako ste u vezi, potrudite se da se usmjerite na potrebe partnera i pravite kompromis. Slobodni, moguće je novo zanimljivo poznanstvo preko prijatelja.

Ribe

Skloni ste zaljubljivanju. Dugo ste se borili sa samoćom, ali sada je vrijeme da se to promijeni. Provedite više vremena sa voljenom osobom. Potrudite se da date sve od sebe da ugodite jedno drugom. Strasti su jako bitne ove nedelje, ne zapostavljajte taj segment. Budite otvoreni za nove saradnje, ne vraćajte se saradnicima sa kojima ste radili, jer može da dođe do nekih problema. Nove ideje možete lakše da ostvarite.

Izvor: Mondo.ba

 

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *