horoskop
Horoskop

Stiže prvi ovogodišnji retrogradni Merkur, evo kojim će znakovima to koristiti

 

Svi koji vjeruju u horoskop naježe se kada čuju da stiže retrogradni Merkur. Ove godine on se prvo kreće retrogradno u sanjivim, duhovnim i emotivnim Ribama od 16. februara do 9. marta. Prije nego što zaključite da će vam ovo razdoblje biti teško, trebate provjeriti pripadate li nekom od sljedeća tri znaka koja će osjetiti dobrobiti zbog ovog astrološkog događaja.

Rak

Jeste li trošili vrijeme na stvari koje nisu važne? Je li vaš loš stav bio prepreka na putu prema sreći? Igrate li na sigurno i ne poduzimate nikakav rizik? Vrijeme je da se riješite svih stvari koje vas sprječavaju da živite život punim plućima. Možda je vrijeme da počnete vjerovati kako vam život ima puno više ponuditi od onoga što trenutno dobijate. Okruženi ste dobrim prilikama koje samo trebate zgrabiti. Ne trošite vrijeme i počnite živjeti u punom smislu te riječi.

Škorpija

Vrijeme je da vratite svoju kreativnu iskru. Ako ste se u posljednje vrijeme osjećali neinspirirano radeći stvari, sada je pravi trenutak da probudite svoju maštu i romantičnu stranu. Što vam ispunjava srce? Što ste voljeli raditi kao mali? Što vas uvijek uspije oduševiti? Sjetite se tih stvari i vratite im se i vidjećete kako će se u vama probuditi davno uspavana umjetnička kreativnost.

Ribe

Budući da je retrogradni Merkur u vašem znaku u sljedeća tri nedjelje, to će biti jako važno razdoblje za vas. Merkur će vam pomoći da ponovno otkrijete ko ste vi zapravo i da bolje upoznate i razumijete sebe. Ovo je pravo vrijeme da vratite svoje samopouzdanje, da otkrijete svoju snagu i sve ono što vas čini jedinstvenim. Zapamtite da niko nema ono što vi imate.

Izvor: index.hr / V.T.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *