horoskop
Horoskop

Šta nam donosi tranzitni Mars u Lavu? Ovnovi će se strasno zaljubiti, a Ribe svađati sa kolegama

Jaka samouvjerenost, nepokolebljivost i gracioznost ključ su uspjeha za ovaj aspekt.

Od 11. juna do 30. jula očekuje nas tranzit Marsa kroz znak Lava, što će donijeti velike promjene svim znakovima Zodijaka, navodi astrolog Aleksandra Bjeljac.

Prema njenim riječima, Mars kao planeta brzine, žustrine, akcije i vatrenog temperamenta će sve svoje odlike upravo širiti kroz znak Lava, jer se Mars u Lavu osjeća dobro. Možemo očekivati totalno buđenje poslije njegovog prethodnog tranzita kroz znak Raka, gdje je bio uspavan, ometen i gdje nije mogao da djeluje u pravom smjeru, jer je tu bio u padu.

Ipak moramo imati na umu da je Mars i planeta agresije, sukoba, mali malefik, stoga neće svim znacima biti ugodan njegov hod kroz znaka Lava.
Ovan

Kod vas će Mars djelovati na polju ljubavi, emocija i zabave. Sve nestabilne veze mogu pući. Slobodnima predstoji mogućnost ulaska u vezu koja će u startu krenuti sa velikim strastima. Oni u stabilnim vezama mogu imati prolazne trzavice.
Bik

Tranzit Marsa kroz znak Lava je period u kom ćete najveće promjene osjetiti u porodici. Mogući su nesporazumi sa ukućanima. Najbolje bi bilo da ovu energiju trošite na uređenje doma. Izbjegavajte konflikte sa ukućanima.
Blizanci

Predstoji vam pokret, mogućnost kraćih putovanja, ali i osjećaj nervoze i napetosti. Izbjegavajte konflikte sa okruženjem. Oprez u saobraćaju, nigdje ne žurite – sve ćete stići.
Rak

Možete da se nadate pojačanim prilivima, ali i odlivima novca. U ovom periodu izbjegavajte ulaganja, kao i kupovinu bitnijih stvari. Nije povoljno vrijeme za pozajmice, kao ni za apliciranje ili podizanje kredita.
Lav

Vama će Mars pojačati energiju, pa ćete poželjeti da mnoge stvari pokrenete s mrtve tačke. Dobar je period za započinjanje poslova, kao i za pregovore i dogovore sa osobama od kojih vam zavisi poslovna budućnost.
Djevica

Mars će djelovati na polju vaše podsvijesti. Osjećaćete se umorno i iscrpljeno, teže ćete uspijevati da zaspite ili da se probudite.

Period tranzita Marsa kroz znak Lava nije povoljan za započinjanje bilo kakvih poslova. Meditirajte ili se bavite sportom.
Vaga

Slijedi vam pojačana društvena aktivnost, dosta upoznavanja i sklapanja bitnijih prijateljstava. Loši i „klimavi“ prijateljski odnosi sada mogu biti prekinuti. Izbjegavajte konflikte i nemojte se isticati u javnosti, nije pravi trenutak za to.
Škorpija

Mars kroz znak Raka pojačava vaš radni tempo, pa je dobro da usmjerite energiju na posao. Takođe, mogući su sukobi sa nadređenima, pa pazite šta govorite i kako se ponašate prema šefovima.

Ukoliko ste nezadovoljni situacijom na poslu, lako ćete odlučiti da date otkaz, a ako nemate posao ovo je idealno vrijeme da ga potražite – planete će vas podržati.
Strijelac

Mars vas pokreće u smjeru inostranstva, dobar je period za realizaciju poslova i saradnju sa strancima. Takođe je povoljan period i za putovanja, pa ako ste planirali da odete negdje na godišnji odmor, sada je pravi trenutak. Budite oprezniji u saobraćaju, vozite polako.
Jarac

Kod vas su mogući neplanirani troškovi, problemi oko tuđeg novca ili nasledstva. Nije dobar period za podizanje kredita. Takođe izbjegavajte sve zdravstvene intervencije, jer su moguće upale i duži oporavak nakon njih.
Vodolija

Tranzit Marsa kroz znak Lava donosi vam sukobe sa drugim ljudima, kao i sa onima koji su prisutni u javnosti. Možete se osjećati napeto i nervozno, pa je velika vjerovatnoća da ćete u ovom periodu imati česte svađe sa voljenom osobom.

Izbjegavajte da se ističete u javnosti. Mogući su i zakonski prekršaji, kao i kazne, zato budnije oprezniji.
Ribe

Na vas će tranzit Marsa kroz znak vatrenog Lava djelovati pokretački. Vaš svakodnevni život će biti življi nego u prethodnom periodu; očekuje vas dosta druženja i kretanja, a obavljanje svakodnevnih aktivnosti i obaveza neće vam padati teško.

Nekim Ribama aspektovane su velike promjene na poslu, kao i sukobi sa kolegama – zato budite oprezni. Zdravstveno ćete biti vitalni, ali su moguće prolazne infekcije.

Izvor: telegraf.rs

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *