ljubav
Horoskop

Veliki ljetnji horoskop: Šta u ljubavi čeka svaki znak?

 

Dolaskom novog godišnjeg doba svi ćemo željeti više ljubavi. Sa stajališta astrologije, ovo ljeto će da nas natjera da prigrlimo svoje iskrene želje i zakoračimo izvan zone komgora.

Evo šta je ljeto pripremilo za ljubavne živote svakog astrološkog znaka.

 

Ovan

Iako to nije tipično za njegovu burnu narav, ovan ovog ljeta u svom ljubavnom životu želi ipak nešto više od strasti. Istovremeno želi više uzbuđenja, pustolovine, ozbiljnih odnosa, ali pritom da zadrži svoju slobodu, piše zadovoljna.hr.

Upravo će ljeto i mladi mjesec koji će se pojaviti 9. jula ovnove podstaći da preispitaju šta to žele u svom životu. Jednom kada sebi razjasne što tačni žele, lakše će prepoznati i udvarače kojih će biti napretek između 13. jula i 8. avgusta.

 

Bik

Bikovi ovog ljeta žele nešto više od ljubavi – pravo partnerstvo s osobom s kojom će se povezati na svim nivoima, dublje nego što su ikad mislili da je moguće. Oni uvijek žele dašak romantike u svom životu, tu se ne radi samo o prolaznim avanturama.

S obzirom na to da su prijateljstvo i uzajamno poštovanje temelj vaše veze, biće vam lako da se predate, ili ponovno obvezati, 13. jula, kada se Venera i Mars sjedine u lavu. Ostatak ljeta biće lagan, bez velikih turbulencija.

 

Blizanci

Kraj retrogradnog Merkura 22. juna otvoriće vrata novim vezama. Blizanci su žedni uzbuđenja i žele upoznati zanimljive ljude. Sada su spremni da se usresrede se na ono što istinski žele i zaslužuju u vezi. Imali su posla s ljudima koji im nisu iskazivali poštovanje, ali ljeto izgleda vrlo obećavajuće, daleko od loših dana kojima su svjedočili izvjesno vrijeme.

Kako su po prirodi pravi društveni leptiri, teško da će ih iko spriječiti u istraživanju i povezivanju s ljudima.

 

Rak

Za rakove je ovo ljeto u znaku ljubavi, ali trebaće da znaju i kako od sebe da sklone ljude koji samo žele da ih iskoriste, a s druge strane i sami treba da prestanu da manipulišu u svrhu dobijanja onoga što žele. Rakovi bi već ove nedjelje, tokom punog Mjeseca u jarcu, mogli osjećati snažnu potrebu da kontrolišu svoju vezu, a moguće je da će nešto takvo stići i s druge strane.

Rak je poznat i kao predan i romantičan, pa jednom kada se zaljube spremni su na sve da bi usrećili svoju drugu polovinu.

 

Lav

S početkom ljeta lavovi će čuvati svoje srce, a tek oko 13. jula, kada se Venera i Mars uravnoteže, počeće da upoznaju nove ljude. Lavovi trenutno prolaze kroz velike promjene i mijenja se tip osobe za koju su mislili da je traže. Ove godine lavovi sjaje više nego ikad. Iako je ljeto i obično njihovo vrijeme, čini se da je ove godine nešto posebno u vazduhu. Lavovi traže nekoga za koga će osjećati da ih njihova ljubav liječi, nekoga kome mogu vjerovati i s kim mogu biti ranjivi.

 

Djevica

Prijatelji Djevica ovog ljeta će imati puno toga da kažu o njihovim ljubavnim odnosima, posebno oko 23. juna tokom suprotstavljanja Venere i Plutona, 24 juna tokom punog Mjeseca u jarcu, 9. jula kada će mlađak biti u raku. Djevicama su jednako važni i prijatelji i njihovi partnerski odnosi, pa kada ne dođe do jedinstva između te dvije strane, to im vrlo teško pada. Međutim, ovog ljeta više nego ikada treba paziti i dobro odvagnuti stane.

 

Vaga

Šarm vaga svoj vrhunac će doživjeti 27. jula, a tada će poželjeti da koketiraju s mnogim ljudima. Neka vaše opcije budu otvorene prije nego što se dogovorite s prvom osobom s kojom kliknete. Primjetićete da u moru ima mnogo riba i da možete itekako da birate. Ako ste sami, očekujte promjene oko 13 juna, kada su Venera i Mars u strasnom sukobu, 21. juna kada se Venera premješta u Djevicu, te 16. avgusta. Vrijeme je da se prepustite.

 

Škorpija

Škorpije ovog ljeta nisu u lovu, ali zato spremno na društvenim mrežama pokazuju svoj prijašnji ulov. Nakon 19. avgusta će ta veza, ako je nastala tokom proteklih nedjelja, postati mnogo više od proljećno-ljetne romanse zbog retrogradnog Urana koji će škorpije nagnati na to da riješe bilo kakve nedoumice u odnosu.

Ovog ljeta su spremniji nego ikad da porade na sebi, uoče svoje greške, što je škorpijama teško da priznaju i istinski se bore za odnos koji gledaju očima ljubavi.

 

Strijelac

Po završetku retrogradnog Merkura 22. juna, strijelci će osjećati veliko emocionalno olakšanje, a još dublju smirenost 7.jula kada Merkur napusti svoju postretrogradnu sjenku. Nestaće svi problemi u vezi, kao i svi naporni bivši koji su „isplivali na površinu“ tokom proteklih nekoliko mjeseci. Naime, protekla je godina dana za brojne strijelce bila izrazito teška u ljubavnom smislu.

 

Jarac

Ljeto će uroditi plodom za sve one jarčeve koji su ulagali trud u to da pronađu ljubav. Ipak, biće nekoliko trenutaka kada će veza biti na velikom iskušenju, posebno 23. i 24. juna, kada su Venera i Pluton suprotstavljeni.

Osim toga, jarčevi su poznati kao najtvrdoglaviji znakovi zodijaka, što ih vrlo često košta propalih veza. Ne žele da popuste nikada, čak i kada to ide na njihovu štetu.

 

Vodolija

Vodolije su u proteklom vremenu previše kompromitovale svoj odnos, a sada mogu imati osjećaj kao da im voljena ili draga osoba ne uzvraća osjećaje. Veza Venere i Marsa od 13. jula u ponosnom Lavu dovodi do spoznaje da ste previše davali, a dobijali premalo. Ovo ljeto je vrijeme za rashlađivanje uzavrelih osjećanja, što će nastupiti nakon 23. jula.

 

Ribe

Ako ste riba i imate osjećaj kao da novo poglavlje vašeg ljubavnog života samo što nije počelo, u pravu ste. To je trenutak koji ste čekali. Zavjese se podižu, a vi stupate na pozornicu. Od svih horoskopskih znakova, jedan ste od najsrećnijih ovog ljeta. Bez obzira na to želite li pronaći tu srodnu dušu, zaljubiti se ili samo koketirati, zvijezde su na strani riba.

Veza Venere i Marsa 13. jula ribe će motivisati da sa svojim simpatijama ili osobom s kojom su već duže u nekom odnosu iskreno razgovaraju o svojim osjećanjima i onome što žele.

 

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *