Sedmični horoskop
Horoskop

Sedmični horoskop: Škorpije čeka sedmica puna strasti, Bikovi će napuniti novčanike…

 

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 22.6 do 28.6.2020. godine.

Ovan

Hrana

Evidentno je da vam se vaša snaga i energija vratila, ali zajedno sa njom bar kada je ishrana u pitanju – brzinski obroci, s nogu jer ne želite da izgubite niti minut vremena. Zato nije ni čudno što će mnogi Ovnovi u ovom periodu imati teškoće sa varenjem, gastritisom ili nadimanjem.

Ljubav

Ovnovi ponovo posjeduju svoju snagu, inicijativu i žeđ za akcijom ali isto tako – ponovo posjeduju i impulsivnost, ratnički duh i izbrzanost. U postojećim emotivnim relacijama bilo bi dobro da više ističete ovaj prvi, pozitivni dio a slobodno možete da dodate i strast u većim količinama. Neće da škodi. Sa voljenom osobom ćete imati dobar kontakt, komunikaciju i dešavanja dokle god ne mislite da ste samo vi u pravu i da sve mora funkcionisati samo po vašem. Slobodni Ovnovi – lijep period da krenete u ljubavnu akciju. Ima šansi za fina poznanstva i za zanimljive osobe u vašoj blizini.

Posao

Pomračenje i pun Mjesec u vašem polju karijere donosi kulminaciju postojećih dešavanja i velike poslovne zaokrete. Od ovog perioda moguće su promjene posla, prekidi postojećih poslovnih konekcija – jer, okolnosti i život vas guraju na neku drugu stranu. Odnos sa autoritetima će biti pod pritiskom ovih dana, pogotovo ako vi kao što umijete – budete dolivali ulje na vatru. Ono što je ekstra jeste da imate dovoljno inicijative i volje da pokrenete sve ono što je do sada bilo na čekanju ili samo u planovima.

Novac

Neplanirani troškovi u prvom dijelu sedmice.

Zdravlje

Glavobolje, problemi sa sinusima i stomakom.

Bik

Hrana

Trebaće vam energetski jača hrana jer ste izuzetno aktivni i u pokretu tokom cijele sedmice. Preporučuje vam se više svježeg povrća, mesa I ribe, a od mliječnih proizvoda – sir i kiselo mlijeko, koje možete lijepo kombinovati sa salatama.

Ljubav

Nešto bolja atmosfera u vašim emotivnim relacijama. Da li to znači da ste dobili sva razjašnjenja i sve odgovore koji su vam bili potrebni? Pa ne. Ali, kao da ste sami sa sobom riješili da nećete da se osvrćete unazad i da se vraćate na stare teme i dileme. Da li će to biti ostvarivo na iole duži rok? Pa isto tako ne. No, dok pitanja ne krenu opet da vam zvrndaju po glavi – uživajte sa partnerom, pogotovo što će sada vatre strasti biti lakše zapaliti. Slobodni Bikovi – prošlost je i dalje jako prisutna u vašim životima, ali nova interesovanja je potiskuju u drugi plan. Ako ništa drugo – komunikacija sa nekim postaje jako zanimljiva.

Posao

Bikovi u ovoj sedmici mogu riješiti sve što daju sebi u zadatak. I pored početnog sporog momenta ili odlaganja – ipak se pred vama otvaraju odlične šanse da obavite stvari na vama zadovoljavajući način. Bićete izuzetno nadahnuti po pitanju komunikacije i dogovora, ubjedljivi i sposobni. Sva zaostala pitanja sada se mogu na lakši način privesti kraju, bilo da se vezuju za vaš finansijski segment, papirološka pitanja. Vrijeme je da svoje ideje i prijedloge vezane za posao pokrenete.

Novac

Mogućnost naplate zaostalih potraživanja.

Zdravlje

Alergije. Potrebna vam je umjerena fizička aktivnost.

Blizanci

Hrana

I kod Blizanaca je prisutan u ovom periodu veći gubitak energije, koji ćete morati da nadoknađujete kvalitetnom ishranom. Potrebna vam je „konkretna“ hrana – meso, riba – po mogućstvu morska, dosta svježeg povrća i voće u umjerenim količinama.

Ljubav

Iako se odnos sa emotivnim partnerom pomjerio trunčicu na bolje i u protekloj nedjelji i u ovoj, ipak ne možemo reći da je u vašim emotivnim pričama sada cvijeće i proljeće. Partner je pomalo povučen, u nekim svojim dilemama i problemima a vi ventil tražite na drugoj strani. Taj ventil može biti kroz odnose sa prijateljima, kroz okretanje poslu, kroz neke situacije koje vas opuštaju, ali kod nekih Blizanaca može biti i kroz flertovanje, najprije preko društvenih mreža. Slobodni Blizanci – društvenost se pojačava, postoje i novi kontakti koji vam prijaju, ali još uvijek ne postoji prostor za stabilnu ljubavnu priču.

Posao

Nedjelja pred vama donosi talase nervoze i talase statičnosti. U nekim danima ćete biti kao u struju uključeni, u trku i brzini da što prije obavite ono što je potrebno dok ćete u onim drugim bukvalno prespavati dan na poslu. Kočiće vas sve ono što se vezuje za finansije a biće i dosta ispravljanja i ponavljanja čak i onih obaveza koje su vam rutinske. S druge strane – sada ćete uspjeti da pokrenete neke poslovne ideje kojima ste već neko vrijeme okupirani. Šareniš od sedmice.

Novac

Neka polovična rješenja ćete uspjeti da pronađete kada je ovaj segment u pitanju.

Zdravlje

Alergije, stomačni dio, meteoropatske reakcije.

Rak

Hrana

Rakovi će morati da dobro obrate pažnju na svoje navike po pitanju ishrane. Sada vam odgovaraju samo lagani obroci, sa više povrća i manje mesa. Bacite se na salatice, na grilovano povrće i ribu a ukoliko je to moguće – izbacite suhomesnate proizvode i mliječne sa većim procentom masti.

Ljubav

One emotivne veze koje su uspjele da „prežive“ protekli period, imaju pred sobom i dalje talas iskušavanja koji nema namjeru da stane još neko vrijeme. Povratak Saturna, pomračenje i pun Mjesec koji se dešavaju u polju partnerstava kod nekih parova će označiti konačno podvlačenje crte. Kod drugih, onih stabilnijih – novu šansu da isprave ono što se ispraviti da. Jedina podrška koja vam stoji jeste ona od prijatelja – okrenite im se za pomoć i savjet. Slobodni – eventualna nova poznanstva, eventualni kontakt sa osobom koja vas zanima. Ukoliko se vi udostojite da se pokrenete i prestanete da tapkate u mjestu.

Posao

Situacije vas na neki način upozoravaju da kasnite po mnogim pitanjima i da je vrijeme da se pokrenete. Svojim zanemarivanjem obaveza ili neadekvatnim pristupom poslovnim partnerima, klijentima i nadređenima možete se samo vratiti još jedan korak unazad. Vrijeme je da se pokupite, organizujete bolje i krenete da raščišćavate sve ono što se nagomilalo ili je trenutno u zastoju. Za tako nešto vam je ova nedjelja odlična jer možete pronaći snage i volje u sebi. Ne čekajte na promjene, krenite im u susret

Novac

Tu je situacija prilično korektna sa tendencijom da se dodatno poboljša.

Zdravlje

Fizički – dosta ste dobro, sa eventualnim povremenim, manjim tegobama. Mentalno – preosetljivost, nervoza, manjak sna.

Lav

Hrana

Prijaće vam lagani obroci, količinski manji, koje ćete uzimati češće tokom dana. Smanjite mesne prerađevine i više se okrenite čistom mesu, mliječnim proizvodima – mladom siru, kiselom mlijeku, jogurtu. Ne zanemarujte ni povrće.

Ljubav

Nekako nam se kod vas sada stvari uvijek svode na isto – nije problem u emotivnom partneru već u vama. Čak i da vam odnos funkcioniše potpuno mirno i bez ikakvih trzavica, ono što vam je u glavi ne možete da zanemarite i ne uspijevate sa time da se izborite. Pitanje je da li ste vi sada spremni da se istinski suočite sami sa sobom – a dokle god to ne uradite i ne budete prvo prema sebi iskreni, dotle će i postojati sve to što vas iznutra koči. Slobodni Lavovi – nisu problem nova poznanstva jer ih može biti, problem je u tome što vam je u glavi neko koga niti možete da sklonite niti znate šta sa njim da radite.

Posao

Povratak Saturna u vaše polje obaveza kao i pomračenje i pun Mjesec koji se dešavaju u ovom polju govore o gomilanju ali i o vašoj trenutnoj nemogućnosti da se sa situacijama uhvatite u koštac na pravi način. Po mnogim pitanjima trenutno kasnite, i umjesto da se bavite njima vi se ili sklanjate, povlačite ili sve ostavljate „za sutra“. Koliko god da je psihički pritisak sada izražen kod vas, ipak je moguće napraviti presjek, dovesti sebe u red i pokrenuti se. Ne propuštajte priliku da napravite korjenite promjene.

Novac

Koliko god da zarađujete, trenutno niste zadovoljni svojim finansijskim stanjem.

Zdravlje

Sem nervoze, uglavnom dobra zdravstvena situacija.

Djevica

Hrana

I na dalje vam stoji potreba da unosite više kuvane, barene, dinstane hrane. Manje mesa, a više povrća, ribe, voća. Začini i premasna hrana sada će uticati vrlo negativno na vaše varenje, ali i na osjećaj težine i nadutosti.

Ljubav

U posljednje vrijeme ste skloni da, iako iz najbolje namjere – napravite grešku ili povučete potpuno pogrešan potez prema voljenoj osobi. Što više budete planirali i kalkulisali, već su šanse da se sapletete – jedino što vam u ovom periodu ide u prilog jeste što emotivno, srcem osjećate partnera. Zato nemojte funkcionisati iz glave, nego iz duše. Na taj način postoji velika šansa da napravite prave i pozitivne pomake sa osobom koju volite. Slobodne Djevice – šansa da preko prijatelja, poznanika, društvenih dešavanja – upoznate osobu koja će vas na prvi pogled zaintrigirati i očarati.

Posao

Iako imate osjećaj da u mnogim stvarima kasnite, ipak će se na kraju pokazati da stižete baš u pravom trenutku. Kočnice sa kojima se u ovim danima susrećete imaju svog smisla, a uostalom – one će biti prisutne samo u početnoj fazi – već nakon toga imate ogromnih prilika da realizujete ono što želite. Nečija podrška vas baš u ovoj nedjelji može izuzetno pogurati u onom pravcu koji je pravi za vas. Imate uticajne prijatelje kojima je sada u interesu da vam omoguće da napredujete.

Novac

Nema većih turbulencija na polju finansija, osim ako vi ne budete previše opušteni.

Zdravlje

Provjerite vid. Blage stomačne tegobe, najvjerovatnije zbog preosetljivosti i nervoze.

Vaga

Hrana

Prijaće vam hrana koja vam nikako ne odgovara – navalićete na ugljene hidrate – na tijesta, na krompir na sto načina, na paste. Pokušajte da vaši obroci budu lakši – da sadrže više povrća u kombinaciji sa mesom – najbolje piletinom.

Ljubav

Iako će dobar odnos između vaše vladarke Venere i partnerske planete Marsa davati mogućnost popravljanja, donositi čak i jaču strast između vas i voljene osobe, ipak i dalje imamo situacije koje se dešavaju unutar vas a na koje vi još uvijek nemate odgovor. Ovo bismo mogli prevesti ovako – površinski izgleda kao da je sve u redu, ali iznutra – vaš osjećaj je čudan, imate svoja preispitivanja i jako velike emotivne oscilacije. Slobodne Vage – vi imate šanse za nove emotivne kontakte ali je pitanje koliko ste spremni istinski da zakoračite u njih. Veo prošlosti još uvijek se duboko vije u vama.

Posao

Ovaj segment pokazuje velike aktivnosti iako je onaj mir i stabilnost kojem sada težite maltene nemoguće pa dostići. Vi ste nekako polovično uključeni u svoje obaveze pa nije ni čudo što će se u ovoj nedjelji dešavati oscilacije – u nekim momentima ćete funkcionisati besprijekorno, a u drugim – otaljavati i odlagati sve što vam dođe na dnevni red. I pored ovoga, za vas postoje šanse da pokrenete nešto što ste duže planirali, a za šta imate podršku saradnika ili autoriteta. Ovo će biti lijepa i pozitivna promjena.

Novac

Povoljna finansijska situacija.

Zdravlje

Sve tegobe su prolazne i sitne, ali vas nervira što nikako da se osjetite kompletno dobro.

Škorpija

Hrana

Ako možete – izbacite u potpunosti meso i mesne prerađevine tokom ove sedmice. Ako je to nemoguća misija za vas – onda makar uzimajte neko lakše meso – piletinu i naravno – ribu i morske plodove. Povrće u što većim količinama.

Ljubav

Na kartu strasti možete uvijek da igrate kada su vaša partnerstva u pitanju. No, ukoliko vam za dobar odnos sa voljenom osobom nije dovoljna samo krevetska povezanost – e onda imate problem. Komunikacija vam baš i nije najsjajnija u ovoj nedjelji – čak i ako izbjegavate tenziju sa partnerom vrlo lako se može dogoditi da do iste dođe. Voljena osoba je trenutno savršeno sposobna da vas iznervira. Slobodne Škorpije – da li nešto može sada da se pokrene? Može. No, da li će biti trajnije i dovoljno stabilno? Iskreno, teško. Ali zato može da bude zanimljivo, burno i strastveno.

Posao

Nije vam loša ova nedjelja i pored povremenih trzavica i žurbe koje nekako nećete uspijevati da izbjegnete. Ulazak vašeg vladara Marsa u polje poslovnih aktivnosti i obaveza otvara pred vama višemjesečni period u kojem ćete „gristi“ i biti jako angažovani. Mnogi od vas će se više okrenuti inostranstvu nego domaćem tržištu. Takođe, postoji lijepa šansa za vrlo ozbiljan poslovni dogovor koji bi na duži rok mogao da vas prati. U ovoj sedmici umijete da tačno odmjerite kada treba napraviti potez, a kada stati.

Novac

Snalazite se, korektna situacija.

Zdravlje

Izbjegavajte dugo izlaganje suncu. Moguće su i glavobolje i jače oscilacije pritiska.

Strijelac

Hrana

Potrebna vam je raznovrsna hrana u kojoj će biti zastupljene sve kategorije namirnica, ali u manjem obimu. Sada vam prijaju samo manji, a češći obroci i morate izbjegavati mesne prerađevine, kao i veće količine tijesta i peciva.

Ljubav

Neki mali pomaci na bolje su prisutni u ovoj nedjelji između vas i emotivnog partnera, ali i vi sami ste svjesni da je to daleko od dobrog. Jednostavno, mnogi od vas se osjećaju nekako sputano, ograničeno, pritisnutno u svojim emotivnim relacijama a trenutno ne vide način da korjenito promjene i poboljšaju situaciju. Polako, korak po korak – ne morate rješavati sve odjednom, dovoljno je da ste makar oboje opušteniji i spremniji na makar male kompromise. Slobodni Strelčevi – ulazak Marsa u vaše polje ljubavi i uživanja svakako daje šansu da na ovom planu budete vrlo aktivni. Uživajte u dešavanjima.

Posao

S jedne strane vam se otvaraju prilike i nove mogućnosti, a sa druge – morate dobro da odmjerite ono šta je najbolje po vas. Impulsivnost i brzina u odlučivanju samo vam ubrzo može donijeti da uvidite da niste pravilno odabrali. Za vas u ovoj nedjelji važi – manje je više. Okrenite se onome što je stabilno, pa čak i ako vam ne donosi baš onoliku količinu novca koja bi vama odgovarala. Dobar je period i za poslovna putovanja, ali i za odlazak na godišnji odmor.

Novac

Koliko god ne voljeli da budete odmjereni i praktični, u segmentu finansija je sada to neophodno.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija. Povremene, prolazne sitnije tegobe.

Jarac

Hrana

Riba, bilo riječna ili morska u svim oblicima i na sve načine – najbolja je hrana za vas u ovom periodu. Izbjegavajte meso i više se okrećite povrću. Karfiol, tikvice, patlidžan, kupus, brokoli, špargle – plus zelenolisno povrće neka budu na vašem meniju što češće.

Ljubav

Povratak Saturna u vaš znak i polje ličnosti i pun Mjesec i pomračenje koji se ove nedjelje dešavaju u istom polju govore o tome da Jarčevi vrlo ozbiljno moraju da sagledaju svoje emotivne relacije, da uvide da li i šta mogu promijeniti na bolje i da se oko svega zdušno potrude. Ni ova nedjelja a ni naredni period nisu lagani za vas. Možete napraviti promjenu, ali morate biti pažljivi – ukoliko budete previše nagli i impulsivni, tvrdoglavi – samo možete dodatno pogoršati stvari. Slobodni Jarčevi – postoje neke ljubavne šanse kroz posao. Takođe, moguća je obnova kontakta sa bivšim partnerom ili nekim iz prošlosti.

Posao

Baš tamo gdje žurite – zakasnićete sigurno. Baš tamo gdje ulažete najviše truda – imaćete najviše prepreka. U ovoj nedjelji će se od vas zahtijevati da se prilagodite iako vam do tog prilagođavanja ni malo nije. Osjećate se nesigurno i shvatate da je vrijeme da preispitate i svoje poteze iz prethodnog perioda i odluke, ali i da napravite neke drugačije poteze nego do sada. Ukoliko ste privatnik – vi ćete proći nešto jednostavnije kroz ovu nedjelju, iako ćete i vi imati svoje zastoje koje morate rješavati u hodu.

Novac

Nije savršeno, ali nije ni toliko loše.

Zdravlje

Osjetljiv je stomačni dio. Pojačana nervoza.

Vodolija

Hrana

Svaku vrstu pretjerivanja je sada potrebno odgurnuti što dalje od sebe. Bilo da je to unošenje prevelike ili premale količine hrane. Pokušajte da vaši obroci budu češći, a manji i da budu više bazirani na ribi, piletini, povrću.

Ljubav

Pravi je trenutak da sa emotivnim partnerom rješavate sve ono što vam je pravilo problem ili vas kočilo, sputavalo u proteklom periodu. Pokrenite se, budite inicijator promjena jer je sada to itekako moguće. Jednostavno, došao je pravi trenutak da se neke stvari rješavaju i nemojte propustiti ovu priliku. Ukoliko odigrate na pravi način, moglo bi već u ovoj nedjelji doći do izuzetno lijepih pomaka i dešavanja u vašoj ljubavnoj priči. Slobodne Vodolije – ukoliko imate simpatiju, nemojte više čekati na njen potez – napravite ga sami. Takođe, mogućnosti za nova poznanstva koja će vam biti izuzetno zanimljiva.

Posao

Pravi potez u pravom trenutku – bilo da vi povlačite te poteze ili ih drugi povlače prema vama. Poenta je ista – sada se mogu napraviti dogovori, sada se može riješiti veliki dio onoga što vas je mučilo. Nekima od vas slijedi obnova poslovnog dogovora, ali na nešto drugačiji način. Trenutno ste u fazi aktivnosti i uzleta koja će trajati duži vremenski period. Uložite sve svoje snage, svu svoju kreativnost i ideje u poslovni segment i nadajte se najboljem. Imate osnova za napredovanje, veće nego što ste to mislili.

Novac

Novi klijenti, novi načini zarade.

Zdravlje

Popravite svoje životne navike. Ne izlažite se suncu pretjerano, moguća je sunčanica i alergije.

Ribe

Hrana

Apetiti vam variraju u zavisnosti od raspoloženja, što je negdje I standardna situacija kod vas. Ipak, trebali biste da se potrudite da ne preskačete obroke, kao i da ne pretjerujete sa nekim tipovima namirnica – naročito tijestom i slatkišima.

Ljubav

Odnos sa emotivnim partnerom ne bi trebao u ovoj nedjelji da bude ni malo loš. Ok, ima tu nekih sitnih nerviranja i situacija koje će kočiti, nekih nesporazuma – ali realno gledano, ovo ne bi trebalo da iole ozbiljnije uzdrma stabilnost vašeg odnosa. Šta više – postoje lijepe šanse za neke promjene, za neka pozitivna dešavanja, preokrete. Pustite neka vas talas pozitivnosti i lijepih dešavanja nosi. Slobodne Ribe – neko koga već izvjesno vrijeme držite „na čekanju“, sa kim ne znate šta da uradite i da li da dozvolite sebi da se cijeloj priči prepustite – u ovoj nedjelji može preuzeti inicijativu i donijeti vam interesantne momente.

Posao

Neki zanimljivi pomaci i promjene se dešavaju na poslu. U početnoj fazi može izgledati kao dodatna komplikacija, ali vrlo brzo biste trebali da uvidite da je ovo povoljno po vas. Napravili ste neke značajne iskorake u proteklom periodu i sada ćete vidjeti dobrobiti od njih. U ovoj nedjelji možete pokrenuti svoje ideje, svoja poslovna rješenja, svoju kreativnost – ne ustručavajte se da predložite nadređenima i kolegama da napravite promjene u dnevnoj rutini i olakšate posao i sebi i drugima.

Novac

Čak i ako je finansijska situacija poboljšana, ne upuštajte se u veće troškove i investicije.

Zdravlje

Osjetljivost stomačnog dijela.

Izvor: B92 / Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com / Autor horoskopa: Astro centar “Moj astrolog” www.mojastrolog.rs

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *