Tri načina na koja sabotiramo sopstveni ljubavni život
Ljubav

Tri načina na koja sabotiramo sopstveni ljubavni život

Sigurno ste nebrojeno mnogo puta od prijateljice čule rečenicu: “Jednostavno su svi dobri muškarci zauzeti!” Ono o čemu one ne razmišljaju, ili vi same, činjenica je da žene za sebe vrlo često biraju isključivo pogrešne muškarce.

Ovim potezima same sebe sabotirate u pronalasku prave ljubavi.

Iskrivljujete realnost

Ako vam muškarac kaže da ne želi da se vezuje ili da nije spreman za ozbiljnu vezu, vjerujte mu. Nemojte to shvatiti kao izazov u kojem se on zaljubljuje u vas i shvata da ste vi puzzla koja nedostaje u slagalici njegove sreće. Ako vi želite vezu sa muškarcem koji ističe da je ne želi, nemate šta tražiti.

Prihvatate neprihvatljivo ponašanje

Vrijeđa vas, ignoriše i omalovažava, a vi ga i dalje opravdavate? Da li vam je jasno da tu nešto ne štima? Ako sebe smatrate osobom vrijedne ljubavi, pobjeći ćete od takve osobe glavom bez obzira.

Prihvatate manje nego što zaslužujete

Ako ste svjesne da niste u potpunosti zadovoljne vezom u kojom se nalazite, ali to opravdavate rečenicom da “može i gore”, same stojite na putu svojoj sreći. Možda je muškarac koji ne usrećuje vas, srodna duša neke druge žene, a neki muškarac koji ne usrećuje drugu ženu – je vaša.

Izvor: cosmopolitan.rs

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *