horoskop
Horoskop

Sedmični horoskop od 28. oktobra do 3. novembra

 

Pogledajte šta vam zvijezde predviđaju za period od 28. oktobra do 3. novembra.

Ovan

Hrana

Jačajte imunitet kroz kvalitetnu i redovnu ishranu. Izbjegavajte prazne kalorije iz šećera, slatkiša, tijesta – potrebni su vam proteini, meso, jaja, povrće. Uzimajte više južnog voća, naročito limuna a odgovaraće vam i jabuke.

Ljubav

Ne kačite se sa partnerom početkom nedjelje – neki parovi zbog novca, a neki zbog ljubomore i jedne i druge strane – i ostatak perioda će proći uglavnom u jednoj normalnijoj i opuštenijoj atmosferi. Kako sedmica bude odmicala, osjećaćete se sve bolje i za vikend obavezno budite aktivni i u pokretu – prijaće vam! Oni koji su slobodni – pred kraj nedjelje otvara vam se velika prilika da realizujete svoje ljubavne želje. Društvenost i kontakti sa prijateljima, ili pak aktivnosti preko interneta – donose vam novu emotivnu zanimaciju u život. Može vam se dopasti neko ko nije iz vašeg mjesta boravka.

Posao

Otvaraju vam se šanse da započnete sa nečim novim, ali poslije početnog dobrog i jakog impulsa slijedi vam razrada kojoj ćete morati da se posvetite još neko vrijeme. Težina se još uvijek provlači kroz sve poslovne situacije, ali od ove sedmice imate više elana za rješavanja na dnevnoj bazi. Manji problemi u dogovorima ali i sa tehničkim dijelom rada – slijedi ili kašnjenje papirologije ili teškoće sa sredstvima za rad, naročito kompjuterima, internetom. Dobijate uvid u nešto što vam je do sada bilo skriveno.

Novac

Finansijski segment je trusno područje sa velikim preokretima u ovoj sedmici.

Zdravlje

Sitniji,prolazni problemi. Starijima tegobe sa kičmom.

Bik

Hrana

Glava će vam govoriti da bi bilo pametnije da zaobiđete namirnice za koje znate da su nezdrave i da neće prijati ni vašoj probavi niti vašim kilogramima, ali oči će vam biti gladne… Oči plus želudac koji krči su savršen duo koji će vas nagovoriti da popustite….

Ljubav

Problemi u komunikaciji su vidljivi sve do vikenda. Ne branim vašeg partnera jer se vidi da i on ima debelog udjela u trenutnoj situaciji, ali vi stvarno kao da ne znate šta hoćete. Čas volite, čas bjesnite, čas ubjeđujete, čas demonstrativno odlazite. Varnice lete na sve strane, ali bitno je da pred kraj nedjelje dolazi do smirenja. Samo se nadam da to smirenje ne znači i povlačenje u tišinu…Oni koji su slobodni – i dalje ste u periodu kada lutate i niste sigurni šta želite. Teret bivših emotivnih veza stoji još uvijek na vašim plećima i kao da vam on ne dozvoljava da prodišete i nastavite dalje…Biće bolje, ubrzo…

Posao

Mnogo toga novog se otvara pred vama, što je super jel da? Ono što nije super jeste da vi ni sa starim još uvijek niste izašli na kraj pa će ti noviteti sada otići u drugi plan ili će njihovo pokretanje biti komplikovano. No dobro, to je samo malo prolongiranje, ništa više. Ukoliko je postojao zastoj u poslovnom funkcionisanju, on se u drugom dijelu nedjelje rješava i dolazi do poboljšanja. Bivši poslodavac ili poslovni partner vam ponovo može ponuditi neki vid saradnje.

Novac

Suviše ste široke ruke u nekim situacijama. Obuzdajte svoj poriv za trošenjem.

Zdravlje

Osjetljivi ste i još uvijek skloni sitnim zdravstvenim tegobama.

Blizanci

Hrana

Ovih dana će Blizancima biti slatko baš ono što znaju da bi baš mogli i da zaobiđu. „Zabranjene“ namirnice, obroci u kasnim noćnim satima, gomila papirića od slatkiša i grickalica pored vašeg kreveta….ah ti zalogaji kojima je teško odoljeti….

Ljubav

Možda se ovih dana osjećate čudno,napeto i možda baš i niste raspoloženi za komunikaciju onako kao što vi umijete, ali se mora priznati da vaš partner nekako uspijeva da pronađe put do vas i da vas odobrovolji. Druga strana je sada vaša snaga, vaš polet i entuzijazam jer vas „diže“ i donosi dobro raspoloženje. Ne povlačite se u sebe i u ćutanje, ovo može biti lijepa nedjelja, pogotovo za vikend. Oni koji su slobodni – nove prilike se otvaraju pred vama, ali sa ulaskom u retrogradnost vašeg vladara Merkura – i prošlost postaje posebno značajna u vašem životu. Na koju ćete stranu – pa, vidjećemo uskoro…

Posao

Nešto što dugo čekate konačno se pokreće i ide pravcem koji garantuje dobru realizaciju i uspješnost. Mlad Mjesec u vašem polju poslovne svakodnevice obećava promjene koje su prave za vas bez obzira na to što je početni momenat komplikovan i spor. Iskoristite ove dane da na lakši način riješite bilo kakve zaostatke ili papirološke probleme. Dobri dogovori, dobra komunikacija na dnevnoj bazi sa onima sa kojima radite. Promijenite svoj pristup nekim osobama i lakše ćete doći do svojih ciljeva.

Novac

U drugom dijelu sedmice možete da očekujete jaču isplatu.

Zdravlje

Imunitet vam nije toliko dobar kao što mislite.

Rak

Hrana

E vi bi ste sad baš i mogli na dijetu. Eto mladog Mjeseca – taman da počnete kad treba! Samo, bojim se da vama neće biti problem da počnete….već da istrajete. Prvih par dana ćete se još i nekako držati, a za kasnije….pa, vidjećemo…

Ljubav

Imate osjećaj da stvari idu na bolje i sigurno je da to jeste tako. Možda odnos sa partnerom nije baš onakav kakav biste vi željeli, ali pomaka ima i komunikacija vam ide lakše nego inače. To ne znači da će se svi vaši problemi automatski riješiti, ali makar ćete otvoreno progovoriti o nekima od njih. Oni koji su slobodni – mlad Mjesec u vašem polju ljubavi početkom ove sedmice otvara nove mogućnosti za emotivne pomake. No, retrogradno kretanje Merkura u istom polju daje naznaku da ni prošlost nije spremna da vas pusti tek tako lako. Vrzma se tu oko vas, podsjeća vas na sebe…

Posao

Dobre vijesti stižu do vas. Pred vama su dani novih početaka, novih poslovnih saradnji – možda i nekih pomaka koje duže vrijeme čekate i angažujete se oko njih. Vi ste u dobrom raspoloženju i lako ćete savladavati prepreke kojih će i u ovim danima biti. Najprije kroz dogovore, jer tu hoće postojati neki zastoj. Nemojte se iznenaditi ukoliko sve budete morali da radite iz dva pokušaja. Manji, lako rješivi papirološki problemi. Kontakti od strane bivših saradnika koji su voljni da obnove poslovnu saradnju.

Novac

Neplanirani trošak ili izdatak u prvom dijelu sedmice.

Zdravlje

Problemi sa cirkulacijom ili pritiskom kod starijih Rakova.

Lav

Hrana

Svaki čas ćete se sjetiti nekog finog recepta – baš odavno to niste spremali, ma sad biste mogli! A i u onoj grupi na internetu koju pratite je bilo baš nekih finih jela – mogli biste da pokušate, šta vam teško….I tako Lavovi spremaju li spremaju ovih dana….Hajd što spremaju, nego i jedu….

Ljubav

Prenaglašena impulsivnost većim dijelom ovog perioda. Treba dobro odmjeriti i riječi i akcije sa vaše strane, jer mogu donijeti posljedice po vašu emotivnu priču i odnos sa voljenom osobom. Sami sebe ubjeđujete da radite prave stvari, ali sve to može biti posljedica vaše povrijeđenosti i neke unutrašnje napetosti sa kojom ne uspijevate da se izborite. Ne kopajte po prošlosti i ne iznosite je na dnevni red. Oni koji su slobodni – prave, konkretne prilike u ovom trenutku ne postoje. Ali zato postoji ogromna mogućnost za nova poznanstva koja će tek unijeti dašak svježeg vazduha u vaš emotivni život.

Posao

Ide sporo, ali makar ide. Neke situacije koje su vas kočile i donosile vam stagnaciju ste uspjeli da riješite, a za ostalo ćete morati da sačekate još malo. Bavite se više svim onim što ste gurnuli pod tepih ili ostavili „za kasnije“ – da ne biste sebe uskoro doveli u situaciju da morate navrat nanos da jurite i žurite. Budite odgovorni kada su tekuće obaveze u pitanju i ne tražite lakši način da ih regulišete. Odradite kako treba, sve su to za vas plusevi koji će tek pokazati svoju snagu u narednom periodu.

Novac

Na naplatu stiže nešto što ste zaboravili. Provjerite kako stojite sa uplatama poreza.

Zdravlje

Osjetljivost, mogućnost jače prehlade.

Djevica

Hrana

Nešto jača potreba za slatkišima, naročito u drugom dijelu sedmice. Pokušajte da budete umjereni. Sem ove stavke, ishrana vam trenutno nije neki veliki problem. Veći je taj što se slabije krećete, što je fizička aktivnost umanjena a unosite isti ili veći broj kalorija….

Ljubav

Nije loša sedmica pred vama. Ima situacija koje vas nerviraju i opterećuju, ali one se vezuju za druge životne segmente, ne za odnos sa voljenom osobom. Tu nekako uspijevate da održite dobar kvalitet komunikacije i posvećenost. Da uvijek može bolje, može. Ali ovo je trenutno vaš maksimum…Oni koji su slobodni – lijepi susreti, lijepa komunikacija,neke fine nove osobe u vašem životu. Pitanje je samo da li imate dovoljno prostora i vremena da se sada posvetite razvoju nekog odnosa. Isto tako, pitanje je i da li ste spremni za to, pošto vas još uvijek prošlost prilično jako drži svojim okovima…

Posao

Merkur, planeta koja vlada vašim znakom je i zvanično krenuo retrogradnim hodom u vašem polju pokreta, dogovora, komunikacije, informacija, kraćih puteva. Pravi je trenutak da se jače bacite na sve ono što ste pokrenuli u prethodnom periodu, ali je dobar momenat i da rješavate sve ono što je zaostalo ili pogrešno odrađeno. Prijatne vijesti vam stižu u prvom dijelu sedmice – one koje vam daju nadu da ćete brzo uspjeti da riješite nešto oko čega se već nedjeljama ili mjesecima angažujete.

Novac

Postoje dobre naznake da ćete ubrzo dobiti veću sumu novca koju očekujete.

Zdravlje

Naglašena mogućnost povreda. Budite i u saobraćaju oprezniji. Lakše prehlade.

Vaga

Hrana

Vi i dalje muku mučite i sa jelom i sa kilogramima. Čini vam se da šta god da pojedete, momentalno se zalijepi za vas i ne postoji teorijska šansa da to skinete. Ulazite ipak u period u kojem ćete biti fizički aktivniji, pa će to možda biti od pomoći.

Ljubav

Voljena osoba vas pomalo zapostavlja jer je okrenuta svojim ciljevima i prioritetima, ali to vam negdje i odgovara. Još uvijek ste vi u fazi u kojoj se osjećate zasićeno, izduvano, preumorno i ne možete da pružite mnogo voljenoj osobi. Lično vaše raspoloženje kreće na bolje od vikenda – kao da ostavljate neku veliku težinu iza sebe i otvarate se za sve životne radosti. Bićete vi dobro. A i odnos sa partnerom će se uskoro jako promijeniti na bolje. Oni koji su slobodni – ulazak vaše vladarke Venere u polje pokreta, kontakata, komunikacije – od vikenda otvara nove i nove mogućnosti da se dobro provedete i upoznate nove osobe

Posao

Iako vam to tako ne izgleda – najveće prepreke ste preskočili i u ovoj nedjelji ćete riješiti i ono što vam je do sada predstavljalo najveći problem ili vas najviše sputavalo i kočilo. Kada izađete iz ove sedmice shvatićete koliko ste lakši, rasterećeniji i sa koliko novog entuzijazma koračate poslovnim putevima. Sve ono novo što planirate sada je već ušlo u fazu u kojoj se početak očekuje svakog momenta. Možda se on neće dogoditi baš ove nedjelje, ali u skorijem vremenskom periodu – svakako!

Novac

Novi izvori prihoda, naplata starih potraživanja – nije loše, ni malo.

Zdravlje

Dobro ste. Problemi sa leđima polako ostaju iza vas.

Škorpija

Hrana

Voljela bih da mogu da kažem da ćete od ove nedjelje biti zadovoljniji svojim navikama po pitanju ishrane i da ćete konačno vidjeti da vaga pokazuje manji broj kilograma, ali iskreno – vrlo teško. Jedan dan se uzdržite, drugi već krenete po starom….

Ljubav

Nešto čekate a znate da dolazi. Još uvijek ne možete da definišete svoja osjećanja po ovom pitanju – čas se radujete, čas se pribojavate. Partner je tu, uz vas da vam da podršku. I to je sada jedino bitno. Ukoliko se ovo „čekanje“ vezuje za nešto u vašem odnosu – ne brinite, sve će to biti kako treba. Ove nedjelje vam dolaze pozitivna iznenađenja – prepustite im se, ne ujedaju. Oni koji su slobodni – ljubav vas traži i pronaći će vas, čekali je ili se skrivali od nje. Trenutno ste u fazi da više gledate u prošlost nego ispred sebe. Ta prošlost je dobra po vas po pitanju iskustva, ali ne znači da vam je ona namijenjena ponovo….

Posao

Mlad Mjesec je u vašem znaku. Vrijeme je za nov početak, vrijeme je za odluke i to one prave. Do sada ste se lomili, oklijevali, bili nesigurni, kalkulisali. Vagali i odmjeravali. Sada je sa time i zvanično završeno. Od ulaska u novembar vi okrećete novi list. Još uvijek mnogo toga držite u sebi, planirate i radite da niko ne vidi. Regulišite sve zaostale obaveze, sve ono što niste u prethodnom periodu stigli da obavite – da vam ne bi predstavljalo prepreku na vašem novom putu.

Novac

Novac će vam dolaziti, a od vikenda se spremajte za veći finansijski bum.

Zdravlje

Ne prija vam vrijeme, osjećate se i dalje malaksalo i istrošeno. Biće bolje, uskoro.

Strijelac

Hrana

I eto Venere u vašem znaku….i eto đakonija slatkih i slanih ispred vas. A kad je svaki zalogaj uživanje, oda mirisa, izgleda i ukusa – pa ko mu može odoljeti? Vi sigurno ne. Ali, zato ćete se nauživati za sve pare. Nemojte samo pretjerivati, može i stomak da zaboli….

Ljubav

Dobijate priliku da u ovoj nedjelji riješite neka pitanja sa partnerom o kojima već duže oboje izbjegavate razgovor. Iskoristite je – ovo može donijeti spuštanje tenzije koja je u vašem odnosu prisutna. Ukoliko ste od onih koji imaju tajnu emotivnu priču – više opreza je potrebno jer stvari mogu neočekivano izmaći kontroli i izaći na dnevni red. Oni koji su slobodni – ulazak Venere u vaše polje ličnosti pojačava vašu potrebu za ljubavlju, a istovremeno i otvara prilike da vam se ona i dogodi. Privlačićete ovih dana jako nove ljude u svoj život. Ali u mislima će vam i dalje stajati prošlost, zapečaćena.

Posao

Dobre su šanse da do vas u ovoj nedjelji stignu ponude ili informacije o nečem novom po pitanju posla. Vidljiva je vaša neodlučnost i nesigurnost – ukoliko se lomite, potražite savjet od strane prijatelja ili osoba kojima vjerujete. Moguće je da se ove informacije ili ponuda vezuju i za nešto iz prošlosti što ste ranije jako priželjkivali ali od čega ste već davnih dana odustali. Shvatite ovo kao ponovljenu priliku – ne može uvijek kad mi hoćemo, nego onda kada je vrijeme. A vrijeme jeste baš sada.

Jarac

Hrana

Bolje se osjećate ovih dana, apetit se unormalio i iako još uvijek niste u periodu da možete da budete opušteni, ipak se kvalitetnije hranite. Malo smanjite suvu hranu i više konzumirajte variva, čorbe, nešto na kašiku….

Ljubav

Nekako ste „na pola“ ali se trudite koliko je to u vašoj moći da emotivni odnos ne trpi. Partner sa pravom traži da bude ispred svih drugih. Ovo je dobar period da se dogovorite po bitnim pitanjima ili da pokrenete neku zajedničku aktivnost – bilo da je ona zabavne prirode ili se vezuje za planove oko kuće, porodice. Lakše će vam biti da se dogovorite i usaglasite. Oni koji su slobodni – potreba za ljubavlju postaje sve jača. Ukoliko nema „pogodnih“ osoba u vašoj blizini i okruženju, najlakše će vam biti da se okrenete ka prošlosti koja od ove sedmice počinje da vas interesuje sve više i više.

Posao

Nemate razloga da budete nezadovoljni dešavanjima u poslovnom segmentu. Prilike za koje ste smatrali da ste ih propustili, ponovo se aktiviraju i sada možete istinski da ih sagledate i odlučite da li ćete ih prihvatiti ili ne. Takođe, do vas u ovom periodu mogu doći nove informacije i nove poslovne ponude koje djeluju prilično primamljivo. Razmislite, ali ne odlučujte na brzinu – sada je mnogo više podržano ono što se vezuje za prošlost ili što je već u pokretanju nego noviteti. Imate veću podršku nego što mislite.

Novac

Sa redovnim prilivima nemate problem, ali vam i dalje stoji finansijsko opterećenje.

Zdravlje

Mogućnost povređivanja. Riješite zaostalu zdravstvenu problematiku.

Vodolija

Hrana

Pa ko da odoli ajvarima, pinđurima, kajmacima, suhomesnatim đakonijama koje tako opojno mirišu? Pa još kad dodate parče ili dva, tri (po mogućstvu vrućeg, da se puši) hljeba – vašoj sreći nigdje kraja! I to još na kraju zasladite palačinkama…..

Ljubav

Izbjegavate neka pitanja jer se bojite odgovora i ishoda razgovora sa voljenom osobom. Zato se dajete samo djelimično, površno veselo i optimistično, a tjeskobu nosite u sebi. Potpuno bez razloga, vjerujte – morate savladati te strahove i unutrašnje blokade i reći ono što vam je na pameti. Rezultaće biti bolji nego što očekujete. Oni koji su slobodni – slijedi vam jedno novo poznanstvo, ali i obnova komunikacije sa nekim sa kim ste u prethodnom periodu često bili u kontaktu. I jedno i drugo će vam prijati, ali za sada ne mogu da kažem da imate otvorene prilike za ulazak u konkretnu ljubavnu priču.

Posao

Mlad Mjesec u vašem polju karijere otvara vrata novim poslovnim poduhvatima, projektima ili saradnjama. Pogotovo ako ste o nekima od njih jako razmišljali u prethodnom periodu ili već povlačili poteze, angažovali se. Moguće je da je u pitanju i privatni posao ili nešto što ćete obavljati u okviru doma. U svakom slučaju, pripreme su pri kraju, još je ostalo završiti neke papirološke zavrzlame – tu slobodno računajte da će vam trebati više vremena i truda nego što ste planirali.

Novac

Dobre vijesti o novcu ili isplata priliva koji duže vrijeme očekujete.

Zdravlje

Osjetljivost grla i pluća.

Ribe

Hrana

Za vas bi najbolje bilo da krenete da se bavite nekom rekreacijom, da se onako lijepo fizički aktivirate – jer ja ne vidim drugi način da svoju kilažu vratite u normalu. Ne možete vi da preskočite ono što volite, a toga što volite ovih dana – koliko hoćeš oko vas!

Ljubav

Odnos sa partnerom od ove sedmice može krenuti da se vraća na stare, dobro poznate i utabane staze. Ukoliko je bilo tenzije, ona se smiruje i jenjava u drugom dijelu sedmice i vi ćete ponovo početi da optimistički gledate na vašu vezu. Moguće je da će se sve ovo pokrenuti na bolje nakon razgovora sa voljenom osobom koji biste svakako trebali da obavite. Bez tenzije, lijepo i slatko – onako kako vi umijete. Oni koji su slobodni – interesantna šansa da otpočnete jaču komunikaciju sa osobom koja je zanimljiva, harizmatična, misteriozna. Moguće je da je od ranije znate, pa makar i iz viđenja.

Posao

Pored Jupitera, u vaše polje karijere od drugog dijela sedmice ulazi i Venera. Promjene koje želite i očekujete sada su više nego izvjesne i vijesti o njima, kao i konkretizaciju – dobićete tokom novembra mjeseca. Generalno gledano – ovo su dani u kojima najveći dio tenzije koja je bila aktivna u poslovnom okruženju, prolazi i moći ćete lakše i organizovanije da funkcionišete. Hoće vam predstavljati manji problem sva papirološka pitanja, ali ovo je nešto što brzo ide ka rješavanju.

Novac

I dalje stoji zategnuta finansijska situacija.

Zdravlje

Problemi sa urogenitalnim traktom.

Izvor: B92 / Autor horoskopa: Astro centar “Moj astrolog” www.mojastrolog.rs

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *