Sedmični horoskop
Horoskop

Sedmični horoskop: Ovnu i Blizancima sve ide od ruke na poslu, Jarac je na prekretnici u ljubav

 

Pročitajte nedeljni horoskop za period od 31. avgusta do 6. septembra.

Ovan

Pitajte partnera za mišljenje o obavezama koje vas očekuju. Svaki savjet je bitan, a tako nećete biti nervozni i ugroziti vezu. Potrebno je da završite sve na vrijeme da biste imali više vremena za ljubav. Što se posla tiče, sve vam ide od ruke. Organizovani ste odlično i stižete sve na vrijeme. Pazite na detalje malo više ove nedjelje. Dobar je period da sredite neku dokumentaciju.

Bik

Veoma ste komunikativni. Dajte sve od sebe na poslu. Pazite da sve završite na vrijeme. Poradite na komunikaciji sa partnerom, ali nemojte da stalno zamjerate neke sitnice. Bilo bi dobro da ne nalazite mane svakoj osobi, nego da razmislite kakva vam osoba stvarno odgovara. Što se posla tiče, bilo bi dobro da budete kreativniji i ako ne ide sve kako ste zamislili, da date svoj maksimum da se potrudite da napravite bolje rezultate. Ako ste odlagali stalno neke obaveze, sada je vrijeme da se pokrenete i da ih završite.

Blizanci

Sve ide kako ste zamislili jer ste fokusirani, vrijedni i odgovorni. Trudite se da ostavite što bolji utisak na saradnike, a lako se svi dogovaraju sa vama. Priliv novca je odličan. Ne nervirajte se ako nije sve kako ste zamislili, nego uradite šta možete da poboljšate poslovanje. Organizujte se bolje, ne budite previše emotivni i ne nervirajte se u drugoj polovini nedjelje. Preko posla dolazi do novog poznanstva. Ako ste zauzeti, onda partner može da bude velika podrška u poslu.

Rak

Fokusirajte se na ono što je prioritet. Imate više stvari koje su vam na umu, ali je bitno da idete nekim redom, a ne da budete haotični. Komunikativni ste. Moguć je kraći put zbog posla. Dobićete dobre vijesti od neke mlađe ženske osobe, ali nemojte da propuštate priliku za napredovanje. U ljubavi je sve stabilno, nema promjena. Ako ste slobodni, imate više prilika za ljubav, na vama je da odaberete.

Lav

Nemojte da se premarate ove nedjelje. Iako znate koji su prioriteti može da vam se desi da sebi napravite previše gust raspored. Ako radite od kuće ili imate svoju firmu imaćete uspješan period. Ako ste u vezi, budite iskreni prema partneru, ne zapostavljajte ga. Ako ste slobodni, moguća je neka tajna veza ili ćete dobiti komplimente od neke osobe koju iznenada upoznajete.

Djevica

Sve ide kako ste zamislili. Sjajno se osjećate. Ne nervirajte se što drugi nisu baš kao vi, gledajte sebe. Potrudite se da uradite sve savršeno kao i inače. Mogući su povećani troškovi, a računi koje niste odavno platili mogu da iskrsnu, pa bi bilo dobro da sve provjerite. U ljubavi je sve idealno, ako ste u vezi. Uživate sa voljenom osobom i pravite planove za budućnost. Slobodni, preko interneta je moguće novo poznanstvo.

Vaga

Potrudite se da se usredsredite na rad, iako nemate motivaciju. Niste dobro raspoloženi. Ova nedjelja je za završavanje, a ne za nove početke. Budite otvoreniji prema drugima da biste bolje sarađivali. Pokušajte da na drugačiji način odradite neke obaveze koje ste imali do sada. Nemojte da se previše opterećujete rezultatima odmah, bitan je proces. Ne budite distancirani od partnera zbog problema na poslu zato što tako možete da pogoršate odnos. Moguća je neka nova ljubavna priča sa nekim sa kim se znate preko prijatelja.

Škorpija

Na poslu sve ide kako ste isplanirali. Moguća je povišica ili neka nova prilika za napredovanje. Neka osoba koja nije iz vašeg mjesta može da bude od pomoći. Budite perfekcionista, potrudite se da sve uradite korektno. Zadovoljni ste svojim ljubavnim životom. ako ste u vezi. Ako ste slobodni, ne želite da mijenjate status, ali može da vam prija komunikacija sa nekom osobom koju znate odavno.

Strijelac

Sporiji ste nego inače, a to baš i ne liči na vas. Ugledajte se na druge ljude i potrudite se da vam to bude motivacija. Dajte sve od sebe da se usredsredite na ono što je obavezno, ne odlažite više ništa. Bitno je da sve radite na vrijeme. Priliv novca će biti odličan. U ljubavi vam baš ne ide sve kako treba, previše ste posvećeni poslu. Ako ste slobodni, baš preko posla može da dođe do novog poznanstva.

Jarac

Morate da budete malo sigurniji u svoju ljubav i odnos sa partnerom. Vrijeme će da pokaže koliko vam je stalo do druge osobe, ali i njoj do vas. Ne brzajte sa odlukama koje mogu da budu nepromišljene. Fokusirani ste dosta na posao. Što se tiče novca, ne bi trebalo da trošite previše na tehničke stvari. Kupite samo što je neophodno.

Vodolija

Fokusirani ste na posao i ne želite da vam iko kvari radni elan. Bilo bi dobro da uvedete neke nove navike koje će da doprinesu efikasnosti. Sve zavisi kako ćete uspjeti da se postavite prema kolegama. Što se ljubavi tiče, veoma ste strastveni i romantični. Preko posla je moguće novo poznanstvo.

Ribe

Potrudite se da ostvarite dogovor sa drugima, bez obzira na to da li vam se neko dopada ili ne. Inače uključujete emocije u sve sfere života, pa vam sada nije lako da ne uradite to. Bilo bi dobro da se držite plana. Drugi ljudi mogu da budu od velike pomoći ove nedjelje. Ako se bavite javnim poslom možete da imate više uspjeha, ali i ako imate svoj privatni posao. Ne brzajte što se tiče odluka u privatnom životu. Skloni ste zaljubljivanju. Zauzeti, romantičniji ste nego inače.

Izvor: Mondo / Autor: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *