horoskop
Horoskop

Sedmični horoskop od 18. do 24. novembra

 

Pogledajte šta vam poručuju zvijezde na polju ljubavi, posla i zdravlja u nedjelji pred nama, od 18. do 24. novembra.

Ovan

Hrana

„Al se nekad dobro jelo, baš….“ kaže pjesma, a kažu i Ovnovi, samo što su prošlo vrijeme zamijenili sadašnjim. Evo vašeg vladara u „gladnom“ Škorpionskom znaku, a evo i Venere u zagrljaju sa Jupiterom. U prevodu – sve će vam u ovoj nedjelji biti malo. I uvijek ćete tražiti repete.

Ljubav

Osjećanja će se intenzivirati, strasti će proraditi. Kad se partner i vi budete voljeli – voljećete se kao da sutra ne postoji. U momentima kada dođe do trzavica – biće to pravi mali ratovi. Bez pravog pobjednika, pošto ćete oboje bezuslovnu kapitulaciju potpisivati u spavaćoj sobi. Slobodni Ovnovi – za zabavu, provod i uživanciju ovaj je period dušu dao! Za ljubav, onu trajnu i stabilnu i mirnu – pa, i ne baš. Dobri su dani za osvajanje, za ono što dođe i prođe a za sobom ostavi slatke uspomene i osmijeh na usnama. Pa, ako je već slatko – onda neka bude kratko, ako baš tako mora….

Posao

Dočekaše i Ovnovi svojih pet minuta….doduše, nije pet minuta nego malo duži period, ali u svakom slučaju – evo vama dana za megdana! Svu onu nervozu i frustraciju koju već toliko dugo nosite unutar sebe, sada je vrijeme da izbacujete. Pa kom opanci, kom obojci. Sada bez šale – od 19-og i ulaska Marsa u znak Škorpije, dodatno od 20-og i direktnog kretanja Merkura – vrijeme je da se prave ti veliki poslovni proboji. Da se siječe što je trulo, da se ide naprijed i osvajaju nove teritorije i nove saradnje.

Novac

Veliki, neočekivani preokreti na polju novca.

Zdravlje

Infekcije, upale, virusne prehlade.

Bik

Hrana

Pokušavali ili ne pokušavali da kontrolišete apetite, isto vam se hvata. Oni su u ovoj nedjelji jači od vas, pa se pomirite sa sudbinom i navalite, svojski. Ja bih da vam pričam sad da jedete zdravo, ali bojim se da me nećete fermati dva posto.

Ljubav

Mars ulazi u vaše polje partnerstava, a Merkur u istom kreće direktnim hodom. Neke nedoumice i pitanja koja ste imali u svojoj glavi jesu riješena, ali to ne znači da će na dalje sve ići kao podmazano. Očekuje vas i u ovoj sedmici par „iskakanja iz kolosijeka“, ali kratkotrajnih i sa happy endom. Slobodni Bikovi – neko ko je prijatelj, može postati partner. E sad da li prijatelj uživo ili prijatelj preko društvenih mreža – to je već vaše. Vikend je zanimljiv, vrlo. Nemojte ga propustiti, ugovorite sastanak. Varnice struje, situacija se ubrzava. Može biti mnogo lijepo i otvoriti vrata nekih novih priča.

Posao

Da ćete i na dalje imati nervozu preko posla – ma hoćete. No, ovo je već sedmica u kojoj se vrijedi dogovarati, u kojoj vrijedi raditi na pokretanju novih poslova i saradnji. Prestaće da vas muče i sitnice, najprije one papirološke – koje ste vukli u prethodnom periodu. Ono što je najbitnije jeste – šta god radili, biće vam isplativo. I donijeće vam zadovoljstvo, najprije ono materijalno. Mogu se tokom ovog perioda pokrenuti baš interesantna dešavanja, čak i ona koja se vezuju za inostranstvo.

Novac

Ihaj, blago li se vama. Biće parica!

Zdravlje

Dobro ste, skroz.

Blizanci

Hrana

I pripadnicima vašeg znaka slijedi povećanje apetita. Vi ćete čas biti malo neurozni, pa ćete tu nervozu zatrpavati hranom… a onda ćete biti super srećni, pa će naravno – biti razloga da se proslavi. Naravno, uz gomilu hrane. Kako god okrenuli – ješćete i pitaćete da li ima još.

Ljubav

Moguće je da će u ovoj sedmici biti nekih finih dešavanja sa voljenom osobom. Onih, zbog kojih ćete zakopati ratne sjekire koje ste povremeno vadili i glancali…. I ne samo to – onih, zbog kojih ćete ponovo poželjeti da zaista budete bliski i uživate jedno sa drugim. Neka važna pitanja rješavate i završavate u ovoj sedmici. Nov put se otvara pred vama, zakoračite – zajedno. Slobodni Blizanci – nema više gledanja unazad i osvrtanja. Nove osobe dolaze u vaš život, i po svemu sudeći – ovo mogu biti vrlo interesantne, trajne i ozbiljne priče. Prema tome, pripremite se da volite i budete voljeni.

Posao

Neki noviteti dolaze do vas tokom ove nedjelje. Što ste se nervirali, nervirali ste se. Što ste tapkali u mjestu, tapkali ste. Sad idemo naprijed, ali mnogo jače nego do sada. Merkur koji vlada vašim znakom kreće direktnim hodom, a u polje posla ulazi i tranzitni Mars. Vrijeme je za akciju, očigledno. I to onu koja je jako podržana i koja ima šanse da potraje i donese finu materijalnu korist. Ukoliko ste bez posla ili želite da mijenjate postojeći – ne predomišljajte se više nego u napad!

Novac

Biće uspona i padova u ovoj nedjelji, ali ćete krajnjim rezultatima biti zadovoljni.

Zdravlje

Moguće jače upale i viroze. Više se odmarajte.

Rak

Hrana

Vi ćete svaki čas nešto da grickate. Po malo, naravno. A onda ćete u nekom trenutku shvatiti da ste tako „po malo“ pojeli cijelu tortu za jedan dan. A i na poslu će svaki čas neko donositi te slatkiše, te grickalice, te da časti….

Ljubav

Direktno kretanje Merkura od 20-og novembra dodatno popravlja komunikaciju sa voljenom osobom koja je u prethodnom periodu povremeno bila obojena starim strahovima i neodgovorenim pitanjima. To ne znači da ćete vas dvoje automatski zakoračiti na put posut ružama, ali da će biti bolje – hoće. Šta više, neki od vas sada mogu očekivano ili potpuno neočekivano – ostati u drugom stanju. Slobodni Rakovi – vrijeme vam je da se zaljubljujete, ovog puta ozbiljno, pravo i trajno. Sve se kockice polako slažu, i ta vaša osoba dolazi – kod nekih kao zemljotres, kod nekih drugih – mirno, polako, maltene neprimetno

Posao

Poslovno ćete biti dobro. Ostavljate za sobom period ispunjen maltene svakodnevnim rješavanjima i bitkama, i ulazite u jednu mirniju i stabilniju fazu. Svi potezi koje ste u prethodnom periodu povlačili sada bi trebali da daju svoj rezultat. Polako se pokreću dogovori koji vas vode ka nekim bitnim ciljevima. I vi ste drugačiji – optimističniji, kreativniji, sa više inspiracije i pozitivnog podstreka koji vas vuče unaprijed. Još uvijek će se povremeno provlačiti težina i nerviranje, ali vas to neće toliko doticati.

Novac

Značajnije poboljšanje u finansijskom segmentu.

Zdravlje

Stariji Rakovi mogu imati problem sa venama. Mlađi – dobro ste.

Lav

Hrana

U ovoj sedmici mora mnogo da se radi. A kad se mnogo radi, onda mora mnogo i da se jede. Da se ta potrošena energija nadoknadi. Još ako ima i neki slatkiš, onako neka sočna, kremasta pa odgore čokoladna torta…i još malo šlaga i trešnjica pride….

Ljubav

Da će biti mirno tokom ove nedjelje, pa i neće. Zastoj u komunikaciji početkom nedjelje, kao i vaša preosetljivost i emotivne oscilacije itekako mogu začiniti dane koji su pred vama. Ulazak Marsa u polje doma može donijeti i dodatnu nervozu. Dobro će proći oni parovi koji su mladi i kojima je ljubav još uvijek na prvom mjestu kao i oni koji planiraju prinove. Ostali – gledajte da smanjujete tenziju, ne da je dižete na kvadrat. Slobodni Lavovi – pored Jupitera i Venere, i Sunce se u ovoj nedjelji seli u vaše polje provoda, zabave, ljubavi. Mislim da je vrijeme da se polako prepustite ljubavnim dešavanjima.

Posao

Hoćete sve na brzinu, a to sada teško da može da ide baš tako. Provjerite da li ste završili sve zaostale obaveze i riješili papirologiju,pa onda krenite u napad. Najbolje od drugog dijela ili pred kraj radne nedjelje. Pitanja koja ste u prethodnom periodu pokrenuli, sada će početi da se rješavaju i da daju rezultate. Isto tako i poslovni odnosi koji funkcionišu bolje. Neki od vas mogu napraviti i velike preokrete – započeti sa privatnim poslom ili promijeniti radno mjesto. Dobra, aktivna nedjelja je pred vama.

Novac

Prilivi su dobri, ali su mogući troškovi vezani za kuću u drugom dijelu sedmice.

Zdravlje

Moguće su povrede na radnom mjestu, čak i kod kuće.

Djevica

Hrana

Sve što pojedete biće vam slatko. Čak i ono što je slano – e to će vam tek biti posebno slatko. A baš idu neka lijepa dešavanja u vašem domu – red je da se počastite, zar ne? I tim slanim i slatkim. I da se baš fino nabokate, sve da štucate….

Ljubav

Ulaskom Marsa u vaše polje pokreta, komunikacije, kao i direktnim kretanjem Merkura – otvarate vrata drugačijem funkcionisanju i aktivnijem bavljenju mnogim pitanjima, pa i vašim partnerskim odnosima. A tu vas u ovoj nedjelji čekaju lijepe situacije, fina dešavanja i pozitivni preokreti. Povremena nervoza neće ugroziti vaš odnos. Slobodne Djevice – interesantni susreti i komunikacija sa suprotnim polom. Dolazite u kontakt sa osobama koje ostavljaju utisak na vas i koje ćete poželjeti da ponovo sretnete i bolje upoznate. Ima prostora da se ove priče razvijaju i da skoro shvatite da je to možda baš osoba za vas.

Posao

Bili ste izuzetno aktivni u proteklom periodu, a sada ćete to biti na kvadrat. Skoro mjesec dana unazad bavite se pitanjima sa kojima nikako da izađete na kraj. Sada se rješenje već vidi i ako ne dođe u ovoj nedjelji, u sljedećoj sigurno hoće. Bićete u velikom pokretu, kao da ste uključeni u struju, maltene pa nezaustavljivi. Vaša energija podsticaće i one oko vas i učiniti da brže dolazite do ciljeva. Neke velike promjene su pred vama koje startuju pred kraj novembra ili početkom decembra mjeseca.

Novac

U ovoj se nedjelji povelika količina novca sliva u vaše džepove. Pametno je iskoristite.

Zdravlje

Pod stresom ste i morate naći način da se opustite. I dalje stoji velika potreba za oprezom u saobraćaju.

Vaga

Hrana

Ako hoćete da svoju liniju sačuvate u ovoj nedjelji – ne znam kako ćete to izvijesti, zaista. „Pronaći“ će vas od klope baš ono što najviše volite, onda kada se budete najmanje nadali. Jedino da krenete junački da vježbate, da budete aktivni i da se ne smirujete.

Ljubav

Situacija između partnera i vas je prilično mirna, ništa se tu posebno ne dešava. Vi ste doduše malo živnuli, više ste u pokretu i nekim drugim aktivnostima, pa vas ni ne dotiče posebno to što možda sa osobom koju volite i nemate neku naročitu komunikaciju. U ovoj sedmici može biti povremene nervoze, ali ništa što bi iole uticalo na vaš odnos. Slobodne Vage – sa osobom preko posla ili sa puta imate česte razgovore koji vam prijaju. Moguće je da je to neko ko je iznenada zakoračio u vaš život i donio vam pozitivnu energiju i osjećaj. U ovoj sedmici očekujte više flerta i udvaranja, pokušaja da vas osvoje.

Posao

Pred vama se otvaraju vrata vrlo uspješnog dogovora i jakog saradničkog odnosa. Ušli ste u jednu komunikaciju koja djeluje vrlo obećavajuće i trenutno ste sve svoje snage usmjerili na tu stranu. Neočekivano pozitivna dešavanja i preokreti obradovaće vas i omogućiti vam da napravite značajne poslovne pomake. Moguća saradnja sa strancima i stranim firmama. Obratite pažnju na drugi dio nedjelje – dešavanja koja očekujete kreću baš tada.

Novac

Prilivi se poboljšavaju, naplaćujete neka stara potraživanja. Ipak, budite oprezni sa troškovima.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija.

Škorpija

Hrana

Došao vam Mars, vaš vladar. E, sad ćete sve da pojedete. Ne samo od hrane, nego i sve one koji su vas nervirali. Dobro, možda ćete ipak prvo hranu. A poslije ta osveta. Ionako kažu da se osveta servira hladna, a jelo mora biti vruće….

Ljubav

Vi ćete se osjećati bolje, a samim tim – i situacija u vašim partnerskim odnosima krenuće uzlaznom linijom. I to odjednom! Kao da će se sve strasti u vama probuditi preko noći, a zajedno sa strašću aktiviraće se i doza posesivnosti i ljubomore – tako da je moguć po koji ljubomorni ispad, ali od onih koji se završi pozitivno, u vrućem zagrljaju voljene osobe. Slobodne Škorpije – mogućnost za više poznanstava u ovoj sedmici. Neka su samo u varijanti „idi mi – dođi mi“, ali postoje i ona oko kojih se vrijedi potruditi i osobe koje će željeti da vas bolje upoznaju i razumiju (kao da je to pa moguće haha).

Posao

Čekali, čekali….pa dočekali. Vaš vladar Mars ulaz u vaše polje ličnosti, a dan kasnije Merkur u istom polju kreće direktnim hodom. Ta osnova koju ste u prethodnom periodu napravili, ti potezi koje ste povukli – sada je vrijeme da daju svoj rezultat. Čekaju vas preokreti kojima ste se nadali i priželjkivali ih, čekaju vas neki veliki i jaki događaji koji rješavaju vašu poslovnu budućnost. Period pred vama donosi ogromne, korjenite promjene – one koji se dešavaju jednom u životu. Radujte se, zaslužili ste!

Novac

Očekivali ili ne očekivali – u ovoj sedmici će vas prilivi novca obradovati.

Zdravlje

Manje tegobe sa urogenitalnim traktom.

Strijelac

Hrana

Strelčevima će himna tokom ove sedmice biti „Poješću sve kolačiće….“ Doduše, to vam je himna već neko vrijeme, ali sad je baš onako – udarni termin. Donijeće vam ta Venera u konjukciji sa Jupiterom svašta slatko. I slano. U slast da se smaže.

Ljubav

Iako između partnera i vas postoji jaka nervoza koja traje već izvjesno vrijeme, polako stvari počinju da se rješavaju i da idu na bolje, a kod nekih od vas se odnos može podići i na viši nivo. Čuvajte se samo iskušenja kojih će u ovoj nedjelji biti jer izuzetno privlačite suprotni pol. Ukoliko ste od onih koji imaju paralelni odnos i tajnu vezu – ulazak Marsa u polje tajni 20-og i vrlo neugodni aspekti koje pravi sa Uranom mogu donijeti mnogo nerviranja, pritisaka i ljubomore. Slobodni Strelčevi – u moru udvarača, napravite pravi odabir. Moguće je da će neki od vas i pored opreza, ući u tajnu vezu.

Posao

Neke nedoumice uspješno rješavate tokom ove sedmice i konačno imate osjećaj da se situacija kreće na bolje. Još ste vi u periodu u kojem nećete moći da ostvarite baš sve ono što želite, ali u ovoj nedjelji možete napraviti neke vrlo pozitivne pomake i dobiti jaku podršku, kao i mogućnost kvalitetnih poslovnih saradnji i odnosa. Osobe iz vašeg kolegijalnog okruženja nisu korektne prema vama, postoji čak i mogućnost da vam naprave problem. Iako ćete ga brzo riješiti, evidentno je nerviranje.

Novac

Neka finansijska nagrada ili dobitak vam stoji u ovoj nedjelji.

Zdravlje

Osjetljiviji ste nego što mislite. Više vodite računa o imunitetu.

Jarac

Hrana

Svi oko vas pričaju – te ta neka Venera i taj Jupiter – i to između ostalog donosi povećanje apetita….a vama ništa. Doduše, uhvatili ste sebe da noću ustajete da jedete slatkiše ili da malo obiđete frižider, čisto da vidite kako je, je li dobro…ali nije to zbog te Venere, taman posla….

Ljubav

Ukoliko je odnos sa partnerom stabilan – u ovoj nedjelji vas očekuju manje trzavice, ali i njihovo brzo rješavanje i fino funkcionisanje sa osobom koju volite. No, ukoliko vi niste zadovoljni svojim odnosom, postoji itekako jaka mogućnost da se u ovom periodu odlučite za ulazak u nešto tajno, skriveno. Velike mogućnosti da jedan flert izuzetno brzo preraste u žestoku ljubavnu avanturu. Slobodni Jarčevi – iako to možda još uvijek ne vidite, ljubav vam se polako prikrada. Moguće je u ovoj nedjelji poznanstvo, koje će u narednom periodu prerasti u vrlo jaku i stabilnu ljubavnu priču.

Posao

Iako će početkom nedjelje sve oko vas djelovati dosta haotično i turbulentno – da ne možete da uhvatite situaciju ni za glavu ni za rep, vrlo brzo ćete vi uspjeti da se organizujete i sve dovedete na svoje mjesto. Vaši planovi konačno počinju da se pokreću u jačoj mjeri i sada već možete vidjeti da ste blizu realizacije svojih ciljeva. Pravite dogovor koji će vrlo brzo biti pokrenut – tog tipa, da može da istinski promijeni i poboljša vašu poslovnu situaciju. Budite strpljivi još malo, vidite već sada da se sve pokreće…..

Novac

Dobijanje kredita ili uzimanje pozajmice od prijatelja.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija.

Vodolija

Hrana

Jao, pa kako da kažete „ne“ kad se neko eto tako potrudio i spremio vam i ugostio vas lijepo….Greota bi bila odbiti ponuđeno, pogotovo kad je to sve nešto fino i slatko i ukusno i mirisno….a i na pogled je privlačno….U prevodu – ne izmišljajte toplu vodu, nego sjedite i navalite na klopu.

Ljubav

Sve do vikenda teško je da ćete partner i vi imati zadovoljavajući odnos i komunikaciju. Ne mora da znači da ćete se svađati – prije izgleda kao da će svako od vas djelovati sam za sebe i biti okrenut svojim prioritetima. Za vikend baš može doći do jako pozitivnih promjena, razrješenja nekih situacija koje su vas oboje mučile i lijepih dešavanja između vas dvoje. Slobodne Vodolije – ljubavi vam sada idu preko prijatelja, društvenosti, društvenih mreža. I jako je teško da će vas ova dešavanja zaobići. Moguće je da je više osoba u pitanju, ali jedna će se izdvojiti – i to u drugom dijelu sedmice.

Posao

Vaši planovi su veliki, ali je dosadašnja realizacija bila – pa, blago rečeno – polovična. Kao da ste uspijevali da se pomjerite samo za po koračić, a non stop ste morali da se borite sa raznoraznim situacijama koje su vas vraćale unazad. U ovoj nedjelji prekidamo sa tom blokadom – Merkur u vašem polju karijere i statusa kreće direktnim hodom, a u isto polje ulazi i Mars, vladar Škorpije. Očigledno je došlo vrijeme da Vodolije naprave mnogo jači, kvalitetniji i prodorniji poslovni zaokret. Sa dobrim rezultatima, naravno.

Novac

Bićete zadovoljni svojim prilivima ove sedmice. I više nego zadovoljni.

Zdravlje

Mogućnosti za jače prehlade ili viroze.

Ribe

Hrana

Vi ćete da gostujete i da ugošćavate. I u jednom i u drugom slučaju, uživaćete i u društvu i u klopi. I biće vam slatko i fino i osjećaćete se dobro. A to je jedino bitno, zar ne? Opustite se – ne miluje baš svaki dan Venera vašeg vladara Jupitera – prihvatite sve slatko što vam dođe i recite „hvala“.

Ljubav

Velika šansa da se komunikacija sa voljenom osobom, koja je u proteklom perodu bila čudna, konfuzna i zategnuta, sada konačno popravi i krene nekim normalnijim tokom. I vi ste u boljem raspoloženju ove sedmice, pa ćete lakše uspjeti da se prilagodite jedno drugom i ostvarite neke zaista lijepe zajedničke trenutke. Slobodne Ribe – velika šansa za novo poznanstvo i pokretanje izuzetno zanimljive komunikacije, najprije preko poslovnog segmenta. Osoba koju upoznajete i sa kojom otpočinjete priču je vrlo korektna, to ćete umjeti da prepoznate i dopašće vam se i ono što vidite, ali i ono što čujete.

Posao

Stvari u poslovnom segmentu počinju polako da se pokreću i brzo dolazi do normalnijeg funkcionisanja. Protekli period je donio mnogobrojne sitne, ali neugodne momente kojima ste morali da posvetite mnogo svog vremena i pažnje. Sada ste već rasterećeniji i možete da se posvetite nekim ozbiljnijim i jačim temama. Konjukcija Venere i Jupitera u vašem polju karijere i statusa, pozicije – može ispred vas otvoriti radno mjesto, nagradu ili unapređenje – nešto što već odavno zaslužujete.

Novac

Bolja finansijska situacija u ovom periodu.

Zdravlje

Osjećate se vrlo dobro.

Izvor: B92 / Autor horoskopa: Astro centar “Moj astrolog” www.mojastrolog.rs

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *