horoskop
Horoskop

Sedmični horoskop od 18. do 24. januara

 

Ovan

Moguće su nove poslovne obaveze koje zahtjevaju da se potrudite. Budite pažljivi u komunikaciji sa saradnicima. Imaćete komplikacije ako ne riješite problem svog nastupa. Pitajte prijatelje za savjet u vezi sa poslom. Postavite se prijateljski prema partneru da biste riješili probleme koje imate. Može nešto više da bude sa osobom koju ste nedavno upoznali. Možda ćete da se nervirate previše zbog nekih sitnica.

Bik

Djelujete zabrinuto zbog posla, a pokazaće se da imate efikasna rješenja. Bitno je da svoje ideje predstavite osobi sa kojom možete da sarađujete. Bitna je diskrecija, sačuvajte svoj privatni život za sebe i tako nećete imati neke veće probleme sa drugima. Ne dozvolite da se o vama šire pogrešne priče koje nisu tačne. Vi ste iskreni u svojim namjerama, a partner može da vas podrži. Ne uključujte previše emocije u posao, to neće da vam bude od pomoći.

Blizanci

Umijete jako brzo da se prilagodite na nova pravila. Zanimaju vas nove ideje, možete lako da napredujete, a sada kreće period za usavršavanje. Otvoreni ste, ali to može drugima čak i da smeta. Najbolje je da ne sarađujete sa takvim osobama. Definišite svoje ciljeve i pokušajte da ih ostvarite. Analizirajte svoj odnos sa voljenom osobom. Neke stvari ne možete lako da riješite, ali komunikacija mora da se popravi. Strastveni ste ove nedjelje. Budite direktni što se tiče vaših namjera.

Rak

Nema razloga da se zadržavate na ostvarenim ciljevima i da budete zadovoljni trenutnim rezultatima. Obratite pažnju na neke nove ideje koje imaju potencijal za profesionalno usavršavanje. Ne opuštajte se previše jer neko lako može da zauzme vaše mjesto. Osjećate novu energiju koja vas pokreće i nije vam ništa teško. Obavezna je štednja. Osjećate se srećno pored voljene osobe. Privlačite pažnju drugih i imate velike šanse za novu ljubav.

Lav

Na vaš napredak mogu da utiču neke nove zanimljive poslovne ponude. Previše vas opterećuje papirologija. Ipak, djelujete optimistično zbog novih mogućnosti za napredovanje koje vam se pružaju. Preko saradnika može da dođe do poboljšanja poslovanja. i trudite se da budete aktivni na različitim poljima u skladu sa svojim ciljevima. Što se ljubavi tiče, kao da nemate vremena za ljubav, pa ako ste slobodni, to svakako neće biti problem, jer ne želite ništa da mijenjate. Zauzeti, partner može da se osjeća zapostavljeno, a to ne bi trebalo da dozvolite.

Djevica

Moguće je da ste ishitreno napravili pogrešnu procjenu. Razmislite na koji način treba da sačuvate svoje poslovne interese. Pokrenite inicijativu i sredite svoje propuste. nema razloga da u nečemu ne uspijete jer sada sve stvarni zavisi samo od vas. Primjedbe koje povremeno imate što se tiče voljene osobe mogu mnogo da joj smetaju. Ne budite previše direktni. Slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo.

Vaga

Imate velike ambicije. Pokrenite inicijativu i ne ostavljajte ništa za neki drugi dan. Udružite se sa kolegama. Imaćete uspjeh u poslovima koje želite, ali budite kreativni i pokažite šta sve možete. Moguć je napredak. Moguće je neko zanimljivo poznanstvo ili neki susreti iz kojih može da se rodi nešto više od prijateljstva. Ako ste u vezi, želite da sve ostane kako jeste jer vam je dobro i zadovoljni ste.

Škorpija

Različiti događaji na poslu mogu da ne budu baš kako treba, kako ste zamislili, ali neka vas ne opterećuju stvari koje ne možete da kontrolišete. Radite svoj posao i ne obraćajte pažnju na druge ljude. Smeta vam partnerovo ponašanje jer može da bude ljubomoran. Ne volite da Vam neko govori šta treba da radite. Ako ste slobodni, prvo razmislite kakva vam osoba treba pa onda nađite sličnu koju ćete da pustite u svoj život.

Strijelac

Imate dugoročne ciljeve i branite poslovne interese. Drugi ljudi mogu da vas sabotiraju. Očekujete različite komentare od strane saradnika. Ne dozvolite da vas neko izbaci iz takta. Samo je bitno da ove nedjelje polako sve odradite da ne biste imali nikakve greške. Zbog previše obaveza možete da zapostavite ljubavni život. Ako ste zauzeti, imaćete problem sa partnerom što se tiče komunikacije.

Jarac

Imate dobru procjenu kako će neko da reaguje na poslu. Ove nedjelje će to da bude jako važno. Dajte sve od sebe da sačuvate poslovni ugled ili da opravdate nečije povjerenje. Imate stroge kriterijume za ulazak u vezu, pa to može da vam napravi problem. Ako ste zauzeti, uživaćete u ljubavi sa voljenom osobom. Posvetite se jedno drugom.

Vodolija

Ideje koje imate mogu da potvrde vašu spremnost da prihvatite zajedničke ciljeve u dogovoru sa kolegama. Dajte sve od sebe da ispoštujete plan. Uskladite svoja interesovanja sa tuđim. Partner vas podržava u svemu i lako možete da napredujete. Ako ste slobodni, raspoloženi ste za novu romansu. Ne ulazite u tajnu vezu jer neće to da bude srećna okolnost.

Ribe

Stalo Vam je da ostvarite sve što ste zamislili i da budete dobro informisani o poslovnim prilikama. Korisne informacije mogu da vas stave u bolju poziciju. Znate šta tačno treba da ostvarite u poslovnim pregovorima. Iako nemate dovoljno samopouzdanja ove nedjelje, bitno je da ne odustajete. Ako ste u vezi, ne zapostavljajte prijatelje i ne brzajte sa donošenjem odluka. Ako ste slobodni, neka osoba sa kojom imate blizak prijateljski odnos može da poželi nešto više.

Izvor: mondo.rs / Autor: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *