Sedmični horoskop
Horoskop

Sedmični horoskop za period od 2. do 8. marta

 

Ovan

Niste sigurni kome možete da verujete ove nedelje, pa bi bilo dobro da zadržite bitne informacije za sebe. Provedite neko vreme sami i ne opterećujte se tuđim problemima. Tako ćete moći da dobro razmislite kakva su Vaša osećanja prema partneru i biće Vam sve jasnije. Ako ste slobodni, nećete imati potrebu da uđete u neku novu vezu do polovine nedelje, a od četvrtka su moguća nova poznanstva.

Bik

Mnogo stvari želite da saznate, da otkrijete i ta radoznalost je Vaša vrlina. Potreba za putovanjem je povećana, pa ako ne u toku nedelje, onda tokom vikenda idite na kraći put. Ipak, proverite dokumenta više puta da biste bili sigurni da je sve u redu. Što se ljubavi tiče, budite direkni prema partneru. Ako ste slobodni, bićete skloni flertu tokom nedelje.

Blizanci

Dosta se brinete o svemu što se dešavalo u prethodnom periodu i opterećeni ste poslom. Razmislite kako biste mogli da izbegnete nesporazume sa kolegama. Ako ste u vezi, ne zapostavljajte prijatelje zbog ljubavi. Bolje se organizujte. Ako ste slobodni, preko prijatelja ili interneta možete da upoznate neku zanimljivu osobu.

Rak

Pozitivni ste i dobro raspoloženi ove nedelje. Imate potrebu za promenom, ali sada nije dobro vreme za to. Sačekajte bolje sledeću nedelju. Neka mlađa osoba Vam može pomoći na poslu. Potrudite se da se usredsredite na obaveze koje ste dugo odlagali, a ne da započinjete nešto novo. Što se ljubavi tiče, sada su moguće rasprave sa partnerom. Ako niste u vezi, neka osoba koju znate odavno možda želi nešto više od prijateljstva.

Lav

Mogući su povećani troškovi tokom ove nedelje, naročito ako idete na kraći put. Bilo bi dobro da štedite malo više. Budite odgovorniji i vredniji, da biste imali više uspeha na poslu. Ove nedelje nije preporučljivo da kupujete neke tehničke stvari. Bićete napeti do polovine nedelje, posle toga će nervoza se smanjiti. Strastveni ste. Ako ste u vezi, posvetite više pažnje partneru.

Devica

Nikako da stvari krenu da se dešavaju kako ste isplanirali. Sve što uradite detaljno morate da proverite. Komunikacija sa drugima nije baš idealna i ove nedelje bi trebalo da pravite kompromis. Mogući su nesporazumi sa partnerom. Ako ste slobodni, možete da dobijete poziv osobe koju znate duže vreme.

Vaga

Previše obaveza Vam izaziva stres ove nedelje. Potrebno je da imate plan od kog nećete da odstupate. Pomalo ste rasejani, a drugi ljudi Vam nisu od pomoći. Potrudite se da se fokusirate na posao. Što se ljubavi tiče, partner može da se oseća malo zapostavljeno. Ako ste slobodni, neka osoba sa kojom radite može da pokaže svoje simpatije prema Vama.

Škorpija

Ove nedelje Vas posao neće zanimati previše, već samo ljubav. Imate potrebu da se usredsredite na privatni život jer ste to zapostavljali duže vreme. Ne nervirajte se previše oko voljene osobe, jer su rasprave sada uobičajene. Najbolje je da ne vodite neke ozbiljne razgovore jer ishod možda neće biti dobar. Ako ste slobodni, osoba iz prošlosti se vraća u Vaš život.

Strelac

Provedite više vremena kod kuće, iako odnosi sa porodicom nisu baš idealni. Ipak, iskoristite ovu nedelju da popravite odnose sa dragim ljudima. Pomalo ste osetljivi na kritiku. Što se posla tiče morate da štedite ove nedelje. Potrudite se da se fokusirate na saradnike sa kojima ste pre sarađivali jer ćete tako sigurno imati povećan profit. Komunikacija sa partnerom treba da bude smanjena na minimum da ne bi došlo do problema, a ako ste slobodni, ovo nije vreme za nove ljubavi

Jarac

Ne osećate se baš najbolje što se tiče posla. Na random mestu teško sarađujete sa drugima i ne ide Vam ništa jako brzo. Naprotiv, usporeni ste i pod stresom. Dajte sve od sebe da ne kasnite sa obavezama. Saslušajte druge i pitajte ih za savet. Dogovorite se sa partnerom oko planova za ovu nedelju i organizujte se zajedno da ne bi došlo do nesporazuma. Ako ste slobodni, moguća su nova poznanstva na kraćem putu.

Vodolija

Priliv novca je očekivan, čak i za neke poslove koje ste odavno radili. Ako ne radite, sada je vreme da se raspitate o novim prilikama. Dobro se osećate u vezi, sve je idealno, dobro se slažete sa partnerom. Želite da upoznajte nove osobe, ali ste veoma selektivni. Ne želite da svakom dajete šansu. Nađite više vremena za relaksaciju.

Ribe

Dosta kontakata može da Vam donese dobre prilike za napredak. Odlično se osećate i pozitivni ste. Želite da uđete u novu vezu. Veoma ste romantični. Budite realni što se tiče situacije na poslu i ne preuzimajte na sebe više obaveza nego što možete da odradite. Neka osoba koja nije iz Vašeg mesta može da bude od pomoći.

Izvor: Mondo.rs /Autor: Jovana Vilimonović

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *