Sedmični horoskop
Horoskop

Sedmični horoskop od 27. aprila do 3. maja

 

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 27.4. do 3.5.2020. godine.

Ovan

Hrana

Manite slatkiše, grickalice i brzinske obroke. Vama sada treba kvalitetna hrana, da sjednete kao čovjek i da u svakom zalogaju uživate. Da se kvalitetnim kalorijama i energijom snabdete, da biste isto tako kvalitetno mogli i da ih potrošite.

Ljubav

Vi ste dobro, pa da ne kvarimo. Partner jeste malo čudnjikav, bez energije, usporio je ali generalno gledano – vaš odnos će biti ok. Bar u onoj mjeri koliko vi budete imali vremena za drugu stranu. Takođe, može da se desi da je vaše drago biće jako na riječima a na djelu baš i ne, ali šta sad….Zato ste vi tu da dižete, da bodrite, da gurate i da donosite pozitivnu energiju. Šta vam teško. Da ne zaboravim – neki od vas imaju priliku i da zabrljekaju „sa strane“ – moj savjet je nemojte, a vi kako god vam drago. Slobodni Ovnovi – više priča i flertića se baš lijepo razvija. Prija vam i uživate u svakom trenutku.

Posao

Neke situacije, naročito dogovori i papirološka pitanja baš i neće ići onako kako ste vi to lijepo zamislili. Prepreke u ovoj nedjelji postoje, ali one koje treba samo pametno preskočiti ili ih naravno – riješiti. A imate više nego dovoljno kefala da to i uradite. Ukoliko je potrebno – malo ćete izmuljati, malo ćete zaobići pravila, malo ćete napraviti neku, samo vašu kombinaciju – i očas posla dolazite do cilja. Nedjelja u kojoj vam je mozak uključen sto na sat. Ako, samo radite, potrebno vam je da se trošite….

Novac

Neke situacije oko novca će vas iznervirati, ali će se sve brzo vratiti u normalu.

Zdravlje

Pazite da se ne povrijedite i nešto više obratite pažnju na ishranu.

Bik

Hrana

Gdje je više pokreta i dešavanja, tu je i više stresa, nervoze i nerviranja. A kada je ovo prisutno – onda je nekako najlakše i najljepše smiriti se uz uživanje u klopi koju vi najviše volite. U ovoj sedmici samo malo pripazite da li je namirnicama koje koristite istekao rok trajanja. Pogotovo mesnim proizvodima.

Ljubav

Venera u Blizancima nije vaša Venera – vama kada je ljubav u pitanju treba nešto „opipljivo“, stabilno, osoba na koju možete da se oslonite, gdje pogledi i dodiri govore mnogo više od riječi. A sa trenutnom pozicijom Venere u Blizancima – sve se nešto samo vrti oko priče. Pričate sa voljenom osobom noću, pričate danju, pričate dok radite, pričate dok odmarate – toj priči izgleda nikad kraja. Možda baš i nije vaš fazon, ali priznajte – nije baš toliko loše, zar ne? Slobodni Bikovi se muvaju, više im je preko glave tog muvanja i ne vide gdje to sve i da li uopšte negdje vodi. Vodi, vodi – samo zaobilaznim putevima…

Posao

Šefovi će presirati, vi ćete se opirati. Nećete se baš najbolje razumjeti ili jednostavno – nećete željeti da se razumijete. Jedino što kontate trenutno jeste da ste natovareni i da ovi iznad vas imaju namjeru da vam još malo dodatnog tereta nametnu. Ako vam ne nameću teret kroz obaveze, onda će kroz prisustvo i kroz milion i jednu bajnu ideju kako najbolje organizovati posao. Popustiće ovaj pritisak do kraja nedjelje, ali ćete vi vjerovatno do tada biti kao izduvan balon.

Novac

Više ne znate ni kolika vam je plata ni kad je dobijate ni koliko zarađujete. Samo znate da imate troškove

Zdravlje

Krvni pritisak i cirkulacija kod starijih Bikova. Mlađi – psiho fizički umor, previše stresa.

Blizanci

Hrana

Neće vam baš sva hrana prijati, pa nemojte mnogo eksperimentisati tokom ove sedmice. Takođe, dobro provjeravajte ispravnost i rok trajanja namirnica. Neki od vas čak mogu imati i alergijske reakcije i to najprije na voće ili na sredstva kojima su prskana.

Ljubav

Sa Venerom u svom znaku i polju ličnosti lakše i lepršavije izlazite na kraj sa bilo kakvom, iole neprijatnom situacijom sa voljenom osobom. Ako ništa drugo – u eventualno napetim momentima sve ćete okrenuti na šalu. A tu vam niko ne može parirati niti odoljeti vašem šarmu. Nervozu koju i dalje nosite negdje duboko u sebi izbacite kroz zabavne aktivnosti i dobru energiju sa partnerom. Slobodni Blizanci – možete imati komunikaciju sa više osoba, ali vi ste se mentalno „zakačili“ samo za jednu – i to vjerovatno za onu koja vas svojim ponašanjima i postupcima totalno zbunjuje.

Posao

Dobre ideje, mogućnosti da napravite neke konkretne promjene u poslovnom segmentu. Možda u početku neće sve funkcionisati po vašim zamislima ili će biti prepreka – ali rješenje evidentno postoji. Za situacije koje vas eventualno zbunjuju ili u kojima niste sigurni šta da uradite – savjet je da ne žurite i ne pravite nagle odluke i presjeke. Sačekajte još malo, u narednih par nedjelja bi trebalo da se pojavi rješenje i pravi putokazi za vas.

Novac

Šarena sedmica. Troškovi su nešto jači nego inače. Ne rizikujte previše sa ulaganjima.

Zdravlje

Alergije, problemi sa pritiskom.

Rak

Hrana

Što više budete aktivni, bolji ćete apetit imati. Oscilacija raspoloženja kojima ste vi tako podložni biće i u ovoj nedjelji, ali ne u tolikoj mjeri kao do sada. Više ćete ugađati sebi i uživati u omiljenoj klopi. Pojačajte unos povrća, najprije kroz raznovrsne salate – vitaminske bombe vas dodatno dižu.

Ljubav

Sve ono što ste negdje unutar sebe sakrili počinje da žulja i okupira vam misli. Kod nekih zauzetih Rakova je to druga osoba i razmišljanja o njoj, kod drugih je preispitivanje koliko se zaista osjećaju srećno i ispunjeno u postojećem odnosu. Šta god da je u pitanju – u nekim momentima ćete uspijevati da držite pod kontrolom, u drugim će vam donositi nemir što će se primijetiti u odnosu sa partnerom. Dakle, nedjelja talasanja, najprije u vama a zatim i u vašoj vezi. Slobodni Rakovi – čas ste u prošlosti, čas u sadašnjosti koja donosi nove ljubavne prilike – ali je sve što se dešava još uvijek jako nedefinisano.

Posao

Promjene su pokrenute, ali vi kao da još uvijek stojite na raskrsnici nespremni da zaista zakoračite u njih. Čas napravite korak naprijed, čas korak unazad – previše preispitujete sve i time sebe kočite. No, htjeli ili ne htjeli – podrška i „guranje“ koje dobijate od onih koji su vam bitni na kraju će vas zaista aktivirati. Iako je pred vama jedna pomalo čudna nedjelja, u kojoj će biti čas žurbe čas kočenja – ne možemo da kažemo da ćete loše proći u njoj. Naprotiv. Kako dani budu odmicali, vi ćete biti sve aktivniji.

Novac

S jedne strane – okupirani ste stanjem svojih finansija. S druge – ne vodite ni malo računa o troškovima.

Zdravlje

Povremeni problemi sa nesanicom. No, generalno gledano – dobro ste.

Lav

Hrana

Polako se vraćate sebi a samim tim – vraća se i onaj vaš ritam na koji ste navikli po svim pitanjima, pa i ishrani. Više uživate, više ste skloni da ugodite sebi i sada je samo potrebno da budete aktivni jer će vam to em dodatno otvarati apetit, em činiti da se bolje osjećate.

Ljubav

Odnos sa partnerom je čas rutina koja vam se ni malo ne dopada a čas kada dođe do nekog talasanja – bilo unutar vas, bilo u kontaktu sa partnerom – za tom istom rutinom čeznete i želite da je vratite. Nije lagana nedjelja pred vama – postoji neko lomljenje unutar vas – neke Lavove može „krckati“ trenutna situacija, neke to što ne znaju koji potez je za njih pravi, neke što imaju problem u komunikaciji sa voljenom osobom. Sitne prepreke, ali dovoljne da se osjećate nemirno. Slobodni Lavovi – komunikacije sa suprotnim polom ima sa više strana. Problem je u tome što je sve nedefinisano, najprije u vama.

Posao

Pored Sunca i Urana koji su već u vašem polju pozicije, karijere – početkom ove sedmice I Merkur ulazi u isto polje dodatno pokrećući sva pitanja koja se vezuju za posao. No, obzirom na aspekte koji su trenutno aktivni – veliko je pitanje da li ćete baš u ovoj nedjelji pronaći sva rješenja za probleme koje imate i da li ćete startovati onako kako planirate. Meni prije izgleda da vam tek naredna sedmica donosi taj pravi, veliki nov poslovni početak i istinsko pokretanje vama važnih pitanja i situacija.

Novac

Sve što je vezano za finansije sada vas stiska i opterećuje. Neće dugo, ne brinite.

Zdravlje

Fizički ste uglavnom dobro. Mentalno – tu je potrebno vrijeme da se stabilizujete.

Djevica

Hrana

U glavi vam je „šareno“ a automatski i apetiti prate ovo osjećanje, donoseći vam velike oscilacije. Neki od vas će jesti neredovno, drugi će se zatrpavati grickalicama i slatkišima. Ukoliko je moguće, izbjegnite da jedete s nogu i u prolazu – preskočite brzu hranu – od sendviča se ne živi.

Ljubav

To što Djevice žulja u postojećim emotivnim odnosima, žuljaće i na dalje. I partner i vi funkcionišete čudno – čas se otvarate čas zatvarate jedno prema drugom. Neki odnosi su u fazi jake nedefinisanosti, kada se prosto ne zna šta će donijeti dan, a šta noć. Realno je da će počevši od prošle nedjelje pa sve tamo negdje do polovine maja mjeseca – neka partnerstva prestati da postoje. Ukoliko možete nešto da uradite da učvrstite svoju vezu – uradite to. Slobodne Djevice–da ljubavnih prilika imate, to svakako. Da li su to prave prilike ili su možda neprilike – e to je već veliko pitanje i ne možemo sada dati odgovor na njega

Posao

Nedjelja prenaglašene odgovornosti i pritiska obaveza na vas. Prvi dio sedmice će vam proći u žestokom rmbanju i vjerovatno ništa neće ići po vašim planovima ili će se odvijati na najsporiji mogući način. Imaćete problem u komunikaciji i sa nadređenima i sa kolegama, saradnicima. Ukoliko je potrebno da završite neka papirološka pitanja – pripremite živce jer će vam trebati. Potrudite se da ne budete previše impulsivni i da donosite odluke na brzinu. Drugi dio je već nešto lakši i moći ćete da malo odahnete.

Novac

Nerviranje oko novca koji ste pošteno zaradili a nikako da vam bude isplaćen.

Zdravlje

Fizički – problemi sa kičmom. Mentalno – dosta stresa i nervoze.

Vaga

Hrana

Ili brzinski gubite kilograme jer zaboravljate da jedete i nemate apetita, ili ste u fazonu da doručkujete, ručate i večerate najprije slatkiše. U ovoj ste nedjelji nekako nedefinisani, čudni, mutni. Potrebno vam je nešto da vas zaista pokrene, a to se trenutno ne dešava.

Ljubav

Kako vrijeme prolazi, čini vam se da sve manje znate šta je ono što zaista želite od odnosa i od voljene osobe. Ne bih rekla da je partner trenutno problem – on funkcioniše kao i do sada, šta više – može vam čak pokazivati više naklonosti nego inače. Problem definitivno postoji u vama – nešto vam smeta i to je kristalno jasno, samo je pitanje da li ćete i kada da se dogovorite sami sa sobom i da donesete zaključak da je to sitnica, ili pak – da je vrijeme da odete dalje. Slobodne Vage – ili nema nikoga na vidiku i niko vas ne interesuje ili ste u ozbiljnim razmišljanjima o prošlosti ili se ludo zezate. Pa kako se kome zalomi.

Posao

Zbunjeni ste razvojem poslovnih situacija. Na prvi pogled sve je u redu, ne može se reći da niste stabilni. No, kao da vam nekako fali zaključak, kao da vam fali potvrda koja će vama dati osjećaj da sve funkcioniše kako treba. Neke od tih potvrda možete dobiti u drugom dijelu ove nedjelje. Poenta je u tome da vi niste ni malo loši, ni u ovom a ni u prethodnom, vrlo ograničavajućem periodu ali kao da vam je potrebna dodatna sigurnost da biste mogli da rasterećeno nastavite dalje.

Novac

Početak nedjelje ne obećava. Kasnije će se stvari po pitanju finansija srediti.

Zdravlje

Alergije, manje tegobe sa grlom, problemi sa kožom.

Škorpija

Hrana

Potrebno vam je nešto da vas pokrene jer kad god ste aktivni, vi se odlično organizujete i po pitanju ishrane. No, prvi dio nedjelje baš i nje takav i vjerovatno će vam donijeti manjak apetita i to da na hranu potpuno zaboravite. Kasnije ste bolje, vraćate se sebi.

Ljubav

Gomilanje planeta u vašem polju partnerstava naravno da ima dvojak efekat – za neke emotivne odnose dobar, za druge baš i ne. Bilo kod jednih, bilo kod drugih – prvi dio nedjelje donosi zastoj i problem u komunikaciji. Ovo se može prevazići, ukoliko postoji volja i želja, naravno. Neke će Škorpije riješiti bitna pitanja sa voljenom osobom. Druge će pak same sebi dati domaći zadatak – da sačekaju još malo i vide da li cjelokupan odnos vrijedi truda. Slobodne Škorpije – nečija inicijativa će vas iznenaditi, možda čak nećete u prvom trenutku umjeti da odgovorite adekvatno na nju. Sačekajte, ne žurite nigdje. Razmislite.

Posao

Sve što je vezano za posao vas čas presira, čas gura naprijed. Više ni sami ne znate šta je najpametnije – prepustiti se toku dešavanja gdje god vas ona odvela, ili pokušavati da uspostavite kontrolu nad događajima. Savjet – povijajte se kako vjetar duva. Kada vas nešto sprečava, zastanite, priberite se i razmislite gdje griješite. Kada vas nešto tjera naprijed – prihvatite talas pozitivne energije i jurnite. Na žalost, u ovoj nedjelji nema čistih i potpuno otvorenih puteva. Sve mora preko prepreka i uz nervozu.

Novac

Generalno gledano – u ovom segmentu ste stabilni. Da li ste mirni? Ne, nikako.

Zdravlje

Upale sinusa, krajnika. Mentalno – stres, napetost, nervoza.

Strijelac

Hrana

Pritisak okolnosti na vas, neki neraščišćeni problemi ili osjećaj zablokiranosti mogu kod Strelčeva izazivati potrebu da utjehu traže u hrani. Nije samo pitanje izgleda i kilograma, kod nekih od vas ovo ni zdravstveno nije baš najbolje. U periodu ste promjena po pitanju životnih navika. Učinite nešto.

Ljubav

Jednim dijelom – odnos sa voljenom osobom funkcioniše i izgleda kao da tu ne postoje neki veći problemi. U suštini, vama mnogo toga smeta i po mnogim pitanjima niste zadovoljni ali kao da tapkate u mjestu pokušavajući da pronađete pravi model ponašanja na dalje. U prevodu – neće biti velikih oscilacija između partnera i vas, sve još uvijek stoji ispod površine. Slobodni Strelčevi – emotivnih ponuda ima i to sa više strana. Ima tu i pravih, iskrenih osoba ali ima i onih koji samo donose veo iluzije i obmane. Pravi je zadatak odrediti ko je ko i šta želi od vas.

Posao

Ogromna reorganizacija kreće kod vas tokom ove sedmice. Početni momenat nije ni malo lagan i vjerovatno će vam donijeti dosta komplikacija i u dogovorima i u organizaciji. Promjene koje se dešavaju su neophodne, koliko god da ste vi nespremni za njih. U kasnijem periodu ćete shvatiti da su ipak bile pozitivne po vas. U poslovno partnerskom segmentu očekujte velike aktivnosti – do vas mogu stići ponude koje će vas itekako natjerati da se zamislite i odlučite da li ih prihvatiti ili ne.

Novac

Troškove je sada prilično teško kontrolisati.

Zdravlje

Ishrana je trenutno slaba tačka. Takođe, potrebno vam je više pokreta i fizičkih aktivnosti.

Jarac

Hrana

Sve bi bilo u redu da niste nervozniji nego inače, što vam donosi probleme sa varenjem i težinu nakon svakog obroka. Pokušajte da jedete lakšu hranu, najprije baziranu na povrću. Obroci ne bi trebali da budu teški, prezačinjeni i premasni. Unosite i više tečnosti.

Ljubav

Promjenljiva raspoloženja u vašim partnerstvima. Kao da situacija krene, pa stane. Čas ste oboje u fazonu neke živosti, podsticanja, dešavanja, akcije – a čas se zatvorite pa je komunikacja otežana i ne osjećate potrebu da riječ progovorite jedno s drugim. Bilo bi dobro da se ne ćuti, da postoji što više razmijene misli i energije između vas dvoje. Pa čak i da se posvađate – sve je bolje od povlačenja u sebe i tišine. Slobodni Jarčevi – i neka prošlost ali i neki noviteti mogu se u ovoj nedjelji ničim izazvano pojaviti. Ne djelujete trenutno otvoreno i spremno da automatski zakoračite u bilo šta. Potrebno vam je vrijeme da razmislite.

Posao

Nije vam uopšte jasno zašto morate svoje vrijeme trošiti na neke obaveze koje su po vašem mišljenju potpuno nepotrebne. No, bojim se da vas niko ništa ne pita i da ćete morati da im posvetite vrijeme, koliko god vam to teško padalo. Poslije početne faze zastoja, doći će do ubrzavanja i lakšeg funkcionisanja i ako ništa drugo – do kraja nedjelje ćete moći da kažete da ste jedno ogromno breme skinuli sa sebe. U ovoj vas sedmici očekuje rad, red i disciplina – pa izvolite, navalite.

Novac

Svaki neplanirani trošak sada vam donosi nerviranje.

Zdravlje

Nervoza. Sve ostalo je uglavnom pod kontrolom.

Vodolija

Hrana

Nije toliko problem ishrana u ovoj sedmici. Vi tu imate neki kontinuitet i neku formu redovnosti. Uglavnom će se problemi vezivati za probavu – to može biti posljedica unutrašnjeg stresa pod kojim ste trenutno. No, za svaki slučaj – kontrolišite ispravnost i trajnost namirnica koje koristite.

Ljubav

Šta god da se dešava u vašem ljubavnom životu i kako god da se situacija sa partnerom odvija – vi imate čudan osjećaj u glavi i stomaku. U jednom momentu se opustite i tada ste velika podrška osobi koju volite, u drugom se pak utišate, mudrujete neke svoje misli i osjećate duboko unutrašnje nezadovoljstvo. Djelujete totalno neodlučno, kao da čas pravite korak unaprijed, čas unazad. Boga pitaj koji će krajnji rezultat svega ovoga biti, ali to vam tek dolazi tokom maja mjeseca. Slobodne Vodolije – zanos je super stvar, samo provjerite da li ste zaneseni osobom koja je zauzeta….

Posao

Poslovno totalno šarena sedmica. U njenom prvom dijelu – koliko god vi požurivali situacije – one će ići nekim svojim tempom što u vašem prevodu znači – presporo, preteško. Oko svega ćete morati da se nervirate i da se polomite. U drugom dijelu ove nedjelje stvari će se pokrenuti brže, ali ako mislite da će nerviranje nestati – e tu se varate. Ono vas prati u stopu. Nastupaju velike promjene, užurbanost, problemi u komunikaciji ili sa tehnologijom. Iznenađenja, neki put prijatna a neki put baš i ne.

Novac

Čas ste optimistični čas pesimistični po pitanju finansija. No, realno gledano – niste loši.

Zdravlje

Upalni procesi. Tegobe sa krvnim pritiskom.

Ribe

Hrana

Nervoza vas trenutno sprečava da po pitanju ishrane budete stabilni. Veliki skokovi I variranje u raspoloženju dovode do takođe velikih skokova I promjena u apetitu. Slatkiši su još uvijek stavka broj jedan na koju morate obratiti pažnju. U prevodu – kontrolisati, ne podsticati.

Ljubav

Čas ste zaneseni, čas opterećeni. Neki i teški i napeti momenti mogu postojati u odnosu sa voljenom osobom tokom ove sedmice. Iskreno rečeno, meni se čini da ste trenutno vi veći problem nego partner. Kod vas lično postoji velika neusaglašenost i misaona opterećenost koja proizvodi čudne situacije i oscilacije u odnosu. Ne gurajte ka rješavanju i raščišćavanju i ka raspravama. Nema potrebe. Realno gledano, sve je u redu i nemojte previše da talasate. Slobodne Ribe – vrlo je važno da realno sagledate i situaciju i osobu koja vam se dopada. Bilo kakva vrsta iluzije ili tajne samo može donijeti problem.

Posao

Sve se vezano za posao dodatno ubrzava a pitanje je koliko ste vi zaista spremni na to. Moraćete jako da obratite pažnju i na organizaciju i na svaki detalj dogovora sa saradnicima jer postoji tendencija da se stvari zakomplikuju. Stvari u ovoj nedjelji izgleda radite na teži način. ili morate da preskačete prepreke ili da sve radite minimum dva puta da biste mogli uspješno da privedete kraju. Ljudi vas nerviraju, okolnosti vas nerviraju, nervira vas što čas morate da jurite, a čas da čekate.

Novac

Uglavnom korektna situacija u ovom segmentu.

Zdravlje

Mogućnosti za sitnije povrede. Mentalno – pod stresom ste.

Izvor: B92 / Autor: Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *