studenti
INFO

Studentska ambulanta u Banjaluci još uvijek ne radi

Studenti u Banjaluci, trenutno nemaju svoju ambulantu.  U vrijeme pandemije zdravastvenu zaštitu mogu potražiti u drugim ambulantama u gradu.

Iz JZU DZ Banja Luka poručuju: – Ovim putem obavještavamo korisnike studentske ambulante da ova ambulanta nije u funkciji zbog epidemiološke situacije i vanredne situacije, zbog koje nije bila organizovana ni redovna  studentska nastava.
Usluge koje su studenti dobijali u ambulanti u studenstkom centru trenutno te usluge mogu da dobiju u ambulanti broj 5, koja se nalazi u prizemlju našeg objekta u Ulici Vladike Platona.

Takođe, pored pomenute ambulante, studenti mogu dobiti medicinsku uslugu u svim ambulantama porodične medicine JZU „Dom zdravlja“ u Banjoj Luci.

O svim daljim aktivnostima u vezi sa pružanjem medicinskih usluga studentskoj populaciji, studenti će biti blagovremeno obaviješteni putem sajta Doma zdravlja, te oglasnih ploča na fakultetima, Univerzitetu i Studentskom centru „Nikola Tesla“.”

Dodaju da  studentska ambulanta bi trebala započeti sa radom kada se u studentski paviljon, koji je služio kao karantin za lica pozitivna na korona virus, počnu useljavati njihovi korisnici – studenti, ukoliko to epidemiološka situacija bude dozvoljavala.

Studenti su prošle sedmice počeli se vraćati u ostale paviljone.

Uz kafu info

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *