Horoskop

Sedmični horoskop: Vagi ljubav “cvjeta”, Škorpija napokon mora da presiječe…

 

Pročitajte sedmični horoskop za period od 30. novembra do 6. decembra.

Ovan

Usredsredite se na partnera, manje pričajte o poslu. Trebalo bi da pokažete da vam je stalo. Slobodni, možete da uđete u neku tajnu vezu, a to možda neće da bude baš dobro za vas. Imaćete više energije ove nedjelje svakako, pa ćete moći da se posvetite i poslu u drugoj polovini nedjelje. Budite otvoreni za neke nove poslovne prilike i razmislite kako da razvijete svoj posao.

Bik

Odlično se osjećate ove nedjelje. Romantični ste i veoma strastveni. Ako ste u vezi jako lako ćete moći da odobrovoljite partnera i da se dobro slažete. Što se posla tiče nije vam lako i dosta se brinete da li ćete moći da uspijete da sarađujete dobro sa drugima. Ne brzajte sa odlukama vezanim za posao. Ovo je nedjelja štednje.

Blizanci

Preko posla možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Ako ste u vezi, pokušajte da se ne opterećujete previše poslom, nego nađite više vremena za voljenu osobu. Ne brine vas previše novčana situacija. Imate osjećaj da možete mnogo više nego sada, samo vam je potrebna bolja organizacija. Pokušajte da napravite novi raspored, da olakšate sebi. Saradnja sa kolegama biće bolja nego inače.

Rak

Bitno je da ne opterećujete partnera problemima na poslu. Tako ćete da uspijete da održite ljubav. Ako ste slobodni, veoma ste strastveni, ali ne bi trebalo da brzo donosite neke odluke, nego razmislite dobro šta je stvarno ono što vam je potrebno – veza ili sloboda. Što se posla tiče bilo bi dobro da sada date sve od sebe da odradite neke stvari koje niste mogli ranije. Veoma ste pozitivni i sve vam ide od ruke.

Lav

Imate dobar odnos sa partnerom, ali su mogući problemi u komunikaciji. Bitno je da napravite balans, da se vidite i sa prijateljima, da vam ne bi bilo monotono. Ako ste slobodni, neka osoba koja ima višak energije može da vas oraspoloži i da razmislite da uđete u neku novu vezu. Ove nedjelje bi trebalo da se fokusirate stalno na sve što ostavljate za kasnije da uradite. Posvetite se prioritetima. Ne budite toliko napeti zbog novca.

Djevica

Sjajno se osjećate i dobijate komplimente. Ako ste slobodni imate više mogućnosti da ostvarite neku vezu. Zauzeti, možete da imate nesporazume pa će u drugoj polovini nedjelje sve da se izgladi. Na poslu bi trebalo da napravite bolje dogovore sa kolegama. Neke stvari vam možda neće ići od ruke, ali ne treba da odustanete. Mogući su povećani troškovi i problemi sa saradnicima. Budite oprezni sa promjenama.

Vaga

Sve je idealno u ljubavi. Ništa vam ne pada teško i dobro se slažete sa voljenom osobom. Potrudite se da ne čekate da se nešto desi samo od sebe, nego priđite osobi koja vam se dopada duže vrijeme. Na poslu je sve kako treba, pa sada, pored priliva novca, lakše i komunicirate sa drugima. Nije vam teško da se dogovarate sa kolegama, iako je bitno da ne kritikujete previše neke ljude koji nisu vrijedne kao vi. Radite svoj posao najbolje što možete i u skladu sa tim možete da napredujete.

Škorpija

Vrijeme je za bitne odluke vezane za posao. Nije vam lako, ali presjecite i ne otaljavajte više ono što ne volite da radite. Isključite emocije iz posla. Potrudite se da se usredsredite na pozitivne stavke, na napredovanje, ali i na ljude koji se trude i omogućavaju da i vi radite bolje. Što se tiče nekih novih ljubavnih priča i dalje je vrijeme za to. Ne odustajte od neke osobe koja vam se dopada, a nije pristupačna, nego budite uporni. Zauzeti, ne budite ljubomorni, nego iznenadite voljenu osobu nekim poklonom.

Strijelac

Na poslu je sve idealno. Lako dolazite do dobrih rezultata. Saradnja sa drugima je obavezna, a imaćete neke nove poslovne kontakte. Moguć je nesporazum sa voljenom osobom. Potrudite se da ne donosite preuranjenje zaključke da ne bi došlo do rasprava. Budite tolerantni. Ako ste slobodni, nećete željeti da mijenjate status, preopterećeni ste obavezama da biste sada mislili na ljubav.

Jarac

Razmislite o ulaganju u privatni posao ako vas opterećuje sadašnje radno mjesto. Ako radite za sebe, moguć je napredak. Imajte strpljenja za sjajne rezultate. Ne može sve odjednom, ali vi svakako imate strpljenja više nego drugi. Veoma ste posvećeni voljenoj osobi, odlično se slažete. Ako ste slobodni, preko prijatelja ili interneta je moguće poznanstvo.

Vodolija

Dosta problema imate na poslu jer niste bili odgovorni i sve rješavali na vrijeme. Sada je vrijeme za promjene koje morate da napravite. Budite ambiciozni. Neka mlađa ženska osoba sa kojom sarađujete može da vam bude od pomoći. Usredsredite se na voljenu osobu, ne morate da stalno stavljate prijatelje na prvo mjesto. Ako ste slobodni, neka osoba koju znate preko posla može da vam kaže da želi nešto više od poslovnog odnosa.

Ribe

U dilemi ste da li da napredujete na poslu, da zatražite povišicu ili da započnete novi posao. Šta god da uradite bićete uspješni. Potrudite se da ne trošite previše novca, pošto možete da budete u problemu. Budite štedljiviji. Pazite šta pričate partneru jer možete da kažete nešto što može da bude pogrešno protumačeno. Isplanirajte vrijeme za ljubav, ne samo obaveze vezane za posao. Ako ste slobodni, ne morate stalno da pratite pravila koja ste sami sebi nametnuli, opustite se. Tako ćete lakše da upoznate neku zanimljivu osobu.

Izvor: Mondo.rs

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *