horoskop
Horoskop

Sedmični horoskop: Vagu muče poslovne dileme, Strijelcu slijedi ljubavni period

 

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 14.12. do 20.12.2020. godine.

Ovan

Posao

Okruženi ste nesporazumima i sukobima. Najpametnije je da izbjegavate situacije u kojima vi donosite odluke. Ako ste, u obavljanju svog posla, učesnik u saobraćaju, naoružajte se strpljenjem jer ćete svuda kasniti. Osim toga, ne krećite nigdje prije nego što provjerite vozilo. Držite se podalje i od službenih lica, najbezazlenije situacije mogu se iskomplikovati.

Ljubav

Intrigira vas neko nov i ovih dana pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalijećite se u nove emotivne pustolovine, naročito ako još niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče mogu postati nepremostiva prepreka za novu ljubavnu vezu.

Zdravlje

Premor.

Bik

Posao

Na pragu ste promjene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ipak, prelazak na novo neće stići preko noći. Pred vama je kontakt s osobom koja vam u život donosi dobre prilike, ali i važne životne lekcije. Bez obzira na obećavajuće okolnosti, ne zalijećite se jer ćete kompletnu i pravu sliku spoznati tek nakon što prevaziđete prvobitno razočaranje.

Ljubav

U odnosu s voljenom osobom nešto nedostaje. Osjećate da se atmosfera promijenila, a ne znate šta je uzrok svemu tome. Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni jer ste ljubav prihvatili kao nešto što je izvjesno i nedodirljivo. Posvetite se voljenoj osobi prije nego što bude prekasno.

Zdravlje

Malaksalost.

Blizanci

Posao

Čini vam se da se samo vi trudite. Iako biste radije da pronađete zaobilazan put do zarade, bolje je da se oslonite isključivo na svoje sposobnosti, jer vas uspjeh čeka jedino na taj način. Budite oprezni, očekuju vas i poteškoće s autoritetima. Tranziti planeta donose vam šansu da ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno realizujete.

Ljubav

Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, odgovornost za sve preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer loše procjenjujete situaciju. Nestabilnost u ljubavnom životu može poremetiti i rutinu u vašoj radnoj svakodnevnici.

Zdravlje

Nesanica.

Rak

Posao

Nakon preraspodijele zaduženja, stiže vam neočekivani podsticaj od osobe koja vam do sada nije bila prijateljski naklonjena. Osim toga, tranzitni aspekti na nebu najavljuju neočekivane i prisilne promjene koje vas mogu uznemiriti i uplašiti. Ne podliježite pritisku i ne zaboravite da je svaki kraj jedne faze istovremeno i početak druge.

Ljubav

Odnos s voljenom osobom mora da se definiše. Svjesni ste da jedna faza vaše ljubavne veze prolazi i da je krajnje vrijeme da odlučite šta dalje. Možda vaše oklijevanje dolazi iz preozbiljnog stava o životu i ljubavnim odnosima uopšte. Opustite se i uživajte u sadašnjosti.

Zdravlje

Nervoza.

Lav

Posao

Atmosfera u vašem polju posla postaje napeta. Ako prihvatite situaciju, u budućnosti će vam se to isplatiti. Ipak, izbjegavajte ulaganja i finansijske transakcije jer možete biti žrtva prevare. Sa svih strana vam isporučuju račune, pa provjerite svaki jer su neki od njih pogrešni. Taman kada pomislite da ne možete više, situacija će se stabilizovati.

Ljubav

Previše ste pod tenzijom, pa vam sve može djelovati mračno. Savjet je da se ne upuštate ni u kakve diskusije ili rasprave s voljenom osobom. Osim toga, tranzitni aspekt koji vas ovih dana muči, opisuje laži, tajne i skandale. Pazite šta i kome pričate ili povjeravate.

Zdravlje

Čuvajte se infekcija.

Djevica

Posao

Ovaj period nije povoljan za pokretanje novih aktivnosti jer vam stiže osjetan pad energije. Vrijeme je da napravite jednu ozbiljnu rekapitulaciju svega što je urađeno. Ako ste pritajeno povlačili neke poteze, budite svjesni da vaš trud i zalaganje na radnom mjestu nisu prošli neopaženo. Ipak, za konkretne rezultate svega moraćete još malo da sačekate.

Ljubav

Veza od koje ste mnogo očekivali postaje naporna. Voljena osoba više nije raspoložena kao ranije, iako djeluje da vas voli više nego vi nju. Teško vam je da uživate u tome, postajete svjesni da su tuđa očekivanja za vas veliko opterećenje. Sve ovo može biti razlog da razmislite o prekidu.

Zdravlje

Glavobolja.

Vaga

Posao

Razmišljate u kom smjeru da nastavite dalje, pa vam ta dilema izaziva veliku tenziju. Nemate mnogo vremena za kolebanje, morate brzo reagovati. Ne trošite vrijeme na strahove već razmišljajte konstruktivno i poslušajte ono što duša pokušava da vam kaže. Rješenje vam se nalazi ispred nosa, ali uporno igrate na sigurnu kartu koja vam ne donosi rezultate.

Ljubav

Glavna tema na ovom životnom polju su prošla vremena, neiskrenosti ili prećutkivanja, bilo da su vaše ili voljene osobe. Neizvjesnost ishoda može prouzrokovati veliku neprijatnost zbog koje se možete osjećati čak i bolesno. Kriza je prolazna, bez dugoročnih posljedica.

Zdravlje

Alergija.

Škorpija

Posao

Pred vama su značajne oscilcije s finansijama. Podršku možete pronaći u krugu poslovnih saradnika koji su vam postali i prijatelji. Bez obzira na izazove, uživate u primjetnom prilivu energije koja vam je nedostajala. Pristižu i nove obaveze, pa je pred vama naporan rad za koji, bar za sada, nećete biti adekvatno plaćeni.

Ljubav

Oslanjate se na partnera, umjesto da zasučete rukave i izlaz iz jednog problema obezbijedite sopstvenim snagama. Možda bježite od inicijative jer morate nešto da žrtvujete. Svjesni ste da to može poremetiti odnose u vašoj ljubavnoj vezi, a za to, bar trenutno, niste raspoloženi.

Zdravlje

Problemi s očima.

Strijelac

Posao

Pred vama je zvanična vijest koja stiže od osoba koje su po hijerarhiji iznad vas. Da li se radi o priznanju, diplomi ili nečemu sličnom, vama to lično otvara nove šanse za dalji profesionalni razvoj. Svjesni ste da ste na pragu velikih promjena koje će vam donijeti nove šanse i posebnu satisfakciju koju ste priželjkivali.

Ljubav

Kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, predstoji vam nedjelja prepuna dinamike. Ovo vam iziskuje dosta energije koju, inače, imate na pretek. Razgovori koje ćete voditi ovih dana neće dati spektakularne rezultate, pa zbog toga usporite tempo i izbjegnite ubjeđivanja.

Zdravlje

Kontrolišite krvni pritisak.

Jarac

Posao

Ostrašćeno nastupate, vaše riječi mogu biti zloupotrijebljene. Nije vam lako da se obuzdate, ali trenutno je najbolje da ćutite. Potrebna vam je promjena i svjesni ste da je blizu. Strahovi vam ne dozvoljavaju da napravite prve korake iako vam ideje ne nedostaju. Usplahirenost i nervoza su prolazni, a s njima i vaša neodlučnost o tome šta činiti dalje.

Ljubav

Promjenljivost vašeg raspoloženja može biti okidač za neprijatne rasprave. Ukoliko ne budete kontrolisali velike emotivne oscilacije, običan razgovor može prerasti u ozbiljan sukob poslije koga nema nazad. Ako je moguće, izbjegnite susret sa partnerom ovih dana.

Zdravlje

Bolovi u sinusima.

Vodolija

Posao

Slabo se snalazite u haosu u kojem ste se našli. Stagnirate na mjestu gdje ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve ovo što se ovih dana dešava, u suštini, otvara povoljne prilike koje već uveliko i predosjećate. U međuvremenu, dok čekate, prekontrolišite finansije jer su u izgledu neprijatnosti u vidu kazni ili opomena o zaostalim dugovanjima.

Ljubav

S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona insistira na ozbiljnim temama. Ovih dana ste skloni preuveličavanju svega, pa i problema. Ako podlegnete pritisku, predstoji vam ozbiljan nesporazum, a nekima i ozbiljna ljubavna kriza.

Zdravlje

Pazite se povreda.

Ribe

Posao

Svjesni ste da ste skloni previdima. Da biste izbjegli komplikacije, uključite u svoj rad saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspjeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete sa velikim zadovoljstvom, tako da je uspjeh izvjestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak, naročito krajem nedjelje.

Ljubav

S jedne strane žudite za slobodom, a s druge vam prija da imate nekoga pored sebe. Ne dozvolite da vas melanholično raspoloženje navede na ishitrene poteze, naročito ovih dana. Uskoro će se okolnosti promijeniti, pa nije mudro donositi važne odluke sve dok se situacija ne razbistri.

Zdravlje

Gastritis.

Izvor: kolektiv.me

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *